Sayfa 42/1001 İlkİlk ... 3240414243445292142542 ... SonSon
Arama sonucu : 8003 madde; 329 - 336 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - III

İçişleri Bakanlığı: Koronavirüs önlemleri kapsamında bugün saat 24.00 itibariyle tiyatro, sinema, gösteri merkezi, konser salonu, nişan/düğün salonu, çalgılı/müzikli lokanta/kafe, gazino, birahaneler kapatılacak

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    İçişleri Bakanlığı: Koronavirüs önlemleri kapsamında bugün saat 24.00 itibariyle tiyatro, sinema, gösteri merkezi, konser salonu, nişan/düğün salonu, çalgılı/müzikli lokanta/kafe, gazino, birahaneler kapatılacak
    Umumhaneler niye yok?Hepsi daha önce kapandığı için mi?Hadi bizden geçti de. Genç nüfus ne yapıyordu?Gerçi gündem olmadı ama bazı yerlerde covid 19 için tam dezenfektan yazıyor du Ciddiyim,okudum. SAÇMALAMADA SINIR TANIMAYANLAR yazmış.

Alıntı Originally Posted by nikrece Yazıyı Oku
    Umumhaneler niye yok?Hepsi daha önce kapandığı için mi?Hadi bizden geçti de. Genç nüfus ne yapıyordu?Gerçi gündem olmadı ama bazı yerlerde covid 19 için tam dezenfektan yazıyor du :evil :Ciddiyim,okudum. SAÇMALAMADA SINIR TANIMAYANLAR yazmış.
    Uzun süreli bir kapama olmayacaktır diye düşünüyorum , buraları sağlık icin kapatalım tamam ama bu yerlerin kirası var maaşı var vergisi var, ailelerini geçindiriyorlar bu kazandıkları parayla .. Onlar ne olacak ? Ciddi sorun .

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,189
     Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    çin: Abd acilen iran üzerindeki tek taraflı yaptırımını kaldırmalı, devam eden yaptırım insancıllığa aykırı ve iran'ın salgına tepkisini zedeliyor
    Bu salgın düşmanlıkları bir kenara bırakmak için fırsat olabilir,zaten Dünyada bir değişim olması açısındanda olması gereken,şiddetler Dünyada devam ettikçe aydınlığın temelleri atılamaz bilimsel açıdan...biri yerse biri bakarsa kıyamet ondan kopar.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
     Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Bu salgın düşmanlıkları bir kenara bırakmak için fırsat olabilir,zaten Dünyada bir değişim olması açısındanda olması gereken,şiddetler Dünyada devam ettikçe aydınlığın temelleri atılamaz bilimsel açıdan...biri yerse biri bakarsa kıyamet ondan kopar.
    Aslında ne düşünüyorum. Çok karşı çıkan olacaktır gerçi. Bir çok konuda zaten bilişime teslim olduk. Bu densiz liderlerin tavrına göre yönetilmektense;iyi proglanmış bilgi sayar yönetimi.Ama kanı bozuklar onuda hacklerler. Dünyada en ********ler insanlar.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,189
     Alıntı Originally Posted by nikrece Yazıyı Oku
    Aslında ne düşünüyorum. Çok karşı çıkan olacaktır gerçi. Bir çok konuda zaten bilişime teslim olduk. Bu densiz liderlerin tavrına göre yönetilmektense;iyi proglanmış bilgi sayar yönetimi.Ama kanı bozuklar onuda hacklerler. Dünyada en ********ler insanlar.
    Aklıma Musa hikayesi geldi,Tanrı+İnsan+köpek,sonuç en kötü mahluk insan,bunu diyende Tanrı !!!...demekki formumuzda bir sorun var ve hala primatız,yani beslenmen için hala hayvansın...bundan kurtulmak için elimizdemi,çok uğraş verilirse bundan kurtulmak olasılıklı.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Uzun süreli bir kapama olmayacaktır diye düşünüyorum , buraları sağlık icin kapatalım tamam ama bu yerlerin kirası var maaşı var vergisi var, ailelerini geçindiriyorlar bu kazandıkları parayla .. Onlar ne olacak ? Ciddi sorun .
    Bu gün İstanbul hayalet şehir gibi geldi. Yollar boşalmış,akaryakıt istasyonları bile boştu,insanlar fena tırsmış vaziyette .O yerleri açık tutmak daha masraflı.Daha sıtmayı gördük,durum hiç açı değil.Umarım kısa sürer.Bu ülkenin eti ne budu ne?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,189
    TRT diyanetin yaptığı hataları savunur hale geldi,yani bozacının şahidi şıracı misali !!!

Sayfa 42/1001 İlkİlk ... 3240414243445292142542 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •