Sayfa 42/187 İlkİlk ... 3240414243445292142 ... SonSon
Arama sonucu : 1492 madde; 329 - 336 arası.

Konu: PETKM - Petkim Petrokimya Holding A.Ş.

Neyise biraz yükselince yine doluşurlar. Korkuda kimse yok, çoşku da var ezberlettiler ! Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

2. Benim bugünkü vardiya bitti, nöbeti kime devredecem
    Hamdım Piştim Yandım

Çocuktan al haberi gibi oldu Petkim endeks için yine. Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

4. Büüyle tekkeyi bekleyip bekleyip zamanı gelince çorba içemezsek kadermiş der geçeriz.
    Bi ben bi kolpaci birde abucası alıyo diğerleri hep satıyor
    Hamdım Piştim Yandım

5.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Kolpacı hc nında zamanlaması pek manidar! Normal şartlarda buralardan ayrılmaması lazım! Bak benim nefesimi kestikleri için hiç ayrılıyor muyum? Kolpacı hc iki kelam et hele. Gider mi bugün gitmez mi? Sen olmayınca ilham gelmiyor. Şiki baba kaseti de lazım. Herkes tamam.. ytd
    Spenc abüüü la budayım.Saklanıvedüm çalunun arga gısmına.Alduduk bangacuya galdık ölee.Suyun içündemüyüm bacağumumu kolumumu gaptu annayamadum.Ama acumayoooo🤣

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Büüyle tekkeyi bekleyip bekleyip zamanı gelince çorba içemezsek kadermiş der geçeriz.
    Bi ben bi kolpaci birde abucası alıyo diğerleri hep satıyor
    Bozgurt abüü saada gunsydın.Ben buydayum abü sen get işünü halled abü.

Alıntı Originally Posted by KOLPACI Yazıyı Oku
    Spenc abüüü la budayım.Saklanıvedüm çalunun arga gısmına.Alduduk bangacuya galdık ölee.Suyun içündemüyüm bacağumumu kolumumu gaptu annayamadum.Ama acumayoooo🤣
    Alıştın tabi 😊 ytd

8. Eccük yavaş verin arkadaş panik olunca taktacida panikliyo
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 42/187 İlkİlk ... 3240414243445292142 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •