Sayfa 457/834 İlkİlk ... 357407447455456457458459467507557 ... SonSon
Arama sonucu : 6665 madde; 3,649 - 3,656 arası.

Konu: Viop LXVI

Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    Bu iş zihniyet ile alakalı aslında ben eğitim şart diyorum ama tanıdığım bir okulda müdür ve müdür yrd. Yabancı kolejler için onlar vatan haini yetiştiriyorlar dedi adam para veriyor çocuğu tam puan alıyor yine giremiyor ama zihniyet ne diyor ve bunlar müdür ve yrd. Yani demek istediğim eğitim elbette şart fakat içindeki iğrenç hastalıklı zihniyeti yok etmediğin sürece eşek eşektir ne kadar rütbe kıdem madalya diploma versende o yüzden sıkıntı büyük
    20 yılda milyonlarca hastalıklı zihin yetişti...
    Ve bunların en işe yaramazları da DEVLET kadrolarında..
    5 milyon kamu personelini düşün.. !

TC'nin işi çok zor..

Dün eski ülkücü bir tanıdıkla karşılaştık..
    Cuma'ya gitmez oldum.. Bahçelinin de ...dedi..
    İnsanlar azınlıkta olsa farkında ÇÖKÜŞÜN.. ama olacak olan oluyor.. Çökeceksek, batacaksak batacağız.. KAder bu..

2. Eşşek bakalım yarın tavan yapacakmı,yada tavan yapar mı, belkide hiç yapmaya bilir de,
    Mal toplu, C Yaycı bile pozisyon almış sanki, veriyor mehteri

Artık Rusya ukrayna barışı,pozitif etki eder ancak, savaş devam etse bile,

3.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Eşşek bakalım yarın tavan yapacakmı,yada tavan yapar mı, belkide hiç yapmaya bilir de,
    Mal toplu, C Yaycı bile pozisyon almış sanki, veriyor mehteri

Artık Rusya ukrayna barışı,pozitif etki eder ancak, savaş devam etse bile,
    Senin Azerbaycan dan Sinan oğan sorumlu değil mi? Hani plana sadık kalan.. ödeme çıkarmışlarsa dekont tamamsa senin iş te tamam. Malum kişilere önceden ödenir bilirsin komidine

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    20 yılda milyonlarca hastalıklı zihin yetişti...
    Ve bunların en işe yaramazları da DEVLET kadrolarında..
    5 milyon kamu personelini düşün.. !

TC'nin işi çok zor..

Dün eski ülkücü bir tanıdıkla karşılaştık..
    Cuma'ya gitmez oldum.. Bahçelinin de ...dedi..
    İnsanlar azınlıkta olsa farkında ÇÖKÜŞÜN.. ama olacak olan oluyor.. Çökeceksek, batacaksak batacağız.. KAder bu..

Bir yandan şunu düşünüyorum din gerçekten tehlikeli hadi diyelim herkesi dinden soğuttun dünya dinsiz oldu peki o zaman dünya güllük gülistanlık mı olacak bence hayır
    Az önce yazdım ya eğitim şart fakat zihniyet öyle bir yola evrilmiş ki hani şu meşhur sözü söyleceğiz toplumsal çürüme vakası artık buna çözüm varmı var elbette çürükleri ayıklayacaksın yani hapse 5 kere girmiş adamı idam edeceksin bu çöplük ancak böyle temizlenir yoksa af edeyim yıkayıp yeniden topluma kazandırayım dersen ömrün yetmez bir haltta olmaz
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Çöküş dönemi.!!!

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

7.  Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku

Çöküş dönemi.!!!

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Hacı bosphorus çapa dünyası diye bir yer mi var? Trilyonlarca gösterebiliyorsun

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Diyanet bu yıl cebimizden 130 milyar TL para alacak / 85 milyon nüfus =kişi başı 1529 tl x 4 kişilik aile=6.116 TL Aile başı para / 12 ay = aylık 510 tl su yada elektrik faturası kadar

Hangi esnafa, şirkete aylık 510 tl ödeyip hiç istemediğiniz hizmeti alıyorsunuz?
    https://x.com/Traderalone/status/195...khLl8x-ag&s=19

SM-A336E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 457/834 İlkİlk ... 357407447455456457458459467507557 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •