Sayfa 871/1027 İlkİlk ... 371771821861869870871872873881921971 ... SonSon
Arama sonucu : 8215 madde; 6,961 - 6,968 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by harakiri35 Yazıyı Oku
    daha hala kanunda şu yazıyo bu yazıyo, o yüzden RTE yapamaz edemez falan...

bu ahmaklık derecesinde iyimserlik ve gerçekten kaçış, komformistlik en pis aktrollükten daha beter ülke adına.

adam "saray kaçaksa kaçak gücü yeten gelsin yıksın" dedimi? dedi

"parlementer sistemi buzdolabına koyuyoruz" diyerek anayasaya aykırı biçimde ülkeyi yönettimi? yönetti

ortada diploma olmadığı halde anayasaya aykırı biçimde cumhurbaşkanlığı yapıyormu? yapıyor.

liste uzar gider. yapılabilse şu ana kadar olan hukuksuzluklar bile kendisinin yargılanmasına yeter yeni birşeye gerek yok zaten.

sürekli aynı partiler/aritmetik/kimlik siyaseti ile seçime girip farklı sonuç beklemek nasıl bir psikolojidir anlamak mümkün değil. çevremde inanılmaz umutlu insanlar var insan hakkaten hayret ediyor. sanki her seçim aynı sonucu yaşamamışlar gibi...

neyse biz yatırımı mantıkla gerçekte olabileceklere göre yapalım, duyguyla hareketi karşımızdakine bırakalım. sonuçta biri kaybedecek ki biz kazanalım.
     Alıntı Originally Posted by harakiri35 Yazıyı Oku
    aynen öyle. gene aynısı olacak. ilk turda bitecek iş. millet anca sosyal medyada, gelip burda ağlayıp sızlanacak. yalandan aym'ye falan başvurcaklar falan. filmin aynısını gördük

yapılması gereken böyle seçim olmaz deyip boykot etmekti baştan erdoğana meşruiyet kazandırmamaktı...
     Alıntı Originally Posted by harakiri35 Yazıyı Oku
    ya trollsün ya başka ülkede yaşıyosun.

tutanakla ysk tutmadı ya! ysk itirazı kabul etmedi ya! https://www.bbc.com/turkce/haberler/...09_ysk_chp_ret

Türkiye'de seçimle iktidar değiştirme eşiği çoktan aşıldı. Muhalefet tiyatronun bir parçası olarak boykot yerine hileli oyunda kazanabilecek gibi yarışıp meşruiyet kazandırıyor.

Demokrasi varmış gibi çek panpa
    daha önce yazdıklarımda burada, sonuca göre yazmıyorum. maalesef ben demiştim. bundan sonra düzen dışı çözümler aramamız lazım artık.

2.  Alıntı Originally Posted by bzaferb Yazıyı Oku
    Nacizane bir iki cumle yazayim.
    Matematikte olasilik konusunda büyük sayılar kanunu vardir.Belkide duydunuz.

Teorik olasilikta bir parayi havaya attiginizda tura gelmesi olasıligı %50 dir.
    Ama gercek hayatta sizin parayi ilk 5 atişinizda hepsi tura gelebilir. Olasilik %100 dememiz gerekir mi !
    Büyük sayilar teorisi,gercek hayatta ilk 5 atista hepsinin tura gelmesi olasiliginin normal olmadigini, atış sayisi 1milyon gibi buyuk bir sayida yapildiginda gercekte yaşanan tura gelme olasiligininda %50 ye yakinsayacagini soyler ve hep boyle de olur.

Haliyle bizim kırsal kesimde -az-sayidaki secmenden gelen muhafazakar oylar istatistiki verileri yok sayar gibi RTE yi çok yuksek digerlerini dusuk cikariyor ( sebep kirsalin muhafazakar olmasi)
    Ama oylar buyuk sayilara ulaştiginda sonuclar olmasi gereken yere dogru yakinnsama yapiyor diye dusunuyorum.
    Saygilar

GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

tamam da daha büyük şehirlerden oylar gelmeye başlamadan
    ilk açıklanan oranın devamlı aşağıya gelmesi pek mantıklı değil yani arada %0.2-0.3 tık yukarı gider
    örneğin oylar %59.8 den 55.2 ye iner lakin orta anadoludan oyları gelmaya başlayınca tekrar 55.8'e çıkar
    böyle bir şey olmuyor o ilginç, kırsaldan büyük şehirlere geçildiğinde hiç mi güçlü olduğu il çıkmıyor.?
    tabi ki çıkıyor hem de onlarca il lakin o etkiyi az da olsa göremiyorsunuz

3. Muhalefet nasıl bir ışık verdi ki millet seçsin. Adam onca seçim kaybediyor koltuğu bırakmıyor sonra diktatör başkası. Türkiye gibi ülkelerde en belirleyici parti lideri. Bence muharrem iyi iş çıkarttı. Zaman yetmedi. Birde sağ seçmenin Chp algısı... Ben muharremi de istemem... Maksat rekabet olsun...

Dolarda üç beş gün ne olur bilmem ama umarım düşüş olur son şansını kullanmak isteyenlere...

5.  Alıntı Originally Posted by thejackalav. Yazıyı Oku
    Mantıklı.. Ama en azından arada yazı gelmesi daha mantıklı..
    Mantıken oy oraninin az olduğu kirsal kesimlerde de sol görüşlu vatandaşlarimizin olmasi gerekirken, oralarda solun çok az oldugu malumunuzdur.
    Din birliği doguda kürt birligini bile kirabilirken kırsalda sol un yerleşmesi bence imkansiz.
    Haliyle Tr de RTE nin aday oldugu her secim bu şekilde olacaktir

GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by thejackalav. Yazıyı Oku
    Zarar etme riskin yok.. Nasılsa 23/30 ay 4,08/4,93 yatay..
    Ben kar zarar için tutmuyorum ki ben kusursuz bir fırtına bekliyorum ekim sonrası hem dünyada hemde içerde. Dolar çok düşerse yanına sarı kızıda alıp atarım kenara.

Reis hafta içi faizleri 5 puan birden indirirse görürsünüz siz 30 ay yatayı.
    30 ay yatay tutmaz dolarda 30 gün dahi tutmayacak bence.

7.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Ben kar zarar için tutmuyorum ki ben kusursuz bir fırtına bekliyorum ekim sonrası hem dünyada hemde içerde. Dolar çok düşerse yanına sarı kızıda alıp atarım kenara.

Reis hafta içi faizleri 5 puan birden indirirse görürsünüz siz 30 ay yatayı.
    30 ay yatay tutmaz dolarda 30 gün dahi tutmayacak bence.
    Dostum takıldım ciddiye sarma hemen..
    hakuna matara....memento mori.

8.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Muhalefet nasıl bir ışık verdi ki millet seçsin. Adam onca seçim kaybediyor koltuğu bırakmıyor sonra diktatör başkası. Türkiye gibi ülkelerde en belirleyici parti lideri. Bence muharrem iyi iş çıkarttı. Zaman yetmedi. Birde sağ seçmenin Chp algısı... Ben muharremi de istemem... Maksat rekabet olsun...

Kin ve öfke gözlerinizi kör etmesin, böyle aklı selim yorumlara ihtiyaç var. Bu forumda hala anarşiyi darbeyi çağrıştıran yorumlar yapılıyor kimse dur bir dakka demiyor.

Sayfa 871/1027 İlkİlk ... 371771821861869870871872873881921971 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •