Sayfa 442/1003 İlkİlk ... 342392432440441442443444452492542942 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 3,529 - 3,536 arası.

Konu: Viop XXXVI

1.  Alıntı Originally Posted by ugolnili Yazıyı Oku
    eğer bu shortlar hedge değilse,günlük alda ,4 saatlik alda,saatlik alda ,herşey alda ,short için hiçbir emare yok....ytd
    İşte o günlüğün her şeyin aldığı yerden satmaya çalışıyoruz başkan, bizim de sistem büüle, ben mazut olmasam siz nası kazancaksınız, ne yapalım kader kısmet.

2.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    İşte o günlüğün her şeyin aldığı yerden satmaya çalışıyoruz başkan, bizim de sistem büüle, ben mazut olmasam siz nası kazancaksınız, ne yapalım kader kısmet.
    çok terste kalma da sorun yok ,9 günlük ho ve 26 günlük ho yı takip ediyorum ben ,9 26 yı aşağı veya yukar kestiğinde en az 7000-8000 (bazen 20000 üstü)puanlık hareket oluyor....15 ekimde al vermiş bist 30 1506 dan (20000 puanı geçmiş(yeni rakam 200)

3. çıktıkça kademeli satan sistemler de var sonuçta...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

4. Bugün de para kazanamayan gitsin limon satsın derler diye peşinen akşama kadar limon sattım, elime bi ceton parası daha geçti,zaten bugün siftah yapamadık, kaldırsa da vursak bi dene daha
    Hamdım Piştim Yandım

5. Trend piyasada trend takipler kesin kazanır tebrikler. Yatayda benimsistemler is yapar.

Soru trend bitti mi bitmedi mi
     Alıntı Originally Posted by ugolnili Yazıyı Oku
    çok terste kalma da sorun yok ,9 günlük ho ve 26 günlük ho yı takip ediyorum ben ,9 26 yı aşağı veya yukar kestiğinde en az 7000-8000 (bazen 20000 üstü)puanlık hareket oluyor....15 ekimde al vermiş bist 30 1506 dan (20000 puanı geçmiş(yeni rakam 200)
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    valla zaman geçtikçe, öğreneceğine forumdaki don kişotlara benzedin..ne demişler körle yatan şaşı kalkar

İlk başlarda daha başarılıydın sanki

Şimdi bunu dedik...endekse sert bir satış geldi, bugün ya da haftaya..sen yine de bilmiş olmayacaksın, attığın zar bu sefer tutmuş olacak..hepsi bu.

havacılık şu an çok sağlam, iyi çıktılar, thy-pegasus-tav tahtalarında çok şortcu gelmiştir.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

7.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    valla zaman geçtikçe, öğreneceğine forumdaki don kişotlara benzedin..ne demişler körle yatan şaşı kalkar

İlk başlarda daha başarılıydın sanki

Şimdi bunu dedik...endekse sert bir satış geldi, bugün ya da haftaya..sen yine de bilmiş olmayacaksın, attığın zar bu sefer tutmuş olacak..hepsi bu.

havacılık şu an çok sağlam, iyi çıktılar, thy-pegasus-tav tahtalarında çok şortcu gelmiştir.
    Niye öyle dedin ki çok güzel bir gün geçirdim, teminata göre kar %10, daha ne olacak abey.

8. Memleket havası almaya gidiyorum.
    İki.günlüğüne
    Yolda bakıyorum
    Bar boyları uzadı
    Hareketler sertleşiyor.
    Şuan Bankalar
    Ereğli
    Bim yedekte
    Onları alıma başlarlarsa
    Ortalık toz duman olur.

Yada tersine

Yanı bir tarafa sert rüzgar esecek gibi

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 442/1003 İlkİlk ... 342392432440441442443444452492542942 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •