demek ki kimse batmamış!Hiç batan biri haberi görmedim borsada herkes kardan zararda anlaşılan:)
Printable View
demek ki kimse batmamış!Hiç batan biri haberi görmedim borsada herkes kardan zararda anlaşılan:)
şirketlerin genel kurulları ne olacak acaba?
Saçmalamak serbest , doğruyu yazmak yasak, yapacak bir şey de yok, caza sayın yükseldi dikkat et kitapçı.
Buna fırsattan istifade yada düşmanımın düşmanı dostumdur derler.
Du bi iyileşsin hastalık yav
Sonra dersin
Daha yaptığınız aptesler gurumadı ya. Karşılıklı
Kafayı değişme lazım
İki bi durun
Siz filler tepişirkene
Biz ufaklar eziliyoz o hengamede
Ayrıca
Mesela
Eskiden eyidis vardı eyi hastalık derdik
İlerde bu covit e ne deycez bakam
He He
bencede yaptırımı kaldırıp hatta karşılıklı nevyork Tahran uçuşlara başlasinlar hemen böylece covit te az gezinmis olur :) yeni yerler yeni kıt'a lar ve heyecanlar vs :)
Ya ben 5bin yıllık cin i akıllı sanardim
Sırf pratik / pragmatik zeka
Pilan Poroğram ise
Otur sıfır
İleride ne deriz bilmemde,adam kuanada demiş geçmişe.
https://www.youtube.com/watch?v=dPq5...kVq_I&index=13
NTV : Hacettepe Üniversitesi (HÜ) Hastaneleri bünyesinde, yeni tip corona virüse (Kovid-19) ilişkin alınması gereken önlemler kapsamında, ikinci bir duyuruya kadar zorunlu olmayan tüm ameliyatlar ve poliklinik randevuları durduruldu, verilmiş randevular iptal edildi.
Filipin borsası 17 mart itibarıyla işlemleri askıya aldı-bn/bloomberg ht
İçişleri Bakanlığı: Koronavirüs önlemleri kapsamında bugün saat 24.00 itibariyle tiyatro, sinema, gösteri merkezi, konser salonu, nişan/düğün salonu, çalgılı/müzikli lokanta/kafe, gazino, birahaneler kapatılacak
Aklıma Musa hikayesi geldi,Tanrı+İnsan+köpek,sonuç en kötü mahluk insan,bunu diyende Tanrı !!!...demekki formumuzda bir sorun var ve hala primatız,yani beslenmen için hala hayvansın:)...bundan kurtulmak için elimizdemi,çok uğraş verilirse bundan kurtulmak olasılıklı.
TRT diyanetin yaptığı hataları savunur hale geldi,yani bozacının şahidi şıracı misali !!!
Türkiye etf 19,13 -10.77%
Akaryakıt ürünlerinde fiyat artışı
17/03/2020 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere
Benzinde 7 Krş/Lt pompa fiyatlarına yansıyacak şekilde artış olmuştur.
Vix 76.70 %32.70
Uygulanacak yasaklar iyi bir şey olsa bunun ekonomik boyutu düşündürücü:notr:
İsviçre OHAL ilan etti, toplanmayı yasakladı.
Brent 29,99$ -11.40%
İtalya'nın Lombardiya bölgesinden bugün rapor edilen vaka sayısındaki artış son bir haftanın en düşük seviyesinde.
https://pbs.twimg.com/media/ETPUzqmX...png&name=small
Sağlık bakanlığı bilim kurulu toplantısı sona erdi , bakan açıklama yapacak /TrtHaber
Hemen buna bir cevap,mal canın yongasıdır,heleki bu sistemde tedavi olman için maddiyatta lazım,zaten borçlandırılmış bir halk var karşımızda cebinde parası olmayan çok,valla bu işler çok zor işler,kaş yapayım derken göz çıkarmayalım,hükümet sıfırı tüketti,hazine boş,ilerisi için olacak engelleri hiç düşünmedi ve yatırım hiç yapmadı hep cebine kendi çevresine çalıştı milli değerleri hor kullanıp peşkeş çekerek,bakalım bunun içinden nasıl çıkacağız.
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca : Salgında olayların kontrolden çıkmasını nedeni paniktir .
Bakan Koca : Tedbirlere uyarsak hastalığın yayılımını kontrol altında tutabiliriz . Devlet olarak her tedbiri alıyoruz
Bakan Koca : Bir çok ülke kontrolü yitirmiş durumda , Türkiye'deki tablo, diğer ülkelerdeki tabloyla özdeş değildir. Biz genel tabloya kıyasla şanslı durumdayız.
Bakan Koca: Laboratuvar sayımızı hafta sonuna kadar 16’ya çıkaracağız , Hızlı sonuç veren kiti 81 ile vereceğiz.
Bakan Koca : 14 ülkeye konulan uçuş yasağına İngiltere , İsviçre , Suudi Arabistan , Mısır , İrlanda , BAE ‘de eklenmiştir . Bu ülkelerle uçuşlar saat 08’den itibaren durdurulacak .
Bakan Koca : En son açıkladığımız vaka sayısı 18 idi. Pozitif çıkan yeni vakalar var. Şu an hala analiz sürüyor. Bu gece yeni vaka sayısını açıklayacağım.
İtalya'da yeni tip koronavirüsten ölenlerin sayısı 349 kişi artarak 2 bin 158'e yükseldi
Bakan Koca: Şu ana kadar herhangi bir can kaybımız olmadı ama bu olmayacağı anlamına gelmez. Bu süreçte solunum sıkıntısı olan hastalarımız var
Bu konuda bir yazı idi. Okumak lazım.
https://www.sozcu.com.tr/2020/yazarl...tiyor-5680228/
Sağlık Bakanı Koca: Maske dahil olmak üzere, hızlı kit dahil olmak üzere hastanelerden asla ücret talep etmiyoruz. Hepsinde de yeterli miktarda olacak. Ben kendim ilgili firmalarla bizzat bunu konuştum.