Hah simdi oldu tekrar 109,biraz ilave ettik,99 olursa oradanda alırız,bu lavugunda mok isleri varki by kemalin radarına takılmamak için satıyor:plc:
Printable View
Hah simdi oldu tekrar 109,biraz ilave ettik,99 olursa oradanda alırız,bu lavugunda mok isleri varki by kemalin radarına takılmamak için satıyor:plc:
Ayceste 74 olmus bu arada,o düstü diye düsüyor galiba:whistling:
109 altına neden indrmiyorsun lavuk,bende kent,kalkınma,baskent ve bu çivi çaktı oldugu yere,kalkınma hep ironi,bedelliye girdik 16'dan soluk 11'de alındı,hiç tayibin hissesi alınırmu bizdedekide iş,2 bedelli yaptı milleti soydu,borsaya zaten güven sıfır,öylesine takılıyoruz:(
103 hadi 3 daha düs 99 bekliyorum,bazıları 88 bekliyor,bu kadarıda oha dedirtir,vay be 800 üstümden nereye,kentte bunun gibi,oda 161:evil:,endex devamlı satıcılı 4600 kırıldı,4500 sınırı destek olmazsa 4000 son çare,zaten borsada kekler kalmadı,sadece benim gibi 3-5 tane,oda borsadaki payım %10 cıvarı,bu borsa mafyasına mani yedirecek göz yok bende,sadece kardan zarar,kardan olsa bile zarar,zarardır:notr:
100 sınırında,lavuk kılıçdaroglundan korktu devamlı satıyor:plc:
En sonunda 99:bravo:
Taban 95,7:evil::kahkah:...valla hiç sanmazdım buraya inecegini,öyleye rekor kar açıklamıstı:notr:,demekki hepsi fasa fisoymus,patron mal itelemek için bu tezgahı kurmus:plc:
99 bekledik guya ve oradan aldık solugu 93'de aldık,demekki 99 stop yeriymis bilemedik,zaten 99 altından tek lot ilave etmedim,attık bir kenara beklesin,%800 düsen hisse olurmu:(
Taban 88,700...adamın biri burayı görecek demişti üstüne çullanmıslardı,bende ihtimal vermemistim,üstelik 99 olacagına,aynen olan oldu,bakalım 88 olurmu:notr:
Tabana az kaldı,kimse zararına hisse satmaz patron haricinde,çünkü adamın kolumu ağrıdı,öylece bedava askıda duruyor ona göre,böyle lavuklar borsaya kurdukları tuzak olarak görüyor tuzakta işe yarıyor,ülkede zaten yönetim hırsızdan yana kendileride hırsız olduğu için, bügün tek lot aldım 89'dan ve enayi deilim yüklü alarak,zaten alacagımız kadar aldık maliyet 110,her düstükçe tek tek,endexte beklentim 4000 ytd
Ayces 70-bu fırıldak 93-neredeyse esitlenecekler,ulen lavuk kalıbına yazık senin milleti ne hale soktun,hadi 800 neyse,130'dan 180 yapıp bilançolarlan devamında 88 yapmak neyin nesi:seyt::seyt::seyt:
Tavana gidiyor 101 üstünde bu aralar,tavan 105,ayceste hareket yok,100 üstünden sattıklarımın bir miktarını oraya attım 69'dan,el ilgincide mani basan bu hisse içi bos ayceslen esitlenmesiydi:notr:
Ayceste hareketli 72:plc:
Lavuk bilançoyamı oynuyor yine görecegiz,çünkü her yükselisin altında hile aramak lazım,zaten 98'e indirdi,yahu neleri konusuyoruz bu hisse bir ara 180 degilmiydi,160 altına inmemek için direnmisti,onu geçtik 88 bile gösterdi,çok yüksek 300-500 maliyeti olanlara sadece sabır diliyorum,insallah intihar eden olmamıstır:notr:
Cuma akşamı Halka Arzı onaylanan, Bieny (Bien Yapı) nın arz öncesi %100 ü Nurullah Ercan a ait.
Malumunuz, PKENT in de %80 ine sahip...
Bieny arz sonrası tavan tavan gidecekken bakalım 873 den 100 ün altına inen Pkent ne yapacak?
100 üstünde kalamayan bir hisse,200 üstünde kalamayan kent,her ikiside %300-500 düsmüs hisse:notr:
Zaten bu arz olayı için lavuk baskı kuruyor oraya gelsinler oradada düdükleyeyim hesabında,bakalım iktidar degistigi zaman ne mok yapacaklar,zaten raporlar hazırlandı,yatırımcıyı keyfi soyanlara yaptırım gelecek,bu olay sirketlere kayyum atamaya kadar gidecek.
Öyle insanlar varki patronun maliyeti yüksek sanıyorlar,yahu kurgulayan o nasıl maliyeti olsun,sıfıra yakın maliyeti,adam nereden satarsa devamlı karlıdır,spek neyse:plc:
2022 başında bu hisse ile ilgili yazdıklarımı buraya topluca ekliyorum...
Al Sat tavsiyesi değildir. Defter değerine vurgu yapıyorum tüm yorumlarda...
https://www.tradingview.com/x/WFdwfIu5/
Ve tekrar o sıralarda paylaştığım grafik...
https://www.tradingview.com/x/WFdwfIu5/
İnsanlar hayal kurabilir, insanlar şirketin geleceğine inanabilir ama rakamlar asla yalan söylemez...
Hasbelkader basit bir tavsiye vereceğim. Yatırım yapacaksanız önce bilanço okumayı öğrenin...
Dün çogunu 102 postaladık 97-93 arası yerine koyduk 90 stoploss %50...ytd
106 çoğunu çıktım,sadece tek tük kaldı,sattıma şimdi çıkar,şu sıralar 116:seyt:
Ayces 120 :kahkah:,ulen dumbelek lavuk,noldi laz tabiriylen sationmu yine 122 yaptıktan sonra,yine 14 altını gösterdin bugün,aycesi 90 postalamıştık önceden şimdi 14 sana yine bindik ufaktan,bilmiyorum ağırlığımı taşıyabilirmisin,düş bakalım yine 90 altından alıcıyım:plc:
Ayces 142 tavan,buda 118:kahkah:
Ayces tavana vurup vurup geri geliyor tekrar tavan çekiyor 142.4-buda can çekişiyor 115-117,amk yazıklar olsun sana,122 yapıp geri dönmek neyin nesi,zamanında sende 140 üstündeydin:seyt::seyt::seyt:
Ayces 147.5 tavan,buda tabana gidiyor galiba 110.5 :kmk:,ayces buna %50 takmış,zamanında buda 130-140 oyalanıyordu,üstelik bu hisse ondan çok üstün:notr:,borsa garip yer,kimin eli kimin zikinde belli değil,kent var oda allahlık alibey köy süper zenginin hissesi,500 iken 160-180 sürünüyor şimdi:whistling:
Yine aycesin peşine düşmüşki tavan çekti 121.7,acaba gerçekçimi,bakalım 130 üstüne atacakmı:evil:
SPK şamarı bastı 120.7 devreleri yandı:plc:
Devreden sonra 117:kahkah:
Taban 109.6,adam kuş avlıyor,pardon kek avlıyor:evil:
116-117 tuzağını kurdu avını bekliyor:whistling:
120 üstünde seyir ediyor,bakalım aşağıyamı yukarıyami,zaten bitik ayces 200'e yakın seyir ediyor bunun birden düştüğü rakamlarda,ilginç borsamız var:plc:
Ayces 200 tavanda,neredeyse 2'ye katladı,bu ise 130 bile yapamıyor 123-128 oyalanıyor,gerçi iyi trade yaptırıyor 1 k lot falanlarlan.
Deli petronun patronu yine iş peşinde,127-123:kmk:
Ayces kanatlandı uçuyor 242 tavanda,buda kuyunun dibinde 124,artı orada ne bok buluyorsa,aycesin yarı fiatında,zamanında ayces onun yarı fiatındaydı :ss::seyt: