Bende yok ama merak edenler için paylaþýyorum.
Þu an tabanda bekleyen 775 bin sabah 1milyon 300 bin civarý idi. 131 bin lot iþlem olmuþ yani tabandan 600 bin civarý emir silinmiþ. Ýnþallah bugün taban bozulur.
Bende yok ama merak edenler için paylaþýyorum.
Þu an tabanda bekleyen 775 bin sabah 1milyon 300 bin civarý idi. 131 bin lot iþlem olmuþ yani tabandan 600 bin civarý emir silinmiþ. Ýnþallah bugün taban bozulur.
internetten alým kapalý peki atm den istediðin kadar alýnýyormu? bugün aldýðýný yarýn satabiliyorsun deðilmi?
Bu forumda yazdýklarým tamamen þahsi düþüncelerimdir,yazdýklarýmdan kesinlikle etkilenmeyiniz,yatýrým tavsiyesi olarak düþünmeyiniz
Ya zaten millet % 1,2 kazanma peþinde olsa gider faize yatýrýr parasýný.en ufak sert hareketlerde spk efendi hemen cezayý kesiyor ama galib e hafif dokanýyor.adelet mi arýyoruz,aha iþte adelet.millete 2 hafta kredili açýka satýþ yasak,cemaþ a 6 ay brüt ve internet yasak.zaten internet i yasaklamasý resmen idam [emoji3]
Sent from my iPad using hisse.net mobile app
emir silme tamamen ortalama düþürmek isten ky için yapýlan algý operasyonu.
Elinde kalanlarý daðýtacak 1-2 gün daha.
Zaten burda zararý varsa nibasla çýkarma peþinde .
Brüt kalkmadan bir cacýk olmaz bu kaðýttan.6 aylýk bir süreç.Paraya ihtiyacý olanlara allah yardým etsin.Ben tutmaya karar verdim.Ha %80 ha %100 .
YTD
7 liradan maliyetlendim hesaplafinda 2.82den 7ye gidebilmesi icin yuzde 250 artmasi gerekli.10000 lot almistim zararim simdiden 42000 lira.Satamiyorumda.Bir araba parasini 5 gunde verdik yok yere.Kumar oynasan bu kadar zarar etmezsin...ytd.
Sadece burda yazanlarýn elinde bile günlük yapýlan hacimden çok hisse var heralde.
SPK CEMAS patron ve hileli iþlem yapanlarýn hisselerine tamamen satýþ yasaðý koysaydi ky bu sýkýntýlarý yasamazdi
Lenovo P2a42 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri