Sayfa 41/187 İlkİlk ... 3139404142435191141 ... SonSon
Arama sonucu : 1492 madde; 321 - 328 arası.

Konu: PETKM - Petkim Petrokimya Holding A.Ş.

1. İstatistiki bilgilere göre trade edenler için 18 altında alanlar hep kar yazmış
    Hamdım Piştim Yandım

De hadi be sümsük. Ytd

3. Şimdilik en iyi trade aralığı 18 altı al 19 üstü sat sitirateşisi
    Usulet ve suhulet içinde yavaş yavaş suyuniçine çekip orda öpücük manyağı yapmak lazım ama tahtaci mimli olunca çokta şeyttürmek lazım
    Hamdım Piştim Yandım

Pozları kontrol ediyor. Açıkcısı vadelisi spotcusu. Ölçü alıyor terzi şuan. Kendi karına göre hareket edecek. Mezroyu uzattı hangi taraf uzun gelirse tersine hareket eder. Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

5. Yüzde 2 vericek marjı duruyor hala hali hazırda, dün 2 sini verdi bugün de verirse temiz iş
    Hamdım Piştim Yandım

Vay kolpacı ve amcası vay! Nolcek şimdi kolpacı hc. Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

7. Zamanında Aynı bizim kulağı dedikleri gibi kolpacının abucasının da kulağını deldiler ellam.
    Neyise
    Tecrübe kazanmış oldu

https://youtu.be/fcPvXslIcHI?si=BhT7k0JzA847515g
    Hamdım Piştim Yandım

Kolpacı hc nında zamanlaması pek manidar! Normal şartlarda buralardan ayrılmaması lazım! Bak benim nefesimi kestikleri için hiç ayrılıyor muyum? Kolpacı hc iki kelam et hele. Gider mi bugün gitmez mi? Sen olmayınca ilham gelmiyor. Şiki baba kaseti de lazım. Herkes tamam.. ytd

Sayfa 41/187 İlkİlk ... 3139404142435191141 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •