Ýstatistiki bilgilere göre trade edenler için 18 altýnda alanlar hep kar yazmýþ
Ýstatistiki bilgilere göre trade edenler için 18 altýnda alanlar hep kar yazmýþ
6 mayýs 18219 vob
Hamdým Piþtim Yandým
De hadi be sümsük. Ytd
Þimdilik en iyi trade aralýðý 18 altý al 19 üstü sat sitirateþisi
Usulet ve suhulet içinde yavaþ yavaþ suyuniçine çekip orda öpücük manyaðý yapmak lazým ama tahtaci mimli olunca çokta þeyttürmek lazým
6 mayýs 18219 vob
Hamdým Piþtim Yandým
Pozlarý kontrol ediyor. Açýkcýsý vadelisi spotcusu. Ölçü alýyor terzi þuan. Kendi karýna göre hareket edecek. Mezroyu uzattý hangi taraf uzun gelirse tersine hareket eder. Ytd
"Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yüzde 2 vericek marjý duruyor hala hali hazýrda, dün 2 sini verdi bugün de verirse temiz iþ
6 mayýs 18219 vob
Hamdým Piþtim Yandým
Vay kolpacý ve amcasý vay! Nolcek þimdi kolpacý hc. Ytd
"Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.
Zamanýnda Ayný bizim kulaðý dedikleri gibi kolpacýnýn abucasýnýn da kulaðýný deldiler ellam.
Neyise
Tecrübe kazanmýþ oldu![]()
https://youtu.be/fcPvXslIcHI?si=BhT7k0JzA847515g
6 mayýs 18219 vob
Hamdým Piþtim Yandým
Kolpacý hc nýnda zamanlamasý pek manidar! Normal þartlarda buralardan ayrýlmamasý lazým! Bak benim nefesimi kestikleri için hiç ayrýlýyor muyum? Kolpacý hc iki kelam et hele. Gider mi bugün gitmez mi? Sen olmayýnca ilham gelmiyor. Þiki baba kaseti de lazým. Herkes tamam.. ytd
Yer Ýmleri