İstatistiki bilgilere göre trade edenler için 18 altında alanlar hep kar yazmış
Printable View
İstatistiki bilgilere göre trade edenler için 18 altında alanlar hep kar yazmış
De hadi be sümsük. Ytd
Şimdilik en iyi trade aralığı 18 altı al 19 üstü sat sitirateşisi
Usulet ve suhulet içinde yavaş yavaş suyuniçine çekip orda öpücük manyağı yapmak lazım ama tahtaci mimli olunca çokta şeyttürmek lazım
Pozları kontrol ediyor. Açıkcısı vadelisi spotcusu. Ölçü alıyor terzi şuan. Kendi karına göre hareket edecek. Mezroyu uzattı hangi taraf uzun gelirse tersine hareket eder. Ytd
Yüzde 2 vericek marjı duruyor hala hali hazırda, dün 2 sini verdi bugün de verirse temiz iş
Vay kolpacı ve amcası vay! Nolcek şimdi kolpacı hc. Ytd
Zamanında Aynı bizim kulağı dedikleri gibi kolpacının abucasının da kulağını deldiler ellam.
Neyise
Tecrübe kazanmış oldu :)
https://youtu.be/fcPvXslIcHI?si=BhT7k0JzA847515g
Kolpacı hc nında zamanlaması pek manidar! Normal şartlarda buralardan ayrılmaması lazım! Bak benim nefesimi kestikleri için hiç ayrılıyor muyum? Kolpacı hc iki kelam et hele. Gider mi bugün gitmez mi? Sen olmayınca ilham gelmiyor. Şiki baba kaseti de lazım. Herkes tamam.. ytd
Neyise biraz yükselince yine doluşurlar. Korkuda kimse yok, çoşku da var ezberlettiler ! Ytd
Benim bugünkü vardiya bitti, nöbeti kime devredecem
Çocuktan al haberi gibi oldu Petkim endeks için yine. Ytd
Büüyle tekkeyi bekleyip bekleyip zamanı gelince çorba içemezsek kadermiş der geçeriz.
Bi ben bi kolpaci birde abucası alıyo diğerleri hep satıyor
Eccük yavaş verin arkadaş panik olunca taktacida panikliyo
Kolpacı hc Göremeyince insanın aklına türlü türlü şeyler geliyor. Acaba birşey mi oldu, sağlığı yerinde mi vs vs.
Senin burada 24 saat nöbet tutman lazım. Kim geliyor kim gidiyor, haberlerden ne haber. Şirketin caycisi ne sigara içer, sekreterin çorabı ne renk, şoför ve kahya nerelere takılır.. hizmetçinin göz rengi falan bunlara da çalışman lazım. Sadece makasla olmuyor, görüyorsun ki sürekli makas derdinde.. ytd
Zurnayi eline aldı ama zırt dediği yere gelmedi daha. Ytd
2 ziyaretçiye indirdiler. Düşünce boşalıyor forum. Ytd
Lastik gibi çektikçe uzattılar mumu. Ytd
Karanlıkta da uzattı. Ytd
Bugünkü endeksin düşüşünü öncesinde fiyatliyarak yukarı aldılar diye düşünmeden edemiyorum. Yani bilen, gören bir el var piyasa yapıcı.. iki gün önceki yükseliş olmasaydi bugün ne olurdu, tabi yarını da bilemiyoruz ne olur..
Piyasada para olmayınca da surahiden bir bardağa, sonra öbür bardağa, sonra ötekine bir şekilde dengelemeye çalışıyorlar.. ytd
https://youtu.be/BEzaSXJoymg
Ferdî Baba dan gelsin.
Yıkmayın dünya mı hayallerimi..
Biraz müzik ve sakin olmak lazım.. ytd
Spenc sana 19 üstünde kalsın dedik ohooo..:oleyo:
Ucuz diye aldıkça alıyorum. Tam yeter bu kadar diyorum bidaha düşüyor yine alıyorum. Yeter artık
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Çok pardon 2 gün yükseldi 2 gün düştü 4 gün önceki yere geldi. Ytd
Hojam herkesin stratejisi vardır elbette, zaten bu voaliteli ortamda da olmalı kanımca . Az çok millet tecrübelerini aktarıyor zaten bende sürüngen olan hisselerde dilim döndüğünce bir çok kez kendimi yazdım. Ha bu zor bir hisse ve oldukça sabırda gerekiyor hatta daha fazla sabır ve disiplin. Ytd
Lakin teknikçiler yukarı çıkarken paylaşıyor düşerken sazların çalıların arasındalar. Ytd
aynen spenc hocam yükseldi düştü derken bende başka bir taraftan bir yatırım yapılabilir bakiye oluştu.
Yükselişe devam etseydi alamayacaktım belki de. Ancak tekrar geri gelince elim başka kağıda gitmedi. Sana son söylediğim miktar neredeyse x2 oldu o günden bu güne
iPhone cihazımdan [emoji638]][emoji640][emoji639]][emoji6[emoji640][emoji638]][emoji[emoji6[emoji640][emoji638]][emoji640][emoji6[emoji640][emoji637]]][emoji637][emoji[emoji6[emoji640][emoji638]][emoji640][emoji6[emoji640][emoji637]]]]hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Buna ben şöyle bakarım. Yaklaşık 75 gündür belli bir aralıkta sürünüyoruz yanlışım olmasın! Tabi önceki yılları dolar bazlı vs değil mevzu!
Eee bu süreçte zaten girmeyen gelmeyen kalmamıştır aslında çok uzun bir süreç değil ama sabrı olmayan gitmiştir kalanda işte dün yükselince ya eklemiş ya da gitmiştir. Tabi bugün yeni girenler olmuştur keza dünde!
Peki ya yarın yada yarınlar için ne olcek! Dünde dediğim gibi tahtacı giren çıkan vadelisi acıkçısı vs kim hangi pozda gördüğü için hangisi işine gelirse olcek.. ytd
Ben şu son 4 günlük mevzuyu hemen izah edeyim
Mal bazı kişiler tarafından toplanma aşamasında ama bir türlü istediği kadar toplayamıyor, 2 gün neden yükseldi? İstese götürürlerdi ama çok kişi hurraaa atlayınca herifte gelene geçene verdi veriştirdi, eee haliyle herif mal verdiği tahtayı yukarı sürer mi? sürmedi ve hareketin başladığı noktaya geri geldi
Bu ne demek oluy?
Bu şu demek oluy
Herifler bizdeki malları almadan götürmüycek
Kolpacının abucası o gün o 128bin lotu almasaydı denüşük bi grafik olabilüdü ama malesef aldığın an basıyo herif
Netekim
Yeter artık tahraci emmi bu işkence yeter, ya dibine kadar bas umudumuz olmasın yada bırak tahtanın yakasını çıkalım suyunüstüne
Cemal hc nin dediği gibi
Ucuz diye aldıkça alıyorum. Tam yeter bu kadar diyorum bidaha düşüyor yine alıyorum. Yeter artık
Şu timsahı çomakla dürtmeyin.
Elleşmeyin
Bu timsah herkesi yudar
https://youtu.be/7fAvZIovbBg?si=GTLC_oQ3lqPlf3DF
Fırından yeni çıkan bir analizde aşağıda
https://youtu.be/EyZTAvKwZrc?si=blGatvmoyouqq5jL
Bu saatte bu kadar ziyaretçi varsa :)
Mal sahibi mülk sahibi hani bunun ilk sahibi
Malda yalan mülkde yalan
Al
Birazda sen oyalan