Kaç kişi yorumlarına bakıp sattı acaba ? Şimdi tavana yakın satma şansını kaybetti (ki henüz tavan olmadıben yazarken)SM-J810F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kaç kişi yorumlarına bakıp sattı acaba ? Şimdi tavana yakın satma şansını kaybetti (ki henüz tavan olmadıben yazarken)SM-J810F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Borsada Olsa Bulsa/Acaba Macabanın yeri yok...
Ben 800 Lira iken de bu yorumları yapıyordum. Burada herkes kendi kararını verir. Ayrıca benim yazılarımda hiçbir şekilde al ya da sat diye bir şey yok. Ben defter değerine yorum yapıyorum. Yazdıklarımda tek bir hata, yanlış yok. Bu yüzden yazdığınızın da zerre anlamı yok...
Ben 12 Şubat'da aşağıdakini yazdığımda 800-850 Lira idi, şimdi 255 Lira. Yazdıklarım o zaman da doğru idi şimdi de doğru...
Son düzenleme : Chetuo; 25-03-2022 saat: 21:51.
Dil aslandır, yatar eşikte...
PKENT deki alış hacmi adaşı KENT te olsa hisse fiyatı 1000 tl üzeri olurdu.
Çünkü KENT in halka açıklık oranı % 0,54.
PETROKENT TURİZM ANONİM ŞİRKETİ, tatil merkezlerinin yönetiminin yanı sıra turizm projeleri için gayrimenkul edinme ve geliştirme işi ile uğraşan Türkiye merkezli bir şirkettir. Türkiye'de Side ve Abant'ta sırasıyla Club Golden Beach ve Petroclub Abant Yayla Tatil Köyü adlarında iki resort otel işletmektedir.
5,5 miyar tl cik bu şirket ne yapıyor ki borsa değeri bu kadar artmış. Tatil köyü kaç odalı ki, hisselerinin tümünü satsalar kaç tane tatil köyü satın alabilirler kara para mı aklıyorlar yoksa tatil köyünde yasaklı ot mu yeriştiriyorlar.
Örneğin Aselsan bedelsiz hisse dağıttığı oranda hisse fiyatı düşüyor.
PKENT fiyatı ise yükseldikçe yükseldi.
Sermayesi 25 milyoncuk. Milyar tl değil.
Açıkladığı karda milyar tl değilken nasıl oluyorda bu kağıda para yatırılabiliyor. Anlamak mümkün değil.
Ama defter değerine gelesiye kadar çok can yakacağı kesin olarak görülüyor.
Dil aslandır, yatar eşikte...
İndikatörler sat sinyalini gösteriyor.
Güçlü sat işaretine dönerse durum daha kötü olacak.
Yer İmleri