Sayfa 450/948 İlkİlk ... 350400440448449450451452460500550 ... SonSon
Arama sonucu : 7583 madde; 3,593 - 3,600 arası.

Konu: ERCB - Erciyas Çelik Boru

1. Ozbal

2. Satan sattı çıktı defolup gitti biz kalanlarla yolumuza devam ederiz sıkıntı yok!

3. Spek çok güldürdün beni Allahta seni güldürsün en kısa zamanda bu kadar da açık açık salak arıyorum denmez ki bak haber geldi taban oldu bizde satalım diyecektik dimi Allahım ne akıllılar var şu dünyada karnım ağrıdı gülmekten uzun zamandır bu kadar gülmemiştim

4.  Alıntı Originally Posted by abcd1234 Yazıyı Oku
    Ziraatan alanlar drc mi acaba ?

yüklendikçe yükleniyorlar.
    Ziraat ve iş den alanların çoğu benim arkadaşlar adamlarım derdi benim lotlar sırf bu yüzden tahtaya hallaç pamuğuna çevirdi karaktersizler ama 1 lot satamadığı gibi 3 altından çok lot aldım yine isterse 1 tl ye düşsün hiç umrumda değil..
    Asla ytd dir

5.  Alıntı Originally Posted by drc78 Yazıyı Oku
    Ziraat ve iş den alanların çoğu benim arkadaşlar adamlarım derdi benim lotlar sırf bu yüzden tahtaya hallaç pamuğuna çevirdi karaktersizler ama 1 lot satamadığı gibi 3 altından çok lot aldım yine isterse 1 tl ye düşsün hiç umrumda değil..
    Asla ytd dir
    doktorum yanlış anlamada sen epey yüklendin kağıda heralde. seni kıstırmak için çalkalıyorlar sanırım..

6.  Alıntı Originally Posted by rabıta Yazıyı Oku
    doktorum yanlış anlamada sen epey yüklendin kağıda heralde. seni kıstırmak için çalkalıyorlar sanırım..
    Aynen öyle bakıyorlar satmıyorum kağıdı iyice oyuncak hale getirdi adiler ya tabanlık ne vardıda tabana bastı ********in birisi neyse sıkıntı yok arkadaşlar biz buradayız bak ben alıma geçince hemen 2.92 yandı..

7.  Alıntı Originally Posted by HOOK Yazıyı Oku
    Arkadaşlar spk buna onay vermez ise olacakları neden kimse yazmıyor.Şirketin sermayesi de kalmamışken spk uyarı almışken insanların önüne bira zriskleride serin herkes polyanacılık oynuyor burda.saygılar

Arkadaşlar kimse soruma cevap vermemiş ilginç ben size söylelyeyim spk dan onay çıkmaz ise bu hisse 1 tl nin altınada gelir hisse de derinlik yok benim yazımdan sonra Garanti 2.42 ye kadar verdi neden acaba alıcı olmadığı için.Birileri biraz riskleride görsün

8. Biraz daha aşağıya verse bıyıklı çok teşekkür ederiz, 2,50-2,70 bandında yeni çok ortak kazandılar......

Sayfa 450/948 İlkİlk ... 350400440448449450451452460500550 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •