Evt yasak yoktu burut te yoktu ani iniş çıkışlar vardı Günlükculer vardi ve mal boşaltma yaparak düştü şu anda bir milyon satış yazıp düşürüyor alan maliyet düşürmek isteyenler son 3 saatte alis dondu alan yok satanı.....satan belli bist 100 yakışmıyor
Yarınki taban 2,26 yukarda yakalananlara sabır diliyorum 1500de bana zarar ettirdi ilk çakılmasında o yüzden takipteyiz yarın neler olacak acaba kestirmek çok zor
Bu forumda yazdıklarım tamamen şahsi düşüncelerimdir,yazdıklarımdan kesinlikle etkilenmeyiniz,yatırım tavsiyesi olarak düşünmeyiniz
Son zamanlarda borsayla ilgileniyorsanız “brüt takas uygulaması†diye bir terimden bahsedildiğini duymuşsunuzdur. Brüt takas uygulaması SPK’nın ilgili web sitesinde yazdığına göre “netleştirmenin kaldırılması†olarak da ifade edilebiliyor. Bugünkü yazımızda okurlarımıza brüt takas hakkında daha detaylı bilgi vermek istedik.
Önce kısa bir not; geçtiğimiz hafta brüt takas uygulaması kapsamına Derimod Konfeksiyon Ayakkabı Deri Sanayi ve Ticaret A.Ş. (DERIM.E) hisse senedi de dahil edildi. 28.07.2010 tarihinde gerçekleştirilen işlemlerden başlamak üzere İMKB tarafından yapılacak ikinci bir duyuruya kadar geçecek süre boyunca, brüt takas uygulamasına başlanmış oldu.
Internet yasaklamasinin asil sebeb,algo metrik robotlar icin.yoksa almak isteyen telefonla alabilir.bu spk nin karari Kimi korumustur anlamak mumkun degil.herkes sikayetini yapsin lutfen,bir sey cikmayacagini zaten biliyoruz ama en azindan sesimizi duyurabiliriz.ben cimer,bimer her yere yazdim.sonuc koca bir sifir.ciftlikbank,sutbank,cemasbank.ulkenin dustugu durum bu.burokratlar seyirci,magdurlar biziz.
Sent from my iPad using hisse.net
yav bir hisse 4 gün üst üste hacim olmadan taban yaparmı bu SPK bunu şirkete sormaz mı yazıklar olsun
komik bir yazi olmus.Benim oynadigim kağitlara bakarsaniz hemen hemen hepsi burut yemis.Yeteri kadar bilgi sahibiyim.Hatta cemaş burutu yemeden once aksama burute gireceğini soyledim.Aslinda sorun burut degil sorun cemas ve riza eee ustune internet yasaği sure de 6 ay olunca tuz da dokuldu.Diyeceksinizki kardeşim benim 10k lotum var adamlarin milyon lotu var emin olun her halukarda biz daha zararla cikariz
Yer İmleri