hadi bakalım FED top sende artır şu faizleri de şenlensin ortam :oleyo::drunk:
Printable View
hadi bakalım FED top sende artır şu faizleri de şenlensin ortam :oleyo::drunk:
Bu tahtayı 8.20 lerden saldıkların topiğinde dikkat edin dediğimde beni tefe koydular , mal sattırıyorum diye , ben teknik olarak görüşümü yazdımdı.Sonra dipler yaptırdılar yabancı satışları geldi , bademcukler karşıladı .
ozamandan beri nadir dir arada teknik olarak vurkaç yapabilirsem yapıyorum.
tcell sattım ama aklım hala orada yukarı devam eder mi?
https://i.hizliresim.com/2pzwvct.jpg
O değil de toaso short zamanı gelmiş sanki. Stoplu denenebilir.
çıktıkça kademeli satan sistemler de var sonuçta...
Bugün de para kazanamayan gitsin limon satsın derler diye peşinen akşama kadar limon sattım, elime bi ceton parası daha geçti,zaten bugün siftah yapamadık, kaldırsa da vursak bi dene daha
Trend piyasada trend takipler kesin kazanır tebrikler. Yatayda benimsistemler is yapar.
Soru trend bitti mi bitmedi mi :)SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
valla zaman geçtikçe, öğreneceğine forumdaki don kişotlara benzedin..ne demişler körle yatan şaşı kalkar:)
İlk başlarda daha başarılıydın sanki:)
Şimdi bunu dedik...endekse sert bir satış geldi, bugün ya da haftaya..sen yine de bilmiş olmayacaksın, attığın zar bu sefer tutmuş olacak..hepsi bu.
havacılık şu an çok sağlam, iyi çıktılar, thy-pegasus-tav tahtalarında çok şortcu gelmiştir.
Memleket havası almaya gidiyorum.
İki.günlüğüne
Yolda bakıyorum
Bar boyları uzadı
Hareketler sertleşiyor.
Şuan Bankalar
Ereğli
Bim yedekte
Onları alıma başlarlarsa
Ortalık toz duman olur.
Yada tersine
Yanı bir tarafa sert rüzgar esecek gibi
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bence bu hareketleri burada yazma.
Seninki robot tarzı işlemler.
Senin kadar hızlı dönüş zor.
Etkilenen olur SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
eski zirve geçildi 1706(bist 30) bakalım trend birsüre daha devam edeceğe benziyor.....stop loss lara uymak lazım tabii ki...ytd
Bazı tahtalar o kadar uzun süre can cekişti ki 2-3 günde ralliyi bitirmeye niyeti yok sahiplerinin
An itibariyle BİM ve vestel harici tüm spot hisseleri verdim. Alana kazançlar.
Vade kısaldıkça kazanma şansı düşüyor bence...ne bileyim, genelde kaybettiğini yazıyorsun...bugün kazan, yarın kaybet...aylık olarak bakınca kayda değer bir kazanç yoksa bir anlamı yok. Bir de senin için önemsiz bir miktarda işlem yapınca elde edilen sonuçlar çok anlamlı değil. Eğitim için bile olsa, anlamlı miktarlarla işlem yapmak lazım bence.
Taşınan Açıklar
https://megaimg.net/i/i/1w23RX.png
Özl den güzel msjlar yazan herkese teşekürler.
bol kazançlar , dualarınızı eksik etmeyin yeter.
herkese tek tek yazamıyorum kusura bakmasın kimse zaten çoğunuz
burayı takip ediyorsunuz.Son 1 saat yazmıyacam makinaların başına geçicem benim makinalar çağrının makinası gibi değil bostancı sanayide yaptırdım :)
kolay gelsin.
Evet
Bist30 zirvesini net bir şekilde kirdi
Ve haftalık kapanışa hazırlanıyor
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benim kumarım biter, artık poz yazmaya da son abeyim haklı,çok güzel bir gün oldu emeği geçen herkese teşekkürler, iyi akşamlar sevgiler selamlar.
Tom emmi 3.500 puanlık aşağı bir potansiyel taşımakta 36.150 de zorlandı fakat 450 daha zorlu bende...sanırım çok kısa vadede ayak uydurmayacağız yeterince(palacanın gözü dönmüşlüğünden)...bol şanslar...
https://i.hizliresim.com/retm4ql.jpg
paragöz haklı...:) TÜYLERİM DİKEN DİKEN OLDU.:)
Tüpraş günlük grafiği, takası filan çok felaket duruyor. Dün ve bu sabah düzeltmeyi yine sertçe yaptı ama esas şimdi başlıyoruz der gibi. Hayırlısı olsun bakalım epey dikkatimi çekti. Kapanış da önemli tabi.
RSI 85 e yaklaştı..son yılların en max. alış noktası...
S-400 haberi yalanlandı ama
Sanki abd ile bazı konularda anlaştık
Evet çok iyi duruyorlar maşallah. Spot güzel gitmiş bugün de, bir tek Aefes bence güzel bilanço ile -3 yapmış, ek yapmayı düşünüyorum bence iyi kağıt biraz daha düşürür ise çok uygun olur.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Svg. Zinedrimed dün 146 üstü short yapmıştı, ben de short değil ama hedge yapmayı çok düşündüm sonra vazgeçtim spot mantığım ile viop mantığımı karıştırmak istemedim. Sabah biraz üzüldüm ama çok iyi geri topladı hacim de çok iyi maşallah ne diyelim.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.