evet satış kademeleri boş genelde...resim göndermeye çalıştım gönderemiyorum önceden gonderiyordum
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
evet satış kademeleri boş genelde...resim göndermeye çalıştım gönderemiyorum önceden gonderiyordum
SPK bizim Cumhurbaşkanlığı na ilettigimiz şikayetler sonrası adım atması lazım.... bu soru ise garip hem adamlara yasak koy çıkmaya başlayınca niye çıkıyorsun diye sor helal olsun SPK ky dostusun ama yaptığını düşmanımız yapamazdı
CB dün ozellikle vurguladi. Gorevini yerine getirmeyen burokratlar hakkinda cok sikayet geliyor diye. Arada bir iki siyasi de carpildiysa mutlaka sikayet etmistir. Guzel gelisme aslinda. En azindan bu kagit icin SPK daha temkinli davranabilir diye tahmin ediyorum. Sikayetler cogalirsa internet yasagini da kaldirirlar
internet yasağının bir an evvel kaldırılması lazım evet cidden gölge etmesin yeter bu SPK kanımızı emdi
4.283.600 TL oldu hacim
Bakın bu yasak sayesinde rıza yukarıdan sattıklarını 6 ay içinde yerine koyacaktır,gıdım gıdım bir gün tavan yapacak 1 gün dip yapacak gün sonu ne kadar toplamış ona bakacak,anlıyacağınız rızanın ekmeğine bal sürüldü.adaletin olmadığı yerde her zaman kasa kazanır
FİKİRLERİM BENİ BAĞLAR Y.T.D
Yer İmleri