Sabah acilen yuksekten acılıs seansından 429 lu fiyattan kim aldı acaba
Printable View
Sabah acilen yuksekten acılıs seansından 429 lu fiyattan kim aldı acaba.
Gunluk takaslarda en yuksek fiatlı alımları Deniz yat.yapmış görünüyor.
İkinci alıcı Şeker yat...12.853/4.07.ort.ile
İng.menkul de 8.000..lotu.4.21.ort.ile almış. Bilgine./ytd..
Hisse sığ olduğu için kısa vadede her türlü oyuna müsait. Dikkatimi çeken birkaç konu var. Birincisi ben bu hisseyi yaklaşık 3 sene önce incelemiştim. Aşırı borçlu olması ve karlılıktaki istikrarsızlığı nedeniyle almamıştım. Fakat o vakit şirketin internet sitesinde Kartepede 100 dönüm arazi üzerinde faaliyet gösterdiği yazıyordu. Bugün baktım o bilgi yok. Acaba ne zaman çıkarıldı? ve de Neden? ikincisi şirket Doğan grubunun F/Ksi en iyi şirketi. Ama doğan grubunda bir hareket olunca bu tepkisiz kalıyor. Kar payı da vermiş. Sonuçta ben bu anlamsız hareketlerin tahta sahibi tarafından yapıldığını ve şirket yönetiminin içinde olmadığını düşünüyorum. Ama eğer onlarda içindeyse proje borsa kotundan çıkmak değil bu arsa için bir numara çekmektir diye düşünüyorum. Çünkü arsanın ederi şirketin piyasa değerinin üstünde olabilir. eğer öyleyse tahtada hala KY varsa döve döve gönderirler. DİREN KY!!
küçük yatırımcıyı dövüyorlar, ama artık araya büyükler girmeye başladı! gün içi görmeyeceği yerlerden almalar ,yukarı çizmeler aşağı gelirken az az lotlarla gelmeler yukarı hareketleneceginde kalın lotlarla karşılamak.bir gün bunlar bitecek gibi 4 00 ve 420 arasında baya maliyetler var. Birde karlar geldikçe FK si aşağılara geliyor.Endeste ucuz hisselerden biri.Arsaya gelince enaz 75 milyon eder.3 seneki sirket yok gibi bunu kucuklerde biliyor ,büyüklerde biliyor.Bu kurlarla aşağıya gelirse ki olabilir daha ucuzlamis bir sirket çıkar ortaya ve küçük yatırımcının pek fazla olduğunu düşünmediğim bu şirkette küçüklere bu sefer malları kaptırirlar.Bekleyelim ve görelim al sat yapamayacağımız göre en iyisi bu.ytd
topu topu 3 milyon lot var sirket bu işlerle uğraşmaz.bolusulemeyen bir beklenti var yeni bir sağlam oyuncunun girmesi lazım.ytd
Şimdilik henüz erken ama rakamlar ortada,
Şirket 2016 yılsonunda 2.058.536.tl.kar etmiş ve 981.750.tl.temettü dagıtmıştır. Oran %.si. 56.63 ve miktar bin lota 60.tl.
Şirket yılsonunda faraza 8.000.tl.kar etmiş olsa aynı oranla dağıtacagı temettü
8.000.000 x 56.63 = 4.530.ooo.tl.olur.Hisse başına düşen temettü ise 4.530.000 / 16.500 = 275._Tl.olur.
Bu arada şirketin faaliyet raporuna bakılırsa Haz./2017 faa.raporunda 362 çalışanı olan şirketin bu dönem çalışan sayısının 393 kişi
olduğu da görülebilir. / Hasılı sektör ve ../ şirketin işleri şimdilik iyi../ytd..
Hasta bunlar !
Yaklasık yaz basından berı maliyetler 4 üstü , ya milleti salak sannediyorlar yada kendilerini akıllı ! bu fiyat bu bilanco ,bu arazi bu Fk. Çelik sektorünün büyümedeki önemi daha bir cok nedennnnnn.ytd
açıkça hisse üzerine baskı kurulmuş durumda, neden, nasıl bilmiyorum, umurumda da değil. bir miktar aldım, 4 liranın altına gelirse biraz daha alırım. hedefim 4,50, sonrasına bakarız.
Değerli arkadaşların senet çıkmadığı için psikolojik durumlarını yansıtan yorumları speki daha da cesaretlendiriyor.Ky'nin psikolojisini buradan takip ediyor düşüncesindeyim.
Ayrıca,hakikaten harika bir bilançoya rağmen senet hala buralarda aşağıya eğilirken hiç kimsenin almaması gerçekte borsanın ne kadar sığ,ne kadar alıcısız olduğunun da bariz göstergesi değil mi?
Yalnızız..yalnız...
Garanti ne basti öyle
Garanti 2.11.2017.de 209.274 lot almıştı 4.189.ort.ile
Bugun bastı 221.476.lot.3.97.ile...
Not/Sanırım gelen vize haberiyle para lazım olmuştur hareketlı hisseler için diye düşünürüm./ Tabii varsayımım./ytd...
Ozelliklede son on dakika 100 bin lotdan fazla verdi
Aşağıya doğru ufak ufak saldıkça ben de ufaktan alıyorum.Ama birileri elbet birgün senedin bedava olduğunu farkedecektir.
Bugün itibarıyla KYnin Celha direnişine ben de katıldım. Artan ciro, karlılık, ihracat gelirleri, azalan borç...temettü ödemesi ve bilançonun fiyatlanmaması cepheye gelişimin nedenleri. Bugünlük KY dayağından nasibimizi aldık. Ama benim vade Nisan 2018 temettü zamanı. E artık 5,5 ay her gün de dayak atacak değiller herhalde...
adam la karnımızı desiyor 3 -5 bin lotla tam 6 gundur!düsürerek .komedi tiyatro.nederseniz adını siz koyun.ytd
Bir haftalık aralıksız süren KY dayağına bugün ara verilmiş görünüyor. Dayak deyince memleketimizde öyle nadir bulunan bir şey değildir. Çeşidi bol tecrübesi fazladır. Kısmette dayak yemek varsa yeriz de diyebiliriz. Dayak bile kısmetse yenir de diyebiliriz.
Aslında memleketimiz ahalisi yapacağı işin sonucunda dayağı yiyeceğini bilir ama gene de o işe girişir. Buna RİSK ALMA denir. Nerde ne zaman dayak yemeyi göze alacağını bilmek ve borsanın da hayatın da TEMELlerindendir. Bol dayak yiyenler genelde dayağa değil dayağın şekline karşıdır. Sakat bırakmayan vücudun hassas olmayan noktalarına eşit dağılımı savunur. Buna dayakta TEKNİK denir. Ders vermek için yapılan özel dayaklar da vardı ki bu tehlikelidir. Örnek için Cem Yılmazın organize işlerdeki "dayak nedir ve ne işe yarar" sorusu ve devamına bakabilir. Bizim ağalar da bu niyetteyse kötü. Yoksa KY dayaktan mı korkar. DİREN KY!
bugün efsane geri döndü bu seferde 90 geçemiyor.ytd
Evet. Bir gün aradan sonra dayak kaldığı yerden devam ediyor. BİSTe bakıp bugün sıra dayağı vardı diye teselli bulabiliriz. Ama bana kalırsa biz bu dayağı sıra dayağı olmasa da yiyecektik. Ağalar dün ara verdi ki belki kaçan giden olur. Bugün baktı herkes duruyor, tekrar başladı. DİREN KY!
Her gün az az da olsa toplamaya devam.Ancak;borsanın önünde daha çok kabuslu günler olduğunu düşünüyor ve mermilerin tümünü harcamıyorum.
Asla yatırım tavsiyesi ve yönlendirme amacım yoktur.
Bugün BİSTte gene sıra dayağı vardı. Bir kaç gündür şişirdikleri Aselsan da milleti resmen falakaya yatırdılar. Hatta başka şeyler de yapmış olabilirler. Bizim ağalar ise böyle bir günde KY dayağına ara verdiler. Dediler ki buranın ağası biziz ister döveriz ister severiz. İsteyen çekip gidebilir dediler. Ne yapalım, her gün dayak yiyecek değiliz. Arada dinleneceğiz. Dayanabilirsek ağaların sofrasından nasipleneceğiz. Bugün, yarınki dayağa dayanabilmemiz için dinlenme zamanı. DİNLEN KY!
☺
GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün Ditaş Doğan'ın temelini inceledim.Fabrikasının yeri,sektörü,sermayesi,karı,temettü,borç.vs.ve tabi bir de borsa fiyatını...
Hasılat,kar,sektör kısacası CELHA her bakımdan Ditaş Doğan'a on basar.Üstelik CELHA çok geniş bir kullanım alanına hitap ediyor.Modası geçmez bir sektör.Ama Ditaş yalnızca otomotiv sektörüne hitabettiği için otomotivin durgun olduğu dönemlerde tökezleyebilir.
Öyle görünüyor ki,spekleri farklı anlayıştalar.Bizimki hangi kafadaysa senedi sürekli baskılıyor diğeri ise senedi normal fiyatlarda tutuyor.CELHA'nın ne kadar ucuz olduğunu çocuk görse farkeder.Kısır döngüye girip kaptırdığı malları geri almak için senedi daha da düşürüp korkutarak geri alacağını sanıyor.Yani ky'lere "höt" diyor.Sanıyor ki ky'ler de ona " al sana bi gö..!" diyecekler.
Oysa ky'ler ondan uyanık.O "höt" deyince ky'ler de "ver bana bi gö..!" diyorlar ve bu böyle sürüp gidiyor.
Bu sebeple spek'e sesleniyorum; böyle bir yere varamazsın.Gittiğin yol yanlış.Krizleri,borsa düşüşlerini fırsat görüp senedi düşürüp alırım diye boşuna mal kaptırma.Bak bu aklı sana parayla vermezler ama ben bedava akıl veriyorum sana...Yok canım teşekkür etmene gerek yok.Sen de sağol...
Vallahi yazık....
Bu hisse doğan holdingte olmasa 10 lu seviyelerde olurdu.
Bazıları çok mal kaptırdı, baskı baskı yapıyor. Ama nereye kadar.
Romanyadan alınan makinalar gelmeye başlamış.beton demetinin en çok kullanılacağı nükleer santralin temeli bu ay atılacak. Ciroyu ve karı o zaman göreceğiz.
Baskı yapan kurumlarda işlem yapanlar sizler daha çok beklersiniz ky den malı almayı.
Unutmayın sizden malları alan yapı kredi size malları vermez.
Ama ben anlamıyorum.
Adam geliyor 150 bin lot malı 10 kademede alıyor.
Siz sattıklarınızı kaç kademede alacaksınız?
Göreceğiz hep birlikte.
çelik halat birgün yataş gibi büyük kurumların önerdiği hisse olacak.
Allahım bizlere sabır ver.
Ky yatırımcının malını ucuz fiyatlara kaptımamasını nasip eyle.
Bekleyen herkesin kazanmasını diliyorum.
Takas atabilek olan varmı?
Ne yalan söyleyeyim. Dün dinlenmiş ve bugünkü dayağa hazırlanmıştım ama bugünkü dayak bana bile ağır kaçtı. Bu kadarı fazla oldu ağalar! Fazla dayak insanı kinlendiriyor. Elindekini vermek yerine daha fazla lot biriktiriyor. KİNLEN KY!
dayak arsizi olduk.