gene alýcý yok sanki :D Bahar havasý bitti .
Takoslar duruyorsa bugün bi cacýk olmaz.
gene alýcý yok sanki :D Bahar havasý bitti .
Takoslar duruyorsa bugün bi cacýk olmaz.
Sayýn ortaklar özbal ýn yüzde kaçý halka açýk? Bir iki cümle paylaþacaðým akabinde de
Iþi bilen birkaç eþe dosta sordum.erciyas pahalýdan birleþmeye gönülsüz.yüksek fiyattan istemiyor.spk da küçük yatýrýmcýyý koruma adýna erciyasa sýkýntý çýkarýyor.kimseyi yönlendirme adýna yazmýyorum.sonuçta hissedeyim.olumsuz görünmüyor gibi tek sorun erciyas baðýmsýz denetim firmasýna fiyatý düþük tut demesi þeklinde yorumlanýyor.yoksa istemiyor deðil.elbette sizlerde araþtýrýyorsunuzdur.risk varmý evet var.þu an riskin merkezindeyiz hissedarlar olarak.ama þurasý güzel spk bizi düþünüyormuþ.buna da þükür.(yatýrým tavsiyesi deðildir) zaten buna benzer yorumlar arkadaþlar tarafýndan da yukarlarda yapýlmýþtý.erciyas bu iþin içinde diye.
Bunu bilmeyen yok ki :D
Sonuçta birleþmenin olup olmayacaðý önemli.
Zaten mantýken de böyle olmasý gerekiyor.Adamlar düzenli karda olan bir þirket ile eksi sermayede olan bir þirketi birleþtirecek.Düzenli kar elde eden þirketini bizlerle paylaþacak.Haliyle yapabildiði kadar düþük birleþme oraný istemesi normaldýr.Erciyas patronu ana þirketten mümkün olduðunca az pay daðýtmanýn derdinde.Aslýnda bunu böyle baskýlamak yerine tahtada alým yapsaydý çok daha iyi olurdu.Çünkü özbaldan payý ne kadar yüksek olursa daðýtacaý hisse o kadar az olurdu ama bunu tercih etmediler.
bu hissede ne olacaðýný kestirmek zor, speði bile deðiþebilir. Ben erciyasýn burada dikkat çekecek þekide yüksek fiyatlara ulaþacaðýný düþünüyorum
Sent from my iPad using hisse.net
Hayýrlý cumalar 3 e destek attým 20
GM 5 d cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri