Bunları Cumhurbaşkanı na şikeye edin ekonomik ve siyasi belirsizlik diyorlar bu bir suçtur
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Printable View
Bunları Cumhurbaşkanı na şikeye edin ekonomik ve siyasi belirsizlik diyorlar bu bir suçtur
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
sayın knox o kadar lotu satmayı düşünmüyorlar hedefleri çok büyük bana gülmeyin ama 20-30 olabilir satmayı düşünmedği lot hesapda dursa ne olur bakın bu gün nibas toplamaya başladılar aslında 3 4 aydır topluyorlar cemaş brüt olunça nibas da harekete başladılar onada brüt gelinçe ıeyho peki neden? özışıkın bilançosunu ğüçlendiriyorlar diğer şirket kağıtlarını toplayarak halka arza hazırlık yapıyorlar
Yazdigin sacmaliktan odeye gitmez internet yasagi olmasaydi ky bu kadar magdur olmazdi
SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
geçmişdeki brüt takas uygulamalarına bakın düşmesine izin vermişler sonra altdan toplayarak daha yukarı taşımışlar buna mal boşlatma denmezha birde exante olayı var % 9,5 cemaş hissesi orada bizde sanıyoruz ki yabancı cemaş alıyor allah bilir rıza dayının hangi kardeşi adına kayıtlı
2011 de böyle düşmedi yedire yedire ine çıka hatta millet düşüşte para kazandığı için düşerken girdi kagida
Evt yasak yoktu burut te yoktu ani iniş çıkışlar vardı Günlükculer vardi ve mal boşaltma yaparak düştü şu anda bir milyon satış yazıp düşürüyor alan maliyet düşürmek isteyenler son 3 saatte alis dondu alan yok satanı.....satan belli bist 100 yakışmıyor
Yarınki taban 2,26 yukarda yakalananlara sabır diliyorum 1500de bana zarar ettirdi ilk çakılmasında o yüzden takipteyiz yarın neler olacak acaba kestirmek çok zor
Son zamanlarda borsayla ilgileniyorsanız “brüt takas uygulaması†diye bir terimden bahsedildiğini duymuşsunuzdur. Brüt takas uygulaması SPK’nın ilgili web sitesinde yazdığına göre “netleştirmenin kaldırılması†olarak da ifade edilebiliyor. Bugünkü yazımızda okurlarımıza brüt takas hakkında daha detaylı bilgi vermek istedik.
Önce kısa bir not; geçtiğimiz hafta brüt takas uygulaması kapsamına Derimod Konfeksiyon Ayakkabı Deri Sanayi ve Ticaret A.Ş. (DERIM.E) hisse senedi de dahil edildi. 28.07.2010 tarihinde gerçekleştirilen işlemlerden başlamak üzere İMKB tarafından yapılacak ikinci bir duyuruya kadar geçecek süre boyunca, brüt takas uygulamasına başlanmış oldu.
Internet yasaklamasinin asil sebeb,algo metrik robotlar icin.yoksa almak isteyen telefonla alabilir.bu spk nin karari Kimi korumustur anlamak mumkun degil.herkes sikayetini yapsin lutfen,bir sey cikmayacagini zaten biliyoruz ama en azindan sesimizi duyurabiliriz.ben cimer,bimer her yere yazdim.sonuc koca bir sifir.ciftlikbank,sutbank,cemasbank.ulkenin dustugu durum bu.burokratlar seyirci,magdurlar biziz.
Sent from my iPad using hisse.net
yav bir hisse 4 gün üst üste hacim olmadan taban yaparmı bu SPK bunu şirkete sormaz mı yazıklar olsun
komik bir yazi olmus.Benim oynadigim kağitlara bakarsaniz hemen hemen hepsi burut yemis.Yeteri kadar bilgi sahibiyim.Hatta cemaş burutu yemeden once aksama burute gireceğini soyledim.Aslinda sorun burut degil sorun cemas ve riza eee ustune internet yasaği sure de 6 ay olunca tuz da dokuldu.Diyeceksinizki kardeşim benim 10k lotum var adamlarin milyon lotu var emin olun her halukarda biz daha zararla cikariz
yarın tabandan giren çok olur,allah hissede olanlara sabır versin.
Hissede olanlar yazip ciziyor olmayan ne halt yiyor anlamadimki hoslarinami gidiyor
SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kâğıtta üstünlük yapacak kadar hisseyi elinde tutar geri kalan ve dağıttığı malı uzun süre çok aşağılardan toplar. Nerede duracağı belli olmaz ..bakarsın alım fırsatında vermez...
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cemas`ı uzun süredir takip ediyorum fakat hiç yüklü almadım. Şükür aza tamah ettiğim içinde hic zarar etmedim. Ufak ufak da olsa kâr ettim.
Olurda ileride çok param olursa kesinlikle manipülatör veya spekülatör olmayı düşünmeye itti beni bu cemas tan zarar eden ve mağdur olan ky nin çoğu hiçbir teknik veriye bakmadan sadece kısa sürede çooook para kazanırım umudu ile atlamış. İnsanları zorla dolandırıcı olmaya itiyorsunuz.
SM-J710GN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1 - uzun süredir takip ettiğin kagit 60 kuruştan 7 tl olmus ama sen hiç yüklü almamış sin demekki tekniğin bi işe yaramaz ve cesaretini yok
2 - adam 7 tl den bin tl lik alım yapmış parasi erimis şimdi buna aza tamah etmedi diyor kendince sukr ediyorsun
3 - sen bu kafala gidersen ileride çok paran la spek olmayı hayalini kurma risk olmadan borsada kar yok git b tipi fon al
4 - bu kagit hiçbir zaman tekniğe uymadi öyle grafikleri fal bakmaya benzemez
5 - dolandırıcı olmaya ozenecegine birazda mağdurların hakkını savun
6 - yukarıda yazdıklarımı okuduysan borsa sana göre değil Nikini degistir
Eşleşme Yok mu arkadaşlar
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
2,26 maalesef
Yine taban allah kahretsin nerde spk yatırımcıyı mı koruyor şimdi
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tabanda 150 bin. 500 bin işlem olmuş. Demiştim bende yok ama inşallah tabanı bozar bugün
Bakin yine taban simdi versin zararlarnizi SPK
ALLAH topunun belasını versin bu kadar da olurmu? alayı o..ç...
hadi iyisiniz tabanda sadece 157 bin var..atlamaya cok musait. tavana kadar rahat gideri var.. kademeler bos olacak cunku..
2,40 devre kesici
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2,48 sonra ne olduki
Şükür tabanı bozdu
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
5 gündür taban 1 kere kafa kaldırdı hemen devre kesici böyle sistem olmaz olsun
Ben size dyorum arayn mail atin bimere sikayet edin ama patronu degil patron zaten mali vermis ikili oynayan SPK baskan ve yardmclarni birlik olup dava acsak donlarna kadar misli misli alirz yatrmcyi korumak tedbir bilmem.ne hikaye sizi kandrdilar amac parqnizi pul etmek yatrmcyi korusalardi hisseyi düsürtturmwzlerdi SPK yi bizde mahkemeye verelim bunlari rahat brakmyalm sizin paranz onlarn umrunda degil basbakanlga yazn
hayırlı olsun taban bozuldu
evet elinde olanlar için karar zamani.Insallah doğru karari verirsiniz.Satis firsati verdi.
hacim 1.543.856 TL
adet 682.481
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.