Sayfa 445/682 İlkİlk ... 345395435443444445446447455495545 ... SonSon
Arama sonucu : 5453 madde; 3,553 - 3,560 arası.

Konu: AVTUR - Avrasya Petrol ve Turizm

1.  Alıntı Originally Posted by traderx5 Yazıyı Oku
    2,37 den sattıklarımi 2,25 e alış vermiştim ,2,27 yukselttim alışları, biraz katkim olsun bakalım.
    hocam ben sana inanıyorum, arada ekran resmi koy 1000 adetlik herkes görsün.

2. Ek 4473

şimdi bize ne diyen olur ama takmıyorum onları. Örnek Olarak.

3.  Alıntı Originally Posted by viva Yazıyı Oku
    Ek 4473

Kardeş zaten yazanlarda bize ne sizin yaptığınızdan mealinden yazıyorlar sizlere inan onlarda sizi takmıyorlar.

4.  Alıntı Originally Posted by viva Yazıyı Oku
    Ek 4473

Aferin bekliyorsanız bir aferin çekeyim de sevinin o zaman.

5. Yaw en komik form burası olsa gerek, kaç gündür belki faydalı olur diye paylaştım destek direnc yerleri al satla maliyet düşürebilirsiniz dedim diye bisürü laf etti bazıları, bugün de değişiklik yapayım bakayım ne diyecekler dedim ve al sat yaptığım yerleri yazdım bunada satasanlar oldu, hani su reklamda bir adam varya herşeye kil olan, ayni onun gibi sayfa, saka gibi varya burasi, çok komik😂😂👌

6. Yarısını 2,27 çekip alınca 2,25 de kalanlarida vermeye karar verdi, bugün luk yeter bize.

7. arkadaşlar bu hisse de hedef ne ? 1.60 TL mi
    yukarıda bazı üstadlar buralara gelebilir demiş, buralar dan alınır mı yoksa 1.60 TL beklenir mi?

8.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Sende paylaş önünde engelmi var.sanırım burası forum topiği,adam içinden geleni yazıyor...grafik ve indikatör hesaplarını burada neden yapalımki,borsacı olan zaten çoğunu biliyor,birsürü netler var çoğunda mevcut bu sistemler !!!...alıp satılanlar zaten sisteminde mevcuttur,yinede arkadaşlar sağolsun paylaşımını yapıyorlar !!!
    Tamam burası forum işte insanları bilgilendirmek gerekmez mi temel teknik hakkında, forumun amacı bu değil midir neden grafik paylaşılsın diye soruyosun bi de entresan 🤔
    Ayrıca burda sabaha kadar 2.22 den aldım 2.38 den sattım diyelim kime ne faydası olacak bu yazılanların büyük zararı olan arkadaşlara yol mu gösterecek iyi bari herkes zarar etmiyor kazanan arkadaşlarımız da var diye mutlu mu olacak zararı çok olan arkadaş paylaşımın amacı ne ?

Sayfa 445/682 İlkİlk ... 345395435443444445446447455495545 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •