Originally Posted by abdtor SPK nin CEMAS in 7,5 milyon lota yasağı doğru ama internetten işlem yasağı ky ye zarar veriyor Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Bununla ilgili bazı tartışma sitelerinde payın 7,5 milyon değilde 7500 olduğunu söylüyorlar. Sebep . , işaretlemi imiş. Kendi şahsi düşüncelerim olup, yanılma payım %100 bile olabilir. Asla Yatırım Tavsiyesi Değildir .
Originally Posted by murathanouz- Bununla ilgili bazı tartışma sitelerinde payın 7,5 milyon değilde 7500 olduğunu söylüyorlar. Sebep . , işaretlemi imiş. Kendi şahsi düşüncelerim olup, yanılma payım %100 bile olabilir. Asla Yatırım Tavsiyesi Değildir . SPK çok ciddiyetsiz iş yapıyor demektir en azından bir düzeltme haberi gelmeliydi Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Originally Posted by abdtor SPK çok ciddiyetsiz iş yapıyor demektir en azından bir düzeltme haberi gelmeliydi Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Yazının altında zaten belgede açıklamada varmış. Kendi şahsi düşüncelerim olup, yanılma payım %100 bile olabilir. Asla Yatırım Tavsiyesi Değildir .
Originally Posted by murathanouz- Yazının altında zaten belgede açıklamada varmış. Kendi şahsi düşüncelerim olup, yanılma payım %100 bile olabilir. Asla Yatırım Tavsiyesi Değildir . Ben yine anlamadım. 7500 mü yani?Yok canım..
Originally Posted by knox Ben yine anlamadım. 7500 mü yani?Yok canım.. Siz manipülasyon yapıyor olsanız sermayeniz olan milyonlarca lotu yasak yiyeceğine emin olduğunuz hesapta tutar mısınız?
Originally Posted by cimri Siz manipülasyon yapıyor olsanız sermayeniz olan milyonlarca lotu yasak yiyeceğine emin olduğunuz hesapta tutar mısınız? zaten milyonu duyunca şaşırmıştım. Ama 7 bin ne yahu. Bi 100 -150 bin tamamda. yuh bir sürü insan var burda daha fazla elinde patlayan.
Forum Rules
Yer İmleri