Originally Posted by
Drexty
TAV ve ÇELEBI yi bilmem ama pegi de 2 yıl mal taşımışlığım var. Ali Sabancı Tr deki en madrabaz iş adamlarından biridir. Önce gereksiz ampulleri kapatalım diyen, fetöcülerle ananas muhabbetleri yapan daha sonra güç iktidarda kalınca yalamak için bin takla atmış bir hödük bence. 23 küsürden yakalayanlar iyi para yaptı ama 50 üstünde konjonktür böyleyken kaçtan satılır şaibeli. THY derseniz bence halkbankın yandan yemişi. Komple arpalık, birilerinin arka bahçesi yönetimin yarısı Kartal IHL mezunu. Hulk tan farkı bir tek ABD de yürüyen davası yok. Sözün özü havayolları ne zaman yeni zirveleri yakalar Allah bilir. Bilançolar gelsin tepetaklak gitmeleri muhtemel. Gıda ve marketler aldı yürüdü, oralarda da bu saatten sonra ekmek zor. Petrol ucuz, üretim yapan bir yerlere zıplayayım dedim. Petkim aldım onuda azeriler sömürüyormuş, geç öğrendim. Nihayi düşüncem kovid işi bitene kadar tüm dünya yalpalanır tr de durum daha vahim erken seçim muhabetleri tekrar karşımıza çıkabilir. Bunuda buraya yazayım. Tarihe not düsmüş olalım, kalın sağlıcakla...