https://x.com/YatirimciSizsin/status...tt6py3Uhw&s=19
Printable View
https://youtu.be/j5uzcF3Krns?si=migzmMPFIC_OR6Zk
benim eşşeğe binen yatırımcılar:he:
BORSA benzer tepelerden sonra %10-15 düşmüş..
Sebep bulursa, neden olmasın?
Ekonomide çarklar dönmüyor..
Sahte bilançolar, abartılı TR finansal/askeri propogandaları..
Sonuç?
250 TL incir..800 TL kiraz...
Henüz almaya elim gitmedi..
İflas eden tarım,hayvancılık,sanayi politikaları..
Vatandaşa ve sanayiciye kredi kullan***** ayağa kaldıramayan
tefecinin eline düşüren FAİZ politkaları..
2-3 milyon mutlu azınlıkla ülke dönüyor..sanıyor akp bürokratları...
NEBATİ haberi bir %10 eksi yazdırmalı..Borsaya..
Ben spek olsam veririrm tabana.. maksat ortalık renklensin.. BAtan batsın.. 1 defa daha!!
orta kesimin çocuklarını yabancı okullarda okutma hayali bitti..
Bu iktidarın yok etmediği hiç bir kesim kalmadı,her şeyi bitirdiler..
DOKUNDUKLARI ne varsa küle dönüştü..
Kız kardeşim dr+ kocası da dr.
Kızlarını robertte okuttular.
Şİmdi bakıyorum da 2 dr. kazandıklarının tamamını robert koljee verse 1 senelik masrafı karşılayamaz..
Kendi çocuklarına amerikan okulları.. vatandaşa da imam hatip ve ilahiyat kaldı..
Ben Konya da da benzer şeyleri görüyorum. Kimisi çöpten satılacak bir şeyler topluyor kimisi mendil su satıyor. Kimisi de cami önünde dileniyor. Yaşı ve durumunda göre. Adam uzun zamandır sitede oturuyor ve kiracı ise. Kira ve aidat hatta kışın ısınma dan sonra para kalmaz. Bazı yerlerde emekli maaşı kiradan düşük. Benim ev kira olsa üçüncü seçecek bana uyar.
Bu iş zihniyet ile alakalı aslında ben eğitim şart diyorum ama tanıdığım bir okulda müdür ve müdür yrd. Yabancı kolejler için onlar vatan haini yetiştiriyorlar dedi adam para veriyor çocuğu tam puan alıyor yine giremiyor ama zihniyet ne diyor ve bunlar müdür ve yrd. Yani demek istediğim eğitim elbette şart fakat içindeki iğrenç hastalıklı zihniyeti yok etmediğin sürece eşek eşektir ne kadar rütbe kıdem madalya diploma versende o yüzden sıkıntı büyük
20 yılda milyonlarca hastalıklı zihin yetişti...
Ve bunların en işe yaramazları da DEVLET kadrolarında..
5 milyon kamu personelini düşün.. !
TC'nin işi çok zor..
Dün eski ülkücü bir tanıdıkla karşılaştık..
Cuma'ya gitmez oldum.. Bahçelinin de ...dedi..
İnsanlar azınlıkta olsa farkında ÇÖKÜŞÜN.. ama olacak olan oluyor.. Çökeceksek, batacaksak batacağız.. KAder bu..
Eşşek bakalım yarın tavan yapacakmı,yada tavan yapar mı, belkide hiç yapmaya bilir de,
Mal toplu, C Yaycı bile pozisyon almış sanki, veriyor mehteri:he:
Artık Rusya ukrayna barışı,pozitif etki eder ancak, savaş devam etse bile,
Bir yandan şunu düşünüyorum din gerçekten tehlikeli hadi diyelim herkesi dinden soğuttun dünya dinsiz oldu peki o zaman dünya güllük gülistanlık mı olacak bence hayır
Az önce yazdım ya eğitim şart fakat zihniyet öyle bir yola evrilmiş ki hani şu meşhur sözü söyleceğiz toplumsal çürüme vakası artık buna çözüm varmı var elbette çürükleri ayıklayacaksın yani hapse 5 kere girmiş adamı idam edeceksin bu çöplük ancak böyle temizlenir yoksa af edeyim yıkayıp yeniden topluma kazandırayım dersen ömrün yetmez bir haltta olmaz
https://pbs.twimg.com/media/FHTPiyGX...jpg&name=large
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
https://demokrathaberorg.teimg.com/c...5407_98737.jpg
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/i...i7o7PxsDNt4g&s
Çöküş dönemi.!!!
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
Diyanet bu yıl cebimizden 130 milyar TL para alacak / 85 milyon nüfus =kişi başı 1529 tl x 4 kişilik aile=6.116 TL Aile başı para / 12 ay = aylık 510 tl su yada elektrik faturası kadar
Hangi esnafa, şirkete aylık 510 tl ödeyip hiç istemediğiniz hizmeti alıyorsunuz?
https://x.com/Traderalone/status/195...khLl8x-ag&s=19
SM-A336E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aydin'da sallandık biraz.
Ayvalıkta sağlam sallandık
İstanbul sallandı
Datça da iyi sallandı
Uzanıyorum hafiften sallanıyor oralı olmadım.
5 saniye sonra sarsintının siddeti daha da arttı.
Plajda hissettik izmir de fena salladi
Deprem öldürmez malzemeden çalmak öldürür.!!!
Kötü malzeme öldürür.!!!
Kötü işçilik öldürür.!!!
Yanlış tasarım öldürür.!!!
Sahte diploma öldürür.!!!
Denetimsizlik öldürür.!!!
Rand için olmaz yere izin vermek öldürür.!!
Çürük binalarda göz göre göre oturmak öldürür.!!!
Bak Japonya’ya dim dik ayakta.!!!
Adamlarda iman gücü çok yüksek.!!!!:oleyo:
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
google alarmlar çalıştı..
seferihisar az sallandı..
Balıkesir Sındırgı 'da bir bina yıkılmış.
Başkan akşam yemeğini .!!!
Şeytan sofrasında ye.!!!
Oraya çadır kur.!!!
https://lh3.googleusercontent.com/gp...94-h220-n-k-no
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
İmamoğlu son seçim öncesinde neden aday olduğunu söylemedi de seçim geçtikten sonra yeni seçime 3 yıl kala aday olduğunu söylüyor..
halbuki başına geleceklerini biliyor olmalıydı..ve biliyordu..neden Kılıçdaroğlu yerine kendini aday göstermediydi..çok kolay alırdı seçimi..
sır burda..
bence bu iktidarın son bir görevi kaldıydı bu görev tamamlanmadan adaylık açıklanamazdı..
İmamoğlu ergeç gelecek hazırlık bu yönde..
ve bu görev tamamlanmadan önce son kez borsayı elbirliği ile itekliyorlar yukarı..
maraş depremi olmadan 6 -8 ay gibi önceyi hatırlıyorum, 5-6 büyüklüğü civarında birkaç deprem olmuştu..bu depremlere dikkat edin..
ben bu öncü dpremin birine asansörde yakalnmıştım..asansör düşüyor sanmıştım..asıl depremi zaten hatırlamak bile istemem..
Kaç gündür balıkesir sallanıyordu bir şeyler olacağı belliydi
Sürekli takip ederim depremleri
Bir zemin oturma sarsıntısı olabilir 2-3 gün içinde 5'i geçmez ise doğru tahmin fakat daha büyüğü gelirse 7 ve üzeri deprem olabilir artçıların durumu belli edecek
Ayrıca benim beklentim bu depremlerin kaydırma yaptığı ( aslında hiç bir hat hattı etkilemez derler bazı durumlar hariç fakat Ege'ye ve Çanakkale'ye doğru bir kayım var yani benim düşüncem bana göre bu tarafların biraz daha temkinli olması bu dediğim gibi sadece şahsi fikrim
Köylerde yıkım varmış
- Kızım aradı İzmir'den. Korkmuş yavrucak. Sakin olmasını söyledik...
- Allah afatından korusun...
- Ne vakit deprem olsa herkese eşit davranacağıma söz veririm kendime. Adalet, adil kavramları çok görecelileşti, "eşit" bana daha anlamlı geliyor.
- Keşke insanların yüreğindeki depremleri de önemseseydik.
Bu sık sık yaşanan depremler yangınlar hiç normal değil 2-3 yıla geride bir şey kalmayacak Türkiye de küresel güçlerin oyuncağı olduk bunlara izin veren yönetim vebali ni nasıl verecek iklim kanunu zeytin liklerin maden ruhsatı verilmesi şap hastalığı vb.ülkesini ekonomik olarak bitirdi yetmedi küreselcilere teslim ettiler..
Minarelerde yerle bir olmuş.!!!
Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde meydana gelen 6,1 büyüklüğündeki depremde Kızılgür Mahallesi'ndeki bir caminin minaresi yıkıldı. Mahalle muhtarı, can kaybı olmadığını açıkladı.
Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde 6,1 büyüklüğündeki depremde kırsal Kızılgür Mahallesi'ndeki bir caminin minaresi yıkıldı.
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
Günaydın cemaat bol kazançlar
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi