Fonlar yil sonu hedeflerini gerceklestirdigi icin cok kasmiyorlar.
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Fonlar yil sonu hedeflerini gerceklestirdigi icin cok kasmiyorlar.
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Azer bulbul bir oku ufle biz ne yapalim aslan parcasi.SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
tacirlerin getirisi kadar götürüsü de muhteşem oluyor %-1,5841
acc ise yeni sıtratejisi doğrultusunda vermeden almaya devam ediyor %-0,4678
yani sürekli düşen fon moduna geçmiş.
hisse fonlarda tatlı para dönemi bitmiş gibi geliyor bana. bundan sonra daha dikkatli olmamız gerekecek. fazla açılmamak lazım.
üstatlar dün gece sorduğum fonun adını yazmamışım özür dilerim.
QİNVEST PORTFÖY DEĞİŞKEN FON
Son Fiyat (TL) 0,058693
Günlük Getiri %0,1587
Son 1 Ay Getirisi %3,238233
Son 3 Ay Getirisi %7,818212
Son 6 Ay Getirisi %17,840866
Son 1 Yıl Getirisi %31,274883
dünkü hengamede dahi 0,16 getirmiş. aylıktan yıllığa kadar da az ama güzel bir getiri eğrisi var. bu fonun içeriğini merak ettim, riskli özel sektör tahvilleri falan oluyor mu? az ve öz olmakla birlikte istikrarlı bir getirisi var. normalde değişkenlere mesafeli dururum ama bu fon ilgimi çekti. sizler ne dersiniz?
Tcd anladikta, AIS -0.15 kira setifikasi..daha once dedigim gibi doviz artisi risk olarak goruluyor
SM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dostum Ben kucuk yatirimciyim
Paramin da kucuk kismi tcd de. Baskasi ppf osd eib falan. En azindan tcd zarari kurtarsin
Tacirler 7 derece riskte.
Eib gobi fonlar nazar degmesin istikrarli positif by durumda kotu degil. Kac ay once dollar 5.95 til Sony demistim. Postumu bulamadim
Cok yatirimci sayisi zehire donuyor. Kisa vadeli isine sadece uzman bakar. 1 aydir tcd deyim. Ppf nin kac kati kat vermis. Kurtarmamiz icin webcim 1 hafta kayb olmasi gerekiyor