Sayfa 440/1003 İlkİlk ... 340390430438439440441442450490540940 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 3,513 - 3,520 arası.

Konu: Viop XXXVI

1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Alsınlar dötlerine soksunlar ,
    demokrasilerini bana s400 aldım diye ambargo yap , hindistana sesini çıkarma,
    sıha lar için bile senetoya yazı vermiş ihracatı yapılmasın diye.
    sonra demokrasi
    Caho
    Edepsizliğinden tatile gittin bak yine geldi buraya edepsizlik yapmaya ,
    hindistana ambargo kelimesi varmı yazımda,
    sesini neden çıkarmıyorsun demişim nden oda RUSYA dan aldıya füzeyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ,
    onudamı kafan almıyor be yavrucum.
    Caho burada benimle muhatap olma işine bak al beni red listene.
    sonra KAPAK olma nikin gibi 2 taraftan oku diye yazdım.

2. @sidoma53,

Sen bilirsin Petkim normalde ağır hareket eder, son 1-2 haftadır kademeler çok hızlı inip çıkıyor, kademeler de eskisi kadar dolu değil. Ne dersin, bir hareket başlayabilir mi? Nedir senin son durumla ilgili yorumun.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

3. İyi vuruştuk bugün, şu son cortlar da elimden çıkarsa daha da ellaşmam. Öğreniyoruz abey. Yavaş yavaş.

4.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    @sidoma53,

Sen bilirsin Petkim normalde ağır hareket eder, son 1-2 haftadır kademeler çok hızlı inip çıkıyor, kademeler de eskisi kadar dolu değil. Ne dersin, bir hareket başlayabilir mi? Nedir senin son durumla ilgili yorumun.
    Cauti,
    Dün karax rica etti baktım 6.60 üzeri günlük kapanışlarda 6.80 bandına benim graf ala geçer.
    Alıcıya göre hareket 7.15 bandına kadar kısa vade hareket beklenebilir.
    Takaslarda yabancı gözüken cıtı ile deniz aynı tavanın balığı gibi sende takip ediyorsundur zaten.

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Cauti,
    Dün karax rica etti baktım 6.60 üzeri günlük kapanışlarda 6.80 bandına benim graf ala geçer.
    Alıcıya göre hareket 7.15 bandına kadar kısa vade hareket beklenebilir.
    Takaslarda yabancı gözüken cıtı ile deniz aynı tavanın balığı gibi sende takip ediyorsundur zaten.
    Çok şey dönüyor. Bir bunu, bir de şok marketleri çözemedim hiç. Patron faktörü ne kadar önemli, bu iki örnek üzerinden al okut gençlere.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

6. Erken seçim kokusu aldım.
    “Finans piyasasında, türev işlemleri (vob, forex) kitle imha silahlarıdır.” -mustican
    "Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

7. Tarım dışı verileri iyi geldi ancak faiz artırım sürecini biraz hızlandırabilir bu veriler.

8.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    İyi vuruştuk bugün, şu son cortlar da elimden çıkarsa daha da ellaşmam. Öğreniyoruz abey. Yavaş yavaş.

iblis elime oynadı. Neyse 47 dan ek cortladım, ama korktum 43 de kapandım.

Sayfa 440/1003 İlkİlk ... 340390430438439440441442450490540940 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •