Bugün 12.00 da gelmiþ yeni bir haber deðil
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Bugün 12.00 da gelmiþ yeni bir haber deðil
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Umarým ben yanýlýrým da rýzza ucurur kagýdý.. eski bir rýzzazede olarak, bu heriflerin yapabileceklerinden bahsediyorum.. bu grup ky yi faizsiz kredi kaynagý olarak gorur, malý adama yýllarca tasýtýr.. bir gun kuruþlu sevýyelere gelir. Yukarý goturup mu basar , direk mi basar onu bilemem.. kuruslu seviyelere gelince ben senin kulagýný cýnlatmam, rýzza zaten coktan sana yapacagýný yapmýþ olur. Ytd
%40 yetmezmiþ gibi kalanýda elimizden almaya çalýþan 0.25 iner, uzuncu olduk,ben onu tanýrým,artýk burdayýz,bu kagýttan bi cacýk olmaz,iflas vb... yazan tipler artýkça bir þeylerin normale döneceðini düþünmeye baþladým.ama tabi zaman ve sabýr gerek ytd...
MX5 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaþlar hepimize geçmiþ olsun. Umarým tez zamanda zararýmýzý çýkartýrýz.
Hisse grafiðinde yanlýþ görmediysem
2011 operasyonu ocak-subatta baslayip, 23.03.2011 de þelale baþlamýþ.
Bu yýlda 16.01.2018 ile 22.03.2018 arasý. Þelale tarihi 22.03.2018
Bana ilginç geldi.
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Ýnsanlar zaten zararda alacagýnýzý aldýnýz þimdi benim satmamý isteyince olumsuzluk havasý oluþturdugunuzda beni düþündüðünüz için yazýyorsunuz dimi. yoksa gözler kalan lotlardamý.iki gün tavan oldugunda diyelim hiç vicdanýnýz sýzlamayacak dimi kaybolacaksýnýz sonra.bu ne hýrs.
MX5 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
merak etmeyin
eðer 0.25 krþ gelirse halka acýk kýsmý olan lotlarýn hepsini ben alýrým
balonun fazla þiþen kýsmýnýn havasýný alacaklar, hatta biraz da fazlaca söndürecekler balonu
ama unutulmasýn balon hala var ve þiþecek durumda
baþkaca senetlerle kýyaslamayýn benzerlikler olsada her senet kendi içerisinde özel dir ve bu özeli
dairesinde hareket eder
yýpratma hareketi yýpratacaklar yoracaklar býktýrýp bezdirecekler
ve eeeee sattýracaklar (yok pahasýna )
senet in ederini piyasa belirler (þirketin genel durumu dün ortaya cýkmadý önceden zararý belli idi)
bence þirketin özvarlýklarýnýn ölüsü birmilyardan fazla eder
sabýr
panik yok
sabredip göreceðiz zaman herþeyin ilacýdýr
yatýrým tavsiyesi deðildir hepsi hayal ürünü![]()
sabýr, sabýr, sabýr...
büyük zararý olanlar borsa gündem e dava açabilir bence
Yer Ýmleri