Sayfa 452/948 İlkİlk ... 352402442450451452453454462502552 ... SonSon
Arama sonucu : 7583 madde; 3,609 - 3,616 arası.

Konu: ERCB - Erciyas Çelik Boru

1. Erciyas holding telefon numarasi 0216 663 63 00

GM 5 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Ozbalin birleşmesi ne durumda ne zaman olacak diye bir zahmet sorun ytdr

3.  Alıntı Originally Posted by sancaktar37 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar şirketi arayın Erciyas holdingi size cevap verirler birlesmeyle ilgili deyin arayinki içiniz rahatlasin ytdr

Ne gerek var aramaya şirketin 24 Ağustos 2017 Tarihinde genel kurul toplantısı var bütün işlemler bu toplantıdan önce bitmiş olacak.

4. arkadaşlar derinlik verebilecek varmı?

teşekkürler

5.  Alıntı Originally Posted by Uyargil Yazıyı Oku
    Ne gerek var aramaya şirketin 24 Ağustos 2017 Tarihinde genel kurul toplantısı var bütün işlemler bu toplantıdan önce bitmiş olacak.
    Evet kardeş inanan için sorun yok inanmayanlar için demiştim 🙂🙂

6.  Alıntı Originally Posted by zamanadurdemek Yazıyı Oku
    Arkadaşım biraz araştırıp yazsanız zaten şirket ERCİYAS tarafından satın alındı birleşme aslında prosödür gibi birşey SPK onaylamayıp ne yapacak acaba onaylamadı diyelim ERCİYAS şirketi kapatacak hali yokya borçlarını kapatıp ayağa kaldıracaktır bir koltuk iki sandalye şirketi değil ÖZBAL fabrikası olan iş parkları olan arsası olan üretim yapan bir şirket ha bakarsanız ilk aşamada çok kötü olur panikle satışlar felan 1,00 dahi olabilir soluksuz taban yiyerek bunu ERCİYAS ister mi acaba sanmam o zaman ne olur artık sıfırdan başlayan bir şirket buluruz önümüzde ERCİYAS yurtdışı siparişlerinde ÖZBAL ı kullanacağını söylemişti işte o saatten sonra artık iş bağlantıları ihaleler satışlar ÖZBAL üzerinden yapılarak gerçek değerini bulur ama bunların olacağını sanmıyorum ÖZBAL-ERCİYAS birleşmesi örneği ilk değil borsada onun için sıkıntı yok bence benim beklentim baştan beri ilk birleşme raporunu görünce söylediğim SPK nın birleşme oranına takılacağıydı son istediği raporda bunu teyit etti benim için onaylamayacak olsalardı zaten şimdi reddederlerdi belki oran artabilir en fazla gerisi teferrüat şimdilik zaten SPK yasak koyarak birleşmenin biraz sancılı olacağını belirtmişti bunu gördük şimdilik takmayın kafanıza sinirlerine hakim olamayan ekranı kapatsın kısa vadeci korkanlar varsa satsın gerekirse 2,50 çekebilirler bu hafta ama ayın 15 inden sonra hareket başlayacaktır veya daha önce belki bugün belki yarın
    Okumadın galiba cevap yazmıştım onay gelmezse demiştin

7. Dostum Merhaba ,

soruna detaylı bilgi vermek isterim.

Birincisi bu şirket Erciyasa satıldı.Yani kaptan şirket yönetimine bakarsan ne olduğunu anlarsın.Yani sahip el değiştirdi bi kere.

İkincisi şirket birleşmesi olmazsa dediğin doğru tahta satış yer kesin.Ama Erciyas bu şirketi batıracak değil.Kendi iş ve ihalelerle birlikte bu şirketide geliştirmeye devam edecektir.

Bu nedenle ilk etapta olumsuz ,daha sonradan gelecek bilanço ve ihale habeleri ile durum düzelecektir.

Bu hisse deki beklenti açık ve net.Halka açık olmayan bir şirketin halka açık olan bir şirketi alarak borsaya açılmasıdır.Erciyas eğer bir halka arz yaparak halka açılsa belki daha kolay olabilirdi.Ama özbal üzerinden açılmayı tercih ettiler.

Diğer bir konu kağıt taban yapmış olması.Evt spk yasağı yediği gün de 2,42 e tabandan 72 bin lot satış ile açıldı ama o 72 bin lot 2 dakika durmadı tabanda.Bugünde aynı hikaye oldu kağıda bir satıcı gelip tabana kadar mal verdi normalde parça parça satsa 100 bin lot ile taban yaptıramazlar.O yüzden kimsenin beklemediği anda yaptılar.

Şimdi daha da düşebilir mi ? Tabi düşebilir ama beklentimiz bu kağıtta belli.

Bir iki sayfa önceki yazdığımıda bakarsan daha iyi anlarsın.Bugün öğlen gelen haberi aslında cuma akşamı herkes biliyordu. Sabah açılışta böyle bir düşüş olduğumu hayır.

O zaman pek de ne oluyor ne bitiyora bakmamak lazım.

Hikayemiz belli , erciyasa birleşmek.

En kötüsü birleşme uzar , evrak vs ama onaylanmazsa bile özbalın yeni sahipleri ile yola devam eder.

Onun haricinde kötü bir durumu gösteren bir açıklama şuan için bulunmuyor.

Alıntı Originally Posted by HOOK Yazıyı Oku
    Arkadaşlar kimse soruma cevap vermemiş ilginç ben size söylelyeyim spk dan onay çıkmaz ise bu hisse 1 tl nin altınada gelir hisse de derinlik yok benim yazımdan sonra Garanti 2.42 ye kadar verdi neden acaba alıcı olmadığı için.Birileri biraz riskleride görsün

8. Delinin biri kuyuya bir taş atıyor kırk akıllı çıkarmak için uğraşıyor!

Sayfa 452/948 İlkİlk ... 352402442450451452453454462502552 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •