Sayfa 439/918 İlkİlk ... 339389429437438439440441449489539 ... SonSon
Arama sonucu : 7343 madde; 3,505 - 3,512 arası.

Konu: CEMAS - Cemas Döküm

1. patron malı boşaltmış olsaydı şimdi panikle satan ky nin elinden yok fiyatına geri toplardı kimsede bişey diyemez sonrada tutup tavan tavan gitse ve ky tekrar alamasa yani %80 zarar girse bu SPK nin o zaman yatacak yeri olmaz

Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. bakıyorum da hala kağıdın çıkacağını düşünen var.Arkadaşlar yarin cozulebilir yukari cikar ama 1.5 in altinı nisanda gormesi cok yuksek.Almis olanlara ne desek bos ama almayi düşünenler paraniza yazik.Dedikodular da hos değil.Spk ya kizabilirsiniz ama uyaran da cok oldu kimse dinlemedi.internet yasaği olmasaydi bircok ky şimdi bu kağittaydi.Sirf araci kurumu aramamak için yuzlerce kişi alıs yapmadi.birde işin bu tarafı var.

3. neden aramasınlar herkesin yatırımcı koçu var bir alo demek zor mu? dedikodu ne diyor iflas mı diyor?

4. mal boşaltma olsa idi ben şimdiye kadar çoktan kaçardım ama mal boşaltma yok peki ne var SPK brüt takas var olabilir bu da aşılır

5. peki mal niye toplandı? hadi bunun cevabını verin ve neden o kadar dedikodu varken boşaltmadılar hadi cevap ver

6. bu gün 4.gün taban hani spk nerede yukarı giderken müdahale ediyor da düşerken nerede şirkete neden sormuyor kağıtların neden eriyor diye bana gösterin şu hisse hiç işlem yapmadan taban açılıp taban kapattı.4 gün üst üste hangi hisse o ben bilmiyorum kafamda cok sorular var ama birileride burada cıkıp yarın 1,50 nisan da şu kadar olacak demesinin bir anlamı var mı?

7.  Alıntı Originally Posted by kenan67 Yazıyı Oku
    mal boşaltma olsa idi ben şimdiye kadar çoktan kaçardım ama mal boşaltma yok peki ne var SPK brüt takas var olabilir bu da aşılır
    İlk gün harç ki o da çok kısa bir süre kimseye satma fırsatı vermedi.
    Yada verdidede ben mi beceremedim.

8. kafama takılan soru
    Çemaş Döküm, Özışık İnşaat ve Enerji A.Ş.'nin halka arz çalışmasına
    bu aşamada son verilmesine karar verdi.
    Şirket'ten konu ile ilgili KAP'a yapılan açıklamada şu bilgiler
    verildi:
    "17.11.2014 tarihinde yaptığımız özel durum açıklamasında bağlı
    ortaklığımız Özışık İnşaat ve Enerji A.Ş.'nin halka arz yoluyla BİST'e
    açılmak üzere 2015 yılı içinde yasal hazırlıklarını yaparak gerekli
    tüm işlemlerin ifası hususunda Özışık yönetimine görev verildiği
    açıklanmıştır. Yönetim Kurulumuz ülkemizin içinde bulunduğu iktisadi
    ve siyasi belirsizlikler nedeniyle halka arzın başarılı olamayacağını
    değerlendirerek, halka arz çalışmalarına bu aşamada son verilmesine
    karar vermiştir. "

peki yakında bu arz tekrar gündeme gelecek ise adam 25700000 lık 2,04 den hisse devretti özışıka neden tabiki bilançosunu sağlam göstermek için ben bunları düşünüyorum biriler yok şu olacak yok bu olacak diyor biraz mantıklı yazın ahkam kesmeyin

Sayfa 439/918 İlkİlk ... 339389429437438439440441449489539 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •