SPK çok ciddiyetsiz iş yapıyor demektir en azından bir düzeltme haberi gelmeliydi
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
SPK çok ciddiyetsiz iş yapıyor demektir en azından bir düzeltme haberi gelmeliydi
Arkadaşım cuma günü iki kelam ettim pazartesi taban ise ertesi gün alınır yani bugün ben hastanede olduğum için alamadım bugün tavan olmalı zaten yüksek hacimli çıktı ama düşük hacimli yuvarlandı bu camış tavan olmalı ya da tavana yakın sonraki günler de aynı ozgyo gibi çıkar
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazının altında zaten belgede açıklamada varmış.https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...ea07b4e652.jpg
Kendi şahsi düşüncelerim olup, yanılma payım %100 bile olabilir. Asla Yatırım Tavsiyesi Değildir .
3,28 an itibariyle ve 4.482.000 TL oldu hacim
Rıza efendi arasa dese ki kagidimiz 10 gün tavan tavan gidecek alabildiğin kadar al yinede tek bir lot dahi almam maliyetime gelsin veya yakınına gelsin bi saniye durmam aq kagidinda...
geçmiş olsun inşallah... temennimiz odur
Eyvallah
tavanin anlami yok önemli olan up trend olacak mi yoksa ali cengiz oyunu mu
Saat 10:30 dan sonra paramizin üstüne %37 geldi bugünü de zararla kapatabilirdik buna da şükür...
sabah 2.26 dan alan % 48 kazandı
Bizde rizaya degil sana sovmusmu oluruz ? rizanin yerinde olsan
SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arefe günü bile gelmeden bayram namazına niyet edip safa durmayın. Ezanı selayi bekleyin. Burada çoğu kişinin maliyeti 5.50 üstü. İnsallah eski yerlerine döner ama tek çiçekle bahar gelmez çok dikkatli olma zamanı.
SM-J710GN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarın eksi açar sert duser insallah bugun alan olmamıştır bugün yem attilar hedef 2 ve altı kısa vadede stop can kurtarır hırs batırır ytd.
1- cesaretim olmasa 450.000 ile oynamam.
2- 7 den alan iddaa dan 1.20 veren maça bassa daha mantıklı
3- b tipi likit fon da var sepette şükür
4- teknik taktik yok bam bam bam diye giden kağıdı gördük.
5- cemas ta mağdur yok zarar eden kör yatırımcı var.
6- borsa bana göre ki simdiye kadar 10 passat parası kazandım. Rent a car işi yapiyorum. Özelden yaz gel tanışalım. İş yerimde özel seans odam var senin gibi 1 elamana sadece kağıt takip ettiriyorum.
SM-J710GN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne kadar düşürmeye meraklı herkes arkadaş.. Ya.. Yok inşallah almamıştır. Yok bilmem ne... Ben aldım..
VIA_A1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
rızanın yerinde olsam senimi düdüklemiş oluyorum?biraz empati yapın,yapamıyorsanızda yapana mani olmayın.rızanın her zamanki oyunları bunlar yeni değil ki
6 aylık yasak çok uzun. bence şirket en kısa zamanda itiraz etmesi gerekir.. Bu duruma..
Vala rizanin yerine gecmek isteyen sensin dudukkermisin yoksa hergun kufurmu yersin bilemem empati yapiyorum bence kufur yersin
SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
patişah bir gün avluda gezerken bir bakıyor incir ağaçları hemen ağaca cıkıyor başlıyor inçir yemeye
------ çıktım inçir dalına yedim hamını mamını diyor( olmuşunu olmamışını) gerisini getiremiyor
vezirrrrrrrrrrr diye bağırıyor tabi vezir koşarak geliyor
----------buyur patişahım
-----------tez bana şaircibaşını getir diyor.
şaircibaşı apar topar getiriliyor
-------emret patişahım.
---- ben bir şiir bestelemek istedim ama gerisini getiremedim sen gerisini tamamla diyor.
şairci başı
----söyle patişahım diyor.
------çıktım inçir dalına yedim hamını mamını.
şairci başı:
-----ben gerisini tamamlarım ama sen benim başımı vurdurursun patişahım diyor.
patişah vurdurmam söz diyor.
patişah agaçda şaircibaşı aşağıda
patişah :çıktım inçir dalına yedim hamını mamını diyor
şaircibaşı :çok yükseklerde geziyon patişahım düşersen görürsün e.....a.....nı diyor.
sen sen ol ne olursan ol insan ol....... böbürlenme nazar değer allah daha cok versin
Nereye kayboldu 0.25 kuruşçular battıcılar bitticiler.
MX5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tek tek msjları yazanları buraya yazmak lazım ama buna bile değmezler.insanların kalan üç kuruşuna bile göz dikenlere adam bile demem.herşey para adam olun bşraz adam
Düşünce damlarsınız ben demiştim diye.
Aferim sana spek olmuşsun sen zaten elemanla takip ıside var başarılar diliyorum sana cemas ta borsaci kağıdın varsa tabi ...Burası elinde kagidi olmayan algıci doldu
Bende bir daha yatırım yapmam bu tip kağıtlara.Ancak!
Dün tabandan bir kısım alım yaptım.
Bugün taban açınca tabiki kendime küfürler vs.Ama yinede bir kısım daha aldım.
Sonra yüksekten toplam lotun yarısını çıktım.
Sonuç maiyet aynı ama lot sayım 1500 az .
Risk alıp denenmeli bence.
YTD
Ulan spk taban taban duserken bir tane devre kesmedin,bugun tepkide 4 tane devre kestin.kime calistigin belli degil.senden ky ya dost olmaz,bosu bosuna maas aliyorsunuz.Reis de burokratlardan sikayetci.
Sent from my iPad using hisse.net
6.68 görmüş hisseyi 2.26 dan hiç olmazsa bin lot alacak akıl kalmamış risk olmadan para kazanılmaz yaşlılık sabah unuttum
Zararı kurtaran arkasına bile bakmasın bu altın vuruş olabilir operasyonu bitiriyorlar
Kişisel tahminim yeni operasyon nibas olabilir
Kesinlikle şahsi yorumdur bakalım tutacakmı
Hisseyi kötüleyenlerin elinde tek lot var mı acaba.. Yoksa bugün cesaret edemeyip,, tuh be keşke alsak deyip de alamayanlar mıdır... Satın kaçın gidin diyenler... Bi rahat bırakın kağıdı.. Toparlasın.. Herkes mutlu olsun.. Elinizde yok.. Kötülemeyin arkadaş... Maliyeti yüksek olanlara saygı lütfen. İnsanların psikolojisine oynamayın.. Herkes ne yapacağını bilir...
Iyiki almammisin yoksa kesin cokmustu bu kagit.sen giden kagitlarda olamazsin ancak dusen kagitlarda bulunursun.isin ilginc yonu halen batmamis olman.
Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Herkesin aklı var ,bir risk algısı var ve hayalleri var.Hayalleri ve beklentisi olmayanlar gidip başka hisselerde yatırım yapsınlar.Senet nerdeyse yuzde elli düşmüş,hala düşecek kaçın, diyenler korkuyorsanız düşme riski olan senette işiniz ne?