Sayfa 45/1001 İlkİlk ... 3543444546475595145545 ... SonSon
Arama sonucu : 8003 madde; 353 - 360 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - III

Cafe Trend&Trade - III

Bakan Koca: Laboratuvar sayımızı hafta sonuna kadar 16’ya çıkaracağız , Hızlı sonuç veren kiti 81 ile vereceğiz.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
     Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Hemen buna bir cevap,mal canın yongasıdır,heleki bu sistemde tedavi olman için maddiyatta lazım,zaten borçlandırılmış bir halk var karşımızda cebinde parası olmayan çok,valla bu işler çok zor işler,kaş yapayım derken göz çıkarmayalım,hükümet sıfırı tüketti,hazine boş,ilerisi için olacak engelleri hiç düşünmedi ve yatırım hiç yapmadı hep cebine kendi çevresine çalıştı milli değerleri hor kullanıp peşkeş çekerek,bakalım bunun içinden nasıl çıkacağız.
    Çok doğru. Şu andan itibaren ihtiyaç olmayan hiç bir şeye yönelmemek lazım diye duyuralım. Bu piyasayı öldürecektir ama durum bu yöndedir.Örneğin çocuğun evde diye oyun aleti almayacaksın ki taşlar yerine otursun.

Bakan Koca : 14 ülkeye konulan uçuş yasağına İngiltere , İsviçre , Suudi Arabistan , Mısır , İrlanda , BAE ‘de eklenmiştir . Bu ülkelerle uçuşlar saat 08’den itibaren durdurulacak .

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Bakan Koca : En son açıkladığımız vaka sayısı 18 idi. Pozitif çıkan yeni vakalar var. Şu an hala analiz sürüyor. Bu gece yeni vaka sayısını açıklayacağım.

İtalya'da yeni tip koronavirüsten ölenlerin sayısı 349 kişi artarak 2 bin 158'e yükseldi

Bakan Koca: Şu ana kadar herhangi bir can kaybımız olmadı ama bu olmayacağı anlamına gelmez. Bu süreçte solunum sıkıntısı olan hastalarımız var

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Bakan Koca: Laboratuvar sayımızı hafta sonuna kadar 16’ya çıkaracağız , Hızlı sonuç veren kiti 81 ile vereceğiz.
    Bu konuda bir yazı idi. Okumak lazım.
    https://www.sozcu.com.tr/2020/yazarl...tiyor-5680228/

Sağlık Bakanı Koca: Maske dahil olmak üzere, hızlı kit dahil olmak üzere hastanelerden asla ücret talep etmiyoruz. Hepsinde de yeterli miktarda olacak. Ben kendim ilgili firmalarla bizzat bunu konuştum.

Sayfa 45/1001 İlkİlk ... 3543444546475595145545 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •