Kaç kiþi yorumlarýna bakýp sattý acaba ? Þimdi tavana yakýn satma þansýný kaybetti (ki henüz tavan olmadýben yazarken)SM-J810F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kaç kiþi yorumlarýna bakýp sattý acaba ? Þimdi tavana yakýn satma þansýný kaybetti (ki henüz tavan olmadýben yazarken)SM-J810F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Borsada Olsa Bulsa/Acaba Macabanýn yeri yok...
Ben 800 Lira iken de bu yorumlarý yapýyordum. Burada herkes kendi kararýný verir. Ayrýca benim yazýlarýmda hiçbir þekilde al ya da sat diye bir þey yok. Ben defter deðerine yorum yapýyorum. Yazdýklarýmda tek bir hata, yanlýþ yok. Bu yüzden yazdýðýnýzýn da zerre anlamý yok...
Ben 12 Þubat'da aþaðýdakini yazdýðýmda 800-850 Lira idi, þimdi 255 Lira. Yazdýklarým o zaman da doðru idi þimdi de doðru...
Son düzenleme : Chetuo; 25-03-2022 saat: 21:51.
Dil aslandýr, yatar eþikte...
PKENT deki alýþ hacmi adaþý KENT te olsa hisse fiyatý 1000 tl üzeri olurdu.
Çünkü KENT in halka açýklýk oraný % 0,54.
PETROKENT TURÝZM ANONÝM ÞÝRKETÝ, tatil merkezlerinin yönetiminin yaný sýra turizm projeleri için gayrimenkul edinme ve geliþtirme iþi ile uðraþan Türkiye merkezli bir þirkettir. Türkiye'de Side ve Abant'ta sýrasýyla Club Golden Beach ve Petroclub Abant Yayla Tatil Köyü adlarýnda iki resort otel iþletmektedir.
5,5 miyar tl cik bu þirket ne yapýyor ki borsa deðeri bu kadar artmýþ. Tatil köyü kaç odalý ki, hisselerinin tümünü satsalar kaç tane tatil köyü satýn alabilirler kara para mý aklýyorlar yoksa tatil köyünde yasaklý ot mu yeriþtiriyorlar.
Örneðin Aselsan bedelsiz hisse daðýttýðý oranda hisse fiyatý düþüyor.
PKENT fiyatý ise yükseldikçe yükseldi.
Sermayesi 25 milyoncuk. Milyar tl deðil.
Açýkladýðý karda milyar tl deðilken nasýl oluyorda bu kaðýda para yatýrýlabiliyor. Anlamak mümkün deðil.
Ama defter deðerine gelesiye kadar çok can yakacaðý kesin olarak görülüyor.
Dil aslandýr, yatar eþikte...
Ýndikatörler sat sinyalini gösteriyor.
Güçlü sat iþaretine dönerse durum daha kötü olacak.
Yer Ýmleri