Sayfa 40/227 İlkİlk ... 3038394041425090140 ... SonSon
Arama sonucu : 1809 madde; 313 - 320 arası.

Konu: CELHA - Çelik Halat

1.  Alıntı Originally Posted by behzat Yazıyı Oku
    Bu durum; borsada ky kalmadığının,olanların da belirli hisselerle ilgilendiklerinin resmidir.Bundan 6-7 yıl evvel olsaydı ve Çelik Halat bu durumda ve bu karı getirseydi yerde tozunu bile bırakmazlardı.
    Behzat abi sizi gentaş cemtas ve Adana a dan takip ediyorum çelik halatda görünce bir bildiği var dedim ciro artışı ve net karı güzel haklısın bu şirket koç grubunda olsa fiyatı çok farklı olurdu bol kazanç hepimize ytdr

GM 5 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. kop artık hadi.ne oynadılar bugün.

3. Adamlar haftalardır sata sata bitiremediler .Benim kanaatım hisse gitmesi için büyük satıslar ve alıslar olmalı, benim ekranda gördügüm buyuk buyuk satıslarıbırılerı karsılıklı olarak alıyorlar son gunlerde asagıya yazılan buyuk rakamlı lotlar 130 bın 30 binlik girişler ne anlama geliyor .Hisse gitmesin diye yukarılara yazılan ve sonra asagılara kadar indirilen hisse degeri ne anlama geliyor.Bence lot sayıyorlar yabancının alısını ve satısını biliyorlar.Araya giren olursa dövmekten beter ediyorlar.Benki birgun satıs gibi satın alma. gibi Arazi degerlemesi veya satısı gibi haberler gelir yıllardan beri ulasması gereken degere gelir su haliyle filler tepişiyor cimler eziliyor.Ytd

4. İyi bilançoyu bu açıkladı ama primi kardeşi Ditaş yaptı. Demek ki ağalar daha vakti değil diye karar vermiş.

5.  Alıntı Originally Posted by ignorant Yazıyı Oku
    İyi bilançoyu bu açıkladı ama primi kardeşi Ditaş yaptı. Demek ki ağalar daha vakti değil diye karar vermiş.
    Bilancoyla degil gitmesi baska birsey var .agalar filler ve cimler misali gibi satısa dayıyorlar.sayıyorlar hisseleri bugun buyuk lotlar tek emirle yazılırsa alınıyor 4280 lot 68 emiir 422 yazdılar tamamen şifrelesiyorlar.birde ortada birsey yokken 5 kademe en son gordügü noktaya kadar süpürüyorlar.sonra ne oluyor az lotlarla asagıya .ben aylardır bu hissedeyim tamamen bu iş nezaman başladı benim dikkatimi 2 haftadan beri yapıyorlar.4.20 gecmesi ni istemiyorlar.Benim korkum doganın hisseyi toplayıp eczacıyapının yaptıgı gibibaskilayarak toplayım borsadan cekmesi. Ytd

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul-Rize
    Gönderi
    2,127
    Borsadan çıkmak için takastakı malın %.98.inin l lot fazlasının elinde olması lazım son kararnamaye göre.
    Acaba varmı oda ayrı bir konu./ytd..

7.  Alıntı Originally Posted by omerby Yazıyı Oku
    Borsadan çıkmak için takastakı malın %.98.inin l lot fazlasının elinde olması lazım son kararnamaye göre.
    Acaba varmı oda ayrı bir konu./ytd..
    haklısınız gitmesin diye herşeyi yapmaya devam ediyorlar.Bu hissede garip şeyler olmaya devam etmekte.sabah açılışta yaklaşık 10 lira yakın 4.29 maliyetle aldılar garip.ytd

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul-Rize
    Gönderi
    2,127
    Bugun hissede alıcıların ilk sırasındakı Deniz yat. 17.860 lotu 4.24.ortalamayla almış.
    Üç aylık takaslara baktıgımda ise aynı kurumun toplam..473.295.lotluk satışı var.
    Acaba sattıklarını mı almaya başladı../ ytd..

Sayfa 40/227 İlkİlk ... 3038394041425090140 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •