Bakan Koca: Laboratuvar sayımızı hafta sonuna kadar 16’ya çıkaracağız , Hızlı sonuç veren kiti 81 ile vereceğiz.
Bakan Koca: Laboratuvar sayımızı hafta sonuna kadar 16’ya çıkaracağız , Hızlı sonuç veren kiti 81 ile vereceğiz.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Bakan Koca : 14 ülkeye konulan uçuş yasağına İngiltere , İsviçre , Suudi Arabistan , Mısır , İrlanda , BAE ‘de eklenmiştir . Bu ülkelerle uçuşlar saat 08’den itibaren durdurulacak .
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Bakan Koca : En son açıkladığımız vaka sayısı 18 idi. Pozitif çıkan yeni vakalar var. Şu an hala analiz sürüyor. Bu gece yeni vaka sayısını açıklayacağım.
İtalya'da yeni tip koronavirüsten ölenlerin sayısı 349 kişi artarak 2 bin 158'e yükseldi
Bakan Koca: Şu ana kadar herhangi bir can kaybımız olmadı ama bu olmayacağı anlamına gelmez. Bu süreçte solunum sıkıntısı olan hastalarımız var
Bu konuda bir yazı idi. Okumak lazım.
https://www.sozcu.com.tr/2020/yazarl...tiyor-5680228/
Sağlık Bakanı Koca: Maske dahil olmak üzere, hızlı kit dahil olmak üzere hastanelerden asla ücret talep etmiyoruz. Hepsinde de yeterli miktarda olacak. Ben kendim ilgili firmalarla bizzat bunu konuştum.
Yer İmleri