https://youtu.be/j5uzcF3Krns?si=migzmMPFIC_OR6Zk
benim eþþeðe binen yatýrýmcýlar![]()
BORSA benzer tepelerden sonra %10-15 düþmüþ..
Sebep bulursa, neden olmasýn?
Ekonomide çarklar dönmüyor..
Sahte bilançolar, abartýlý TR finansal/askeri propogandalarý..
Sonuç?
250 TL incir..800 TL kiraz...
Henüz almaya elim gitmedi..
Ýflas eden tarým,hayvancýlýk,sanayi politikalarý..
Vatandaþa ve sanayiciye kredi kullan***** ayaða kaldýramayan
tefecinin eline düþüren FAÝZ politkalarý..
2-3 milyon mutlu azýnlýkla ülke dönüyor..sanýyor akp bürokratlarý...
NEBATÝ haberi bir %10 eksi yazdýrmalý..Borsaya..
Ben spek olsam veririrm tabana.. maksat ortalýk renklensin.. BAtan batsýn.. 1 defa daha!!
Son düzenleme : keremalkm; 10-08-2025 saat: 15:15.
orta kesimin çocuklarýný yabancý okullarda okutma hayali bitti..
Bu iktidarýn yok etmediði hiç bir kesim kalmadý,her þeyi bitirdiler..
DOKUNDUKLARI ne varsa küle dönüþtü..
Kýz kardeþim dr+ kocasý da dr.
Kýzlarýný robertte okuttular.
ÞÝmdi bakýyorum da 2 dr. kazandýklarýnýn tamamýný robert koljee verse 1 senelik masrafý karþýlayamaz..
Kendi çocuklarýna amerikan okullarý.. vatandaþa da imam hatip ve ilahiyat kaldý..
Ben Konya da da benzer þeyleri görüyorum. Kimisi çöpten satýlacak bir þeyler topluyor kimisi mendil su satýyor. Kimisi de cami önünde dileniyor. Yaþý ve durumunda göre. Adam uzun zamandýr sitede oturuyor ve kiracý ise. Kira ve aidat hatta kýþýn ýsýnma dan sonra para kalmaz. Bazý yerlerde emekli maaþý kiradan düþük. Benim ev kira olsa üçüncü seçecek bana uyar.
Bu iþ zihniyet ile alakalý aslýnda ben eðitim þart diyorum ama tanýdýðým bir okulda müdür ve müdür yrd. Yabancý kolejler için onlar vatan haini yetiþtiriyorlar dedi adam para veriyor çocuðu tam puan alýyor yine giremiyor ama zihniyet ne diyor ve bunlar müdür ve yrd. Yani demek istediðim eðitim elbette þart fakat içindeki iðrenç hastalýklý zihniyeti yok etmediðin sürece eþek eþektir ne kadar rütbe kýdem madalya diploma versende o yüzden sýkýntý büyük
Yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Yer Ýmleri