https://store.tada.com.tr/urun/acil-...er-acquisition
bakın fırsatçılara
Printable View
https://store.tada.com.tr/urun/acil-...er-acquisition
bakın fırsatçılara
Meşhur bir atasözümüz var ''Ölmüş eşek kurttan korkmaz derler'' yani bistte o seviyeleri bir şekilde yakaladık diye düşünüyorum.Satışlar tamamen kesildiğinde virüs , kanser hiç bir şey dinlemez kum saati ters yönde çalışmaya başlar.
Bu yurt dışına göre 99 bin ve üstü açılırsak maşallah demek lazım.
10.000 jeton attım 3000 yedekte margine
kaç ekside açtı?
97.000 lerdeyiz sanki..
Avrupa merkez Bankası bugün mudahele edeceğe oynuyorum fullll lonk
98000gibi olmalı
Vadeli %2.8 eksi.
geçen cb. belçikada merkel ve macron ile mülteci fiyatında anlaşamamışlar cb. daha fazla para istemiş. avrupada ölümle artar ise bizimde borsa çok düşerse bu parada bir şekilde anlaşılıp borsamızı canlandırmak için dünyaya sırf gövde gösterisi için show yapabilirler buna istinaden düşüşler normal yükselişler anormal olacaktır.
kesinlikle ytd.
Bu hadise batık İtalya yi kurtarma operasyonuna dönüştü bahane virüs oldu ki herkes itiraz etmesin puhahahaha
113 kusurlere alış girdim. Gelir mi ki?
vadeli buralarda durursa bist100 98.000 gibi açılır...
Burada hiç batan olmaması, en kötü kardan zarar eden birkaç tanecik arkadaşımızın olması bence büyük başarı. Forum olarak bu işi biliyoruz arkadaş. Zekiyiz
Maşallah nazar değmesin...Hep karlar daha çok kâr ederek devam edelim.
Bol kazançlar
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Adamlar İtalya'da bütün mağazaları süresiz olarak kapatmışlar biz hala Tekstil'de siparişler bize kayacak diye seviniyoruz:)
Ne zaman bu işin ciddiyetini anlayacağız bilmiyorum. Basitçe anlatırsak sorun şu anda Dünya'da ticaretin durma noktasına gelmesi. Sabah Matriks'ten geçen haber şöyle:
ÇİN'DE MOTORLU ARAÇ SATIŞLARI ŞUBAT'TA YILLIK % 79.1 AZALDI (OCAK: % -18.7)
Bizim en fazla ihracat yapan sektörümüz otomotiv. Yan sanayiyle birlikte Ülkemiz GSYH'si için çok önemli bir büyüklükten bahsediyoruz. Otomotiv ihracatında en büyük pazarımız Avrupa ve ABD ve onlar da Çin'in yaşadıklarını yaşamaya başladılar.
Havayolu taşımacılığının durumu zaten ortada. Mecbur kalınmadıkça kimseye yurt dışına çıkma tavsiye edilmiyor. Turist de azalıyor haliyle. Şimdi ABD yasakladı Avrupa'dan uçuşları.
Kısacası hemen hemen bütün sektörlerde çok ciddi bir yavaşlama hatta duraklama söz konusu. Virüsün yayılma hızı bir an önce kontrol altına alınamaz ve bir tedavi bulunamazsa Dünya genelinde çok büyük sıkıntı yaşanabilir. Merkez Bankaları faiz indirip teşvik veriyor ancak bu ne kadar etkili olacak bilinmiyor.
Biz ise gayet memnunuz halimizden:)
bu arada
vaka 191 ölüm 18
ölenler çin g.kore japonya
vaka yoğunluk asya ( çin-g.kore-taylan avustralya vs. )
asıl gümbürtüyü yarınki tarihe de dek getirebilirler.
bizim için uğurlu ama yabancılar için 13 + Cuma (hafta sonu riski, müsliman olanlar için önemli tarih vb.) tarihi riskli olabiliyor.
ben asıl şunu merak ediyorum: iki tür görüş var (bu görüşleri belirtenlerin isimlerini yazmıyorum çünkü kimseyi haklı çıkacak diye yarıştırmıyoruz).
birincisi; tüm bu uluslararası panik/volatilite yeni uluslararası ekonomik düzen oluşturulması ve bu amaçla trump'ın koltuğundan edilmesi için yapılıyor. bu seçenekte başkanlık seçimi bitene kadar mokoko olabilir.
ikincisi: tüm bu panik trump'ın seçilmesi için yapılıyor. yazın aşı bulunur, her şey çözülür, süper ralli başlar ve trump'a mal edilerek seçilmesi garanti olur.
bununla ilgili anket açılsa yeridir. acaba; abd seçimleri öncesi her şey düzelecek mi, yoksa seçimler bitene kadar her şey olumsuza mı gidecek?
işte bunlar on yüz bin milyon balonluk sorular. istediğiniz sorudan başlayabilirsiniz. yarışmacı arkadaşlara başarılar...
25 şubatta fiyatı 42 tl olan dezenfektan 10 martta 250 tl olmuş...bunların ahiretten haberi yok sanırım...içinde vicdan kırıntısı olan adam böyle bir dönemde elini vatandaşın cebine uzatmaz....zam yaparsın hadi anlarızda bu zam değil başka bişey...
https://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/...apmis-41466832
şu anda 1000 kişilik bir kongre salonunda ödül torenindeyim , girişe bı dezenfekten koymuşlar , maske takan sayısı : 0 (yazıyla sıfır )
seviyorum yurdum insanını..:)
lokasyon : konak/gavur İzmir :))
Dünyadaki pala beni inandırdı sanırım daha düşecek yerimiz var baya.. bu virüs işinin tadı kaçtı, allah korusun ama ilerleyen günlerde ve haftalarda ülkemizde de ölümlü vaka görme ihtimalimiz yüksek. Almak için hiçbir sebep gözükmüyor görünen tabloda.
Ertelenmiş talep bir şekilde patlayarak geri gelir. Ancak hizmet sektöründe kaybın geri dönüşü yok. Hatta ölüm korkusunu kapalı kalma korkusunu hissetmiş insanların davranış modeli bile bir süreliğine değişir. Bu nedenle şu anda sistemde olanlara geçmiş olsun ama yeni girecekler veya şirket satın alacaklara hayırlı olsun.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Güzel yazıyor bu arkadaş herdaim...
GOZLER PARAGOZ AMERIKADA
DUNYADA 116 ULKEDE GORULEN YENI KORANAVIRUS, DSO TARAFINDAN KURESEL SALGIN(PANDEMI) OLARAK NITELENDIRILMEYE BASLANDI.
INANILMASI GUC SEYLER OLUYOR. GUNLUK OLU SAYISI 100 OLDUGUNDA ITALYA KARANTINA KARARI ALMISTI. DUN GUNLUK OLU SAYISI 200 OLUNCA ITALYADA ECZANE VE GIDA DUKKANLARI DISINDA HER YER KAPATILDI. JUVENTUSLU STOPER DANIELE RUGANI'DE VIRUS CIKINCA TAKIM GOZLEM ALTINA ALINDI. DUNYANIN EN IYI SAGLIK NOTUNA SAHIP KUZEY ITALYA MERKEZLI SALGINDA, VAKA SAYISI ULKE GENELINDE 12 BINI GECTI.
ONCEKI GUN VAKA SAYISI BINI GECEN ALMANYA, FRANSA VE ISPANYA BUGUN 2 BIN VAKAYI GECTI. AVRUPADAKI YAYILMA ENDISELERI ARTIRIRKEN BUGUN AVRUPA MERKEZ BANKASI TOPLANTISINDA FINANSAL ONLEMLER ACIKLANMASI BEKLENIYOR. DUN INGILTERE MB, 26 MARTTAKI TOPLANTIYI BEKLEMEDEN 50 BAZ PUAN INDIRIME GIDEREK % 0.25E CEKTI. IZLANDA MB DA 18 MARTTAKI TOPLANTI ONCESINDE 50 BAZ PUAN INDIRIME GITTI.
ASIL SORUN ABD! ANA STRATEJISI DAIMA KRIZI ULKESINDEN UZAKTA TUTMAK OLAN ABD, BUGUNE KADAR NE YAPTIYSA BUGUN ONA ENGEL OLMAKTA. SOYLE ANLATALIM: ABDDE 330 MILYON KISI YASIYOR. NUFUSUN COGU CALISMAKTA VE ISSIZLIK TARIHIN EN DUSUK SEVIYELERINDE GEZIYOR. ANCAK ULKENIN SAGLIK SISTEMI OZEL SEKTOR UZERINE KURULU. SAGLIK SIGORTALARI, YUKSEK PRIMLE YUKSEK GIDERLERI KARSILIYOR. OBAMA, SIGORTA HAKKI OLMAYANLARA SIGORTA IMKANI SAGLAYACAGINI VAADEDEREK BASKAN OLMUS VE OBAMACARE DENEN YASA ILE 50 MILYON SIGORTASIZ INSANIN EN AZINDAN YARISI SIGORTALI HALE GELMISTI. CUMHURIYETCI BASKAN TRUMP, FAKIRLERE SIGORTA YASASINI IPTAL ETTIRMEK ISTEDI AMA SENATODA 2017 TEMMUZDA KILPAYI BASARAMADI.
SIMDI ABDDE VIRUS TESTI ICIN ORTALAMA 3 BIN DOLARLIK MALIYETI SIGORTA SIRKETIN KARSILARSA SORUN YOK AMA SIGORTASIZ 20-25 MILYON (ULKENIN % 7SI) O PARAYI NASIL VERECEK? ABDDEKI BIREYSEL IFLASLARIN 2/3U, EVSIZLERIN COGU SIGORTA YUKUNU KARSILAYAMAYANLAR ZATEN. ISTE BUGUNE KADAR KARSI OLDUGU KESIME KARSI TRUMPIN CIKMAZI.
SIGORTASIZLARA DEVLET DESTEGI VERILMEDIGI SURECE ABDDE COK HIZLI YAYILMA POTANSIYELI VAR. BIR CALISMAYA GORE ITALYADAKI YAYILMA AYNEN ABDDE OLURSA 10 MAYISA KADAR ABDDE TUM SAGLIK TESISLERI DOLUYOR VE SAGLIK SISTEMI KITLENIYOR. DAHA DA SALGIN DEVAM EDERSE ABD SAGLIK SISTEMI COKEBILIR. BU SENARYOYA GORE KOCA EYALETLERIN KARANTINA ALTINA ALINDIGI GORULEBILIR.
DUN AKSAM TRUMP, AVRUPADAN GELEN UCAKLARI 30 GUNLUGUNE DURDURDU. FED DE DOLAR LIKIDITESINI ARTIRMAK ICIN REPO LIMITLERINI ARTIRDI. 18 MART TOPLANTISINDA YADA ONCESINDE FAIZ INDIRIMI DE BEKLENIYOR.
SIMDI, DUNYA NEFESINI TUTMUS, ABDDE YAYILMANIN TRENDINI IZLEYECEK. AMA PARAGOZ AMERIKA SAGLIK SISTEMI, PIYASALARI KORKUTMAYA DEVAM EDIYOR. DUNDEN BERI SATISLARIN YAYGINLIGI SURUYOR. G. KORE, TAYVAN, CIN GIBI ULKELER SALGINI YAVASLATMAYI BASARDI. ONUMUZDEKI BIR AYDA AVRUPA VE ABD DE YAVASLATIRSA BUYUK BASARI OLUR VE GLOBAL KRIZ KISA SUREBILIR.
STRATEJI
BIST100 ENDEKSI YOGUN VERI GUNDEMI ILE DESTEKLERI KIRIYOR. ARTIK, 95 BIN DESTEGI KONUSULMAYA BASLAYABILIR.
Ecb müdahale bekliyoruz gözlerimiz kapali
çin sokarım kapitalizminize deyip kominizme geri dönüyormuş... :he:
Bozkurt reis bayım ses ver elin ne durumda
Klasik açılış sonrası yukarı yapar mı?
Sise 4.05, açtı üstler boş saldır kurt
Bence henüz kriz ve panik fiyatlaması oluşmadı...
Kritik seviyelerdeyiz, buralar aşağı geçilirse herkes nakite geçmek isteyecektir...
Bu durumda oluşacak fiyatlamaları ne akıl alır ne mantık...
Ölücülerin bile iki kere düşünmesi lazım artık...
İzlemek en iyisi...
SP nin hali düşünülürse oldukça iyi açtı.
pala bi 200 lük daha gönder alışa...
fakat bugün 200 lük kesmez söylim...
en az 400 den akpıyı açman lazım...
THYAO 17 şubatta 15,33 müş...1 ay sonra fiyat 9,14...inanılmaz yav...
Yapıştır Koçum hahaha