Dostum Drc bu kadar yüklenmesen mi adamlarda kağıt kalmadı yemin ederim :D
Printable View
Dostum Drc bu kadar yüklenmesen mi adamlarda kağıt kalmadı yemin ederim :D
Senin gibi bir arkadaş alka 4.40 Ken 2.80 e gelecek diye her gün yazmıştı alka 6.20 oldu sonra özür diledi çoğunda korkudan sattı ama herkes, hakkını helal etmedi ytdr
GM 5 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...57bc0daeea.jpg
GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
3 tl ye kadar doğru dürüst bi satıcı yok bakarmisiniz
GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Spk dan onay çıkmama ihtimali yok ki adamlar zaten şirketi satın aldı su an borsaya kote ettirmeye uğraşıyorlar çok çok gecikir evrak eksik vs. sebeplerden
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2.42 den 110K işlem tek kalem mi olmus. Kim satmis kim almis görebilirmiyiz arkadaslar
Cep to cep mi olmus.
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Delinin biri kuyuya bir taş atıyor kırk akıllı çıkarmak için uğraşıyor!
Arkadaşlar şirketi arayın Erciyas holdingi size cevap verirler birlesmeyle ilgili deyin arayinki içiniz rahatlasin ytdr
Erciyas holding telefon numarasi 0216 663 63 00
Ozbalin birleşmesi ne durumda ne zaman olacak diye bir zahmet sorun ytdr
arkadaşlar derinlik verebilecek varmı?
teşekkürler
Evet kardeş inanan için sorun yok inanmayanlar için demiştim 🙂🙂
Dostum Merhaba ,
soruna detaylı bilgi vermek isterim.
Birincisi bu şirket Erciyasa satıldı.Yani kaptan şirket yönetimine bakarsan ne olduğunu anlarsın.Yani sahip el değiştirdi bi kere.
İkincisi şirket birleşmesi olmazsa dediğin doğru tahta satış yer kesin.Ama Erciyas bu şirketi batıracak değil.Kendi iş ve ihalelerle birlikte bu şirketide geliştirmeye devam edecektir.
Bu nedenle ilk etapta olumsuz ,daha sonradan gelecek bilanço ve ihale habeleri ile durum düzelecektir.
Bu hisse deki beklenti açık ve net.Halka açık olmayan bir şirketin halka açık olan bir şirketi alarak borsaya açılmasıdır.Erciyas eğer bir halka arz yaparak halka açılsa belki daha kolay olabilirdi.Ama özbal üzerinden açılmayı tercih ettiler.
Diğer bir konu kağıt taban yapmış olması.Evt spk yasağı yediği gün de 2,42 e tabandan 72 bin lot satış ile açıldı ama o 72 bin lot 2 dakika durmadı tabanda.Bugünde aynı hikaye oldu kağıda bir satıcı gelip tabana kadar mal verdi normalde parça parça satsa 100 bin lot ile taban yaptıramazlar.O yüzden kimsenin beklemediği anda yaptılar.
Şimdi daha da düşebilir mi ? Tabi düşebilir ama beklentimiz bu kağıtta belli.
Bir iki sayfa önceki yazdığımıda bakarsan daha iyi anlarsın.Bugün öğlen gelen haberi aslında cuma akşamı herkes biliyordu. Sabah açılışta böyle bir düşüş olduğumu hayır.
O zaman pek de ne oluyor ne bitiyora bakmamak lazım.
Hikayemiz belli , erciyasa birleşmek.
En kötüsü birleşme uzar , evrak vs ama onaylanmazsa bile özbalın yeni sahipleri ile yola devam eder.
Onun haricinde kötü bir durumu gösteren bir açıklama şuan için bulunmuyor.
Delinin biri kuyuya bir taş atıyor kırk akıllı çıkarmak için uğraşıyor!
3,00 e kadar nerdeyse satış boş 17;00 sonra sert alışlar gelebilir bakalım ölü sevici ortaklarımız ne kadar ÖZBAL sevici
ha bu arada arkadaşlar merak ettim aramızda ikinci açılış seansında 2,42 üzerine alış yazan kimse yokmuydu bizden kimse alış yapmıyor demek spek tamamen herşeye hakim korkan sattı satışada mal koymuyor
Garantide ki satıp defolup gitti tahta bundan sonra rahatlar umarım!
Gene bütün malı Drc aldı .
Drc ve Spek savaşı devam ediyor.Acayip gıcık oluyor ama tahtayıda aşağı basamıyor .
MAL SPEK ,3- 5 KAĞIDIN VAR ONUDA KAPTIRIYOSUN.
1)
SPK dan yapılan açıklama kafaları karıştırmış..
SPK nokta virgül ve nama yazılı düzeltmelerden önce,uzman kuruluşundan revize istemişti.Şirkette aynısını KAP da açıklamıştı..
SPK yeniden uzman kuruluş raporu istemiş,Garanti Yatırımının elinde doneler mevcut 5-10 güne yeni uzman raporu hazırlanır.
2.)
Şirket 23.5.2017 (KAP) de birleşme sonrası Borsada işlem görmesi için müracaatını yaptığını açıklamıştı..
09.12.2016 Tarihli özel durum açıklamamızda kamuoyuna duyurulan Şirket Birleşmesi Hakkındaki Yönetim Kurulu Kararımız, 12.12.2016 tarihinde farklı şablondan açıklanması suretiyle yeniden açıklanmıştır. 06.01.2017 Tarihli özel durum açıklamamızda, birleşme sürecine dair işlemlere aracılık etmek üzere Garanti Yatırım Menkul Kıymetler A.Ş. ile Sermaye Piyasası Aracılık Sözleşmesi imzalanmasına Yönetim Kurulumuzca karar verildiği açıklanmış olup , ilgili sözleşmenin imzalandığı bilgisi 11.01.2017 tarihli özel durum açıklamamızda kamuoyu ile paylaşılmıştır. 06.04.2017 Tarihinde ilgili birleşme işlemine onay talebiyle Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuru yapılmış, 03/05/2017 tarihinde ise birleşme işlemine gerekli onayların alınmasını ve sürecin tamamlanmasını müteakip, Erciyas Çelik Boru San. A.Ş.'nin Borsa'da işlem görmesine yönelik Borsa İstanbul A.Ş.'ye kotasyon başvurusu dilekçesi iletilmiştir.23.5.2017..18.49 (KAP)
BİST de aylar önce yapılmış müracaat var, cevap gecikmeyecektir..
3)
Yaklaşık olarak şirket 18 aydır bu işlemlerle uğraşmak da ..
Neticesini hep beraber göreceğiz inşallah...
Topikteki arkadaşlarla hep beraber bu tahtayı yapmak için çok emek sarf ettik bazı arkadaşlar gücü yettiğince alım yaptılar ben dahi geçtiğimiz hafta 3.10 dan yeni alım yaptım sırf hisseye destek olayım diye fakat soysuzun biri bunu fırsata çevirip tahtayı bozdu fakat hiç kimse merak etmesin düzelecektir.
Büyümek isteyen Türkiye'de zayıf şirketlerin daha büyük ölçekli şirketler tarafından ülke ekonomisine kazandırılması olarak bakmak
lazım olaya,gerek Cumhurbaşkanın,gerek başbakanın bu yönde müteakip açıklamaları mevcut.
Bürokratlarda köstek olmayacaklardır..
Burada KY korunması da önemli tabi ki..
Ağustos ayı hareketli geçecek,
a)SPK dan gelecek onay,
b)BİST tarafından ERCİYAS BORUNUN işlem göreceği şekil...
Beklentim...
(1) Demir Çelik.. (2) Ana pazar (3) (A) gurubu hisse yönünde
c) 24 Ağustosta yapılacak genel kurul,birleşme kararının onayı,alınabilecek yeni kararlar..
d) 29 Ağustosta İnternet işlem yasağının kaldırılması...
Bilonçonun bir önemi yok adamlar ÖZBAL üzerinden alım satım yapmıyorlar son bilanço da bunu gördük zararda karda önemli değil ama tek önemli nokta mal toplayacaklarsa son koz bilanço olabilir yüklü bir zarar panik vs vs biraz nakit ayarlamak lazım o zaman aslında bugünün kaçırdık o zaman iyi bir alım yapılabilir aslında :) :)
Bu hissede bilanço teknik vs. işlemez yakında ünvanı ERCİYAS olacak her şey sıfırdan başlayacak.
aslında her gün ya tabana veya 10 kademe üstüne alış yazmak lazım. hiç olmazsa böyle bir saçmalık bir daha yapmazlar veya yapsalar bile biraz nasiplenmiş oluruz...
Birlesurse birlesur birleşmesse kendi bülur gelirse gelur gelmezse kendu bülür 🙂🙂
Günün birinde bu günün aksine tam tersi hareket olacak o zamanda arkasından baka kalacaklar!
SPK efendi götü verceksen verr götü vemessen götü verecekler var 🙂🙂
Spek efendi
20 bin lot satış yazani bozkurta kadar kovaliycam
Sanki mal takası yapıyolar
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Şirketten bu hafta uzman kuruluş raporu tamamlandı SPK na sunuldu haberi gelebilir.
kötü kapattı ....
yarın ola hayrola.
Arkadaşlar boş ve gereksiz bilgi yazmak istemiyorum ama faydası olur mu bilmiyorum.hisse 1.46 seviyelerinde iken özbal yatırımcı ilişkilerindeki bayan ağustos 17 ye kadar süreleri olduğundan bahsetmişti birlesme ve kote ile ilgili olarak o zaman formda paylaşmıştım ben o günden bugüne sabırla bekliyorum...
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kardeş doğru söylüyorsun bende aradım Ağustos içinde demişti net gününü söylemedi Ağustos içinde bekliyoruz dedi kardeş seni ayrıca tebrik ediyorum doğru bilgi verdin inşallah kazanicaz ytdr