Aghol %7
SM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Aghol %7
Üslubumuza biraz dikkat edelim
dostum bende 30 000 alayım derken son 20 dakkadaki işlemlerde .hatalı girmeden 40 000 lot girmişiz neyseki 26 500 alındı kalan sabah açılışta 22 22 ile 22 .30 arası burdayız bakalım yabancı satışları devammı izlicez .her kese bol kazançlar haaaaaa bu tuncayın hissesi tabi bol şans olurmu bilmem .sabır ister yalnız.hemde bol sabır .bakıcaz görücez.
Alirken iyide satarken bize patlar o.
Hafta sonu içki satışı yasağı varmış. Yeni karar. Durup durup sacma sapan bahaneler le yasak koyuyorlar. Efes isi kolonya ya çevirse 10 tavan yapardik. Haci kokusu gül kolonyası falan .
Güzel fikir hemen argeye sunalım no pain no gain bol protein tozu
Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
dostum hayırlısı neden bizde kalsın yatırımlar bitti .her sey bitti ama yürümüyor .10 gün önce sattım satarken burda beşiktas alıcam arada çıkıp giriyorum hisse degişimi sart yoksa bu merey süründürür beşiktasda verdik malları elde çok az kaldı efesde devamefeste şunu anladım sabır sart birden hareket varmış gibi yapıyor çakıyor nereye kadar çakacak bu namussuzu şimdi burdayız varmı ucuz hisse yok bilanço süper ber bat dönemde 26 yapan hisse 24 ü kıramıyor satış yiyor kırarsa zatan format degişir her kese bol kazançlar........
Hocam bir konuyu nedense bütün yatırımcılar atlıyor.
Anadolu Efes'in Türkiye bira operasyonlarından geliri konsolide bilançoda ciddi bir yer kaplamıyor. Şirketin en büyük gelirleri CCİ operasyonları, Rusya ve Ukrayna bira operasyonları.
"Türkiye bira operasyonları önemsiz" demek istemiyorum keşke Tuborg kadar verimli de olsa. Lakin Türkiye'de alkol satışının yasaklanması şirketi zor duruma sokacak bir haber değil.
Bir konu daha var ki daha bir kıymetli bence. Bu köktendinci yobazların gözleri kör mü olmuş kalpleri mühürlenmiş mi ki görmezler; söyledikleri ve yaptıkları her şey halk tarafında karşılık bulmaz. Bugüne kadar aldıkları tüm kararların tam tersini yaptı halk ve şüphesiz ki bundan çıkarmaları gereken dersler var.
Şimdi hafta sonu alkol alma niyeti olmayan birinin bile aklına karpuz kabuğu düşürüyorlar "ya hafta sonu satılmayacak, alayım belki içerim" diye hafta içi alacak içkisini insanlar.
Bu halk bugüne kadar dünya gerçeklerinden uzak yaşayan bu cahil köktendinci yönetimin hangi dediğini yaptı allasen?
Son not, yukarıda iletide bahsettiğim "halk" ya da "insanlar" cami cemaati kesim değil, muhaif kesim.
Bu yönetim sanırım cami cemaati cahil kesimi değil de muhaif kesimi ikna etmesi gerektiğini öğrenemeden gidecek.
dostum güzel olucak güzel yoluna devam edecek ah birde yabancı ortagımız olsa harika olurdu o zaman kolanın fiatını ikiye katlardık yoksa tuncay anadolu holdingde yaptığunı yapar halka arzdan beri sürünüyor ama maltepedeki konut satışı biterse kaçarı yok 100 lerin holdingde ah ah tuncay ah
dün kapanışta iyi saldı iyi kaptık malıda kalan lar için bekliyorum sabırla gelki kalan mallarıda alayımtam destek atayım pusuda pekliyorum.yakında koçtanda çıkıp sana giricem efesssss beşiktastanda çıkıp sana giricem.tek hisseyle balonun patlamasını beklicem yada sen patlarsın
gevşe ben malı alayım bu gün 23 üstü kapatacaksın galiba .amerika da olumsuz açılmazsa .bekliyorum çiyan yavrusu.
Anadolu Efes'in kasasında para var. 2022 sonuna kadar ciddi bir borç ödemesi de yok. AEFES'in yüksek temettü dağıtacağı da aşikar. Hisse fiyatı da bu kadar diplerdeyken neden Anadolu Efes kendi hisselerini geri almaz? Hisse geri alımı yapsa 2021 yılında dağıtılacak temettünün bir kısmı yine şirkette kalmış olur üstelik!
Çöp piyasanın altında kalıyor. 60 ne zama geçse satis. Bir hisse çıkmıyorsa düşer
Her gün 20.60 dey dön
Yılbaşı geliyor içkinin gırla olduğu bir zaman da bile primlenmedi
Halk bile gerisinde. Rezil hisse.
Çöp
Yeni gelecek olanlar gelmeyin. Elinizde patlar. Ben bu mal için 180tl konya 43 tl ttrak 12den Göltaş sattim.
Sputnik V corona virüsü aşısı hakkında dikkat çeken ‘alkol’ uyarısı
Rusya'nın Sputnik V isimli corona aşısının etkili olabilmesi için, aşı olacak kişinin ilk doz öncesinde 14 gün ve sonrasında da 42 gün hiçbir şekilde alkol almaması gerektiği açıklandı.
Rusya Başbakan Yardımcısı Tatyana Golikova ve Ulusal Başhekim Anna Popova yaptıkları açıklamalarda aşıyla bağışıklık sisteminde virüse karşı güçlü bir savunma mekanizmasının oluşmasında alkolün olumsuz etkisinin belirlendiğini söyledi.
Rusya’nın Sputnik V adını verdiği aşı iki kademeli olarak gerçekleşiyor. Birinci ve ikinci aşı arasında 3 hafta zaman geçmesi gerekiyor. Bağışıklık sisteminin virüse karşı azami savunmayı sağlayabilmesi ikinci aşıdan 21 gün sonra gerçekleşiyor.
Golikova birinci aşı öncesinde iki hafta, iki aşı arasındaki 21 gün ve ikinci aşı sonrasındaki 21 gün olmak üzere toplam iki ay süresince aşı olacak kişinin alkol almaması ve bağışıklık sistemine etki yapabilecek ilaçlardan kesinlikle uzak durması gerektiğini belirtti.
“AŞI VİRÜS KARŞI YÜZDE 92 SAVUNMA SAĞLIYORâ€
Sağlık Bakanlığı Başdanışmanı Sergey Glagolev, Rusya’da aşının 24 bin gönüllü üzerinde denendiğini, deneklerin yüzde 10’unda bir tür “grip sendromu†görüldüğünü, bunun da yorgunluk ve 38 dereceye ulaşmayan hafif ateşle kendini gösterdiğini söyledi.
Glagolev ikinci aşıdan üç hafta sonra insan bünyesinde Covid’e karşı yüzde 92 oranında bir savunma oluştuğunu belirtti. Glagolev deneklerden alınan sonuçlara göre aşı olanlar arasında daha sonra Covid’e yakalanma olasılığının yüzde 0,5 olduğunun da altını çizdi. Ancak aşı hastalığa karşı en fazla 6 ay süren bir savunma mekanizması yaratıyor.
Glagolev önümüzdeki haftalarda uluslararası tıp camiası yayın organlarında Rus aşısının klinik deney sonuçlarının yayınlanmaya başlanacağını da belirtti.
Rusya Federal Biyolojik Tıp Ajansı (FMBA) ve Rusya Uzay Ajansı (Roskosmos) Rus kozmonotlarının ve uzay üssü çalışanlarının da aşılanacağını açıkladı.
SAĞLIK ÇALIŞANLARI AŞIYA KARŞI TEMKİNLİ
Ülkede yaygın aşı kampanyası önümüzdeki Cumartesi günü başlıyor. Gelen haberlere göre aşı zorunlu kılınmayacak, ancak aşı olmamanın beraberinde getireceği hak kısıtlamaları ve bazı sektörlerde çalışma engelleri gündeme gelebilir.
Bununla birlikte kamuoyu yoklamaları Rus aşısı hakkında Rusya’da da tereddütler olduğunu gösteriyor. Moscow Times’ın haberine göre Rus doktorlar ve sağlık çalışanlarının yaklaşık yarısı aşıya karşı temkinli yaklaşıyor. Bunun nedeni de aşının yeteri kadar denenmeden üretimine başlanmış olması.
Aşı olacak kişinin ilk doz öncesinde 14 gün ve sonrasında da 42 gün hiçbir şekilde alkol almaması gerektiği açıklandı.
Yani 66 gün alkol yok
66/360 = -18.3%
bu 1. doz icin
Bir daha 66 gün alkol yok
66/360 = -18.3%
bu da 2. doz icin
yani 2 doz asinin Rusya pazarina etkisi -36.6%
bu haber çok etkiler sanırım.
aceleyle yazinca yanlis toplamisim simdi farkettim
Aşı olacak kişinin ilk doz öncesinde 14 gün ve sonrasında da 42 gün hiçbir şekilde alkol almaması gerektiği açıklandı.
Yani 56 gün alkol yok
56/360 = -15.6%
bu 1. doz icin
Bir daha 56 gün alkol yok
56/360 = -15.6%
bu da 2. doz icin
yani 2 doz asinin Rusya pazarina etkisi -31%
[/QUOTE]
Kadını 1.80 erkeği 2 metre Ruslar aşı marşı olmaz.vodka bulamıyorlarsa susuz bira içsinler.devamm
42 gün alkol almama haberi yalanlanmıs.. SputnikV twitter accountundan görebilirsiniz...
Dr Gintsburg, the developer of #SputnikV, comments on fake news re. 42 days of alcohol abstinence: We’re not talking about a complete ban on alcohol, moderate consumption is allowed. We advise refraining from alcohol for 3 days after each injection, which applies to all vaccines.
Aefes carpanlar olarak sanırım tarihinin en ucuz degerleme seviyelerinden islem görüyor. Benim Ccola dan kendine dusen pay ile adjust edilmiş degerleme calismama göre soloda 4.25x civarı bir ev/Ebitda dan islem görüyor gibi duruyor. O nedenle kisisel beklentim cok pozitif.
Yatırım tavsiyesi degildir herkes kendi analizini yaparak karar almalıdır.
[QUOTE=dermite;4993397]42 gün alkol almama haberi yalanlanmıs.. SputnikV twitter accountundan görebilirsiniz...
Dr Gintsburg, the developer of #SputnikV, comments on fake news re. 42 days of alcohol abstinence: We’re not talking about a complete ban on alcohol, moderate consumption is allowed. We advise refraining from alcohol for 3 days after each injection, which applies to all vaccines.
rahat bi uyku uyuyalım :)
Gercek haber buysa muhtesem.
Votka malum en yogun alkollu ickilerden (ortalama %40 civari)
Bira ise cok cok daha hafif (%4-8)
moderate consumption is allowed deniyor, yani Votka icme Bira Ic deniyor alenen.
Slogan olmus.
Carlsberg ve Efes/AB-InBev icin muhtesem bir haber :)
#GoldmanSachs 30% getiri bekliyor bist portföyünden,AL tavsiyesi verdiği 8 hisse var
#sokm #Ulker #toaso #SAHOL hisselerinde 50%den fazla yükseliş bekliyor
#aefes #thyao #sise #kchol 30%-50% arası
Votka yerine Bira, Yılbaşıda geliyor. Satışlar patlar. Aefes bu sefer işlem tamam🤣🤣🤣ytd.
Aghol tur bildirmiş efes. 10tl geldi. Efesi gecti 1 tl üzerine koydu. Saka gibi.
Çöp daha 20.20 gecemedi. 1 haftada
Onu bunu bilmem de endeks deli gibi çikarken gitmeyen hisse en ufak düşüşte içinden gecerler. Surda bir ay sonra catsa şamata si başlar.
Gida gitti bu gitmedi
Aşi haberi geldi yine gitmedi
Endeks 30 gitti yine gitmedi.
Aghol ccola gitti yine gitmedi. Bu çöpün gitmesi için ne olmali
Hatırlarsan Invesco satarken temettü öncesi 17'lere kadar mal basmıştı. Resmen halka arz ettiler 39 milyon lot hisseyi. Şu anda da benzer bir durum yaşanıyor, Invesco kadar sert olmasa da yabancı satışı baskılıyor hisseyi.
Bu çöpün gitmesi için:
1- Yabancı satışı bitmeli
2- Güzel bilanço gelmeli
3- Güzel temettü açıklanmalı (Ki bu aynı zamanda hakim ortak AGHOL için de gerekli)
Bunların dışında sürpriz bir satış mesela CCİ'nin ana şirket tarafından satın alınması gibi bir haber hisseyi uçurur.
Ulkerle at başı gidiyoruz kopta gel efes
Doğru söylüyorsun lakin ben yakın zamanda böyle bir beklenti içinde değilim.
Anadolu Efes'in yüksek temettü ödemesi sadece hakim ortak AGHOL için gerekli değil. 2. büyük ortak Ab Inbev'ün de nakit girişine ihtiyacı var çünkü 100 milyar dolar civarı bir borçları var. Şimdi diyeceksiniz ki "Anadolu Efes'ten gelecek temettü onların dişinin koğuğunu doldurmaz" ki haklısınız da lakin Anadolu Efes tarafında 2 farklı temettü gelirleri olacak.
1- Ab Inbev Efes - Rusya ve Ukrayna bira operasyonlarını yürüten şirkete %50 pay ile direk ortaklar. Bu şirketin dağıtacağı temettünün yarısı Ab Inbev'e, diğer yarısı ise AEFES'in kasasına girecek.
2- AEFES'in dağıtacağı temettünün %24'ü yine AB Inbev'ün kasasına girecek.
En azından nakit akışı sağlamak ve borçların bir kısım faizini ödemek için AB Inbev'de çekilebilecek en yüksek temettüyü çekmek isteyecektir aynı Anadolu Grubu gibi.
Hadi geçmiş olsun. Gitmeyen hisse düşer dedik ve oluyor. 22 alti hızla indi. Bgc bile satici. Adamlar. 3 günde yildi.
Çöp
Bgc gelisine kapatiyor. Gecen gedik ten 40bin alan arkadaş da kaçtı galiba. Kaldik biz bize yine. Halkb ve efes 2. Efsane hisse gelen vuruyor giden vuruyor.
hocam geçen ben yazdım gedik degil tebden aldım .kaçmadım duruyorum burdan assagıda gevserse kacmam.sadece fırsat bulursam koç beşittaş avisa satttıkça alırım borusan sattım aldım tabiki yılsonu bilançolar geçsin 2021 de efes borusan trabzon limanı üç hisse yeter burda artık zamanı geldi olumsuz havalar veriliyor hep yatırım bitti bunun meyvesi alınıcak
dostum bence bunlar burda tuttukça çarpıldılar bu sefer korku vermeye basladılar.benim aldığımda baska bir arkadasda dalmış 29 000 lot aldım diyordu .iki gündür bu yüzden 23 yapmıyor bu salaklar günlük çü zannediyorlar baskı önümüzdeki hafta bakın burda kalıyormu çarpılıyorlar çünkü bilinçli yatırımcı biliyor hangi hisseler ucuz .borsada beş para etmez firmalar uçtu