https://youtu.be/j5uzcF3Krns?si=migzmMPFIC_OR6Zk
benim eşşeğe binen yatırımcılar![]()
BORSA benzer tepelerden sonra %10-15 düşmüş..
Sebep bulursa, neden olmasın?
Ekonomide çarklar dönmüyor..
Sahte bilançolar, abartılı TR finansal/askeri propogandaları..
Sonuç?
250 TL incir..800 TL kiraz...
Henüz almaya elim gitmedi..
İflas eden tarım,hayvancılık,sanayi politikaları..
Vatandaşa ve sanayiciye kredi kullan***** ayağa kaldıramayan
tefecinin eline düşüren FAİZ politkaları..
2-3 milyon mutlu azınlıkla ülke dönüyor..sanıyor akp bürokratları...
NEBATİ haberi bir %10 eksi yazdırmalı..Borsaya..
Ben spek olsam veririrm tabana.. maksat ortalık renklensin.. BAtan batsın.. 1 defa daha!!
Son düzenleme : keremalkm; 10-08-2025 saat: 15:15.
orta kesimin çocuklarını yabancı okullarda okutma hayali bitti..
Bu iktidarın yok etmediği hiç bir kesim kalmadı,her şeyi bitirdiler..
DOKUNDUKLARI ne varsa küle dönüştü..
Kız kardeşim dr+ kocası da dr.
Kızlarını robertte okuttular.
Şİmdi bakıyorum da 2 dr. kazandıklarının tamamını robert koljee verse 1 senelik masrafı karşılayamaz..
Kendi çocuklarına amerikan okulları.. vatandaşa da imam hatip ve ilahiyat kaldı..
Ben Konya da da benzer şeyleri görüyorum. Kimisi çöpten satılacak bir şeyler topluyor kimisi mendil su satıyor. Kimisi de cami önünde dileniyor. Yaşı ve durumunda göre. Adam uzun zamandır sitede oturuyor ve kiracı ise. Kira ve aidat hatta kışın ısınma dan sonra para kalmaz. Bazı yerlerde emekli maaşı kiradan düşük. Benim ev kira olsa üçüncü seçecek bana uyar.
Bu iş zihniyet ile alakalı aslında ben eğitim şart diyorum ama tanıdığım bir okulda müdür ve müdür yrd. Yabancı kolejler için onlar vatan haini yetiştiriyorlar dedi adam para veriyor çocuğu tam puan alıyor yine giremiyor ama zihniyet ne diyor ve bunlar müdür ve yrd. Yani demek istediğim eğitim elbette şart fakat içindeki iğrenç hastalıklı zihniyeti yok etmediğin sürece eşek eşektir ne kadar rütbe kıdem madalya diploma versende o yüzden sıkıntı büyük
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Yer İmleri