Israrla ne kadarlik hissede yim diye soranlar için. Acaba 500 veya 600 lotlukmu.😁😂
Alıntı:
Originally Posted by
emek
Sende sağol ama 500 lot hisse ile alış satış ta beş kuruş kazanınca paylaşıyorsunuz. 2.27 lerden sattığınızda hisse hızlıca yukarı gittiğinde de paylaşacak mısınız? Bence koca bir hayır. O zaman sus pus olacağınıza eminim.Sizin bu yaptıklarınızın hiçbir analiz değeri yok.Tamamen şans tutarsa paylaş buradan millet hocam desin. yok tutmazsa ses çıkarma.Bence yaptığınızın hiçbir faydalı tarafı yok.
Alıntı:
Originally Posted by
ekonomist
Bu analizden sonra ben de üstad ilan ediyorum pirim 😅 şimdi alıp sattığın 500 lotu 1000 lotu sabaha kadar paylaşabilirsin ben de ona göre pozisyon alıp 35 ya da biraz daha zorlayarak 40 lot almayı düşünüyorum yol gösterici paylaşımlarınız için tşkler forum yönetimine de söyleyip editör seçilmen için elimden geleni yapıcam
Alıntı:
Originally Posted by
ekonomist
İnşallah bir gün senin gibi büyük üstad olup 500 lotla al sat yapabilirim amin 😂
Sizin gibilere cevap vermek forumdaki diğer arkadaşlara saygısızlık bence o yüzden yazmıcam daha
Alıntı:
Originally Posted by
philosopher
Hayaller hayaller...
Alıntı:
Originally Posted by
cebi
Traderx Senin yazdığın her sey hikaye. Yok almış satmış 2.30 a inmiş maliyeti. Ee senin gibi züğürt borsacı 600 lot alıp sattığı için normal. Biz senin oynadığın para ile akşam eğleniyoruz bebe . Neyse sen saçma yazılarını yaz en azından topic boş kalmasın 😉
SM-N910C cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://i.hizliresim.com/DdMbmo.jpg