Sn ressam, dolandırıcılara gün doğuyor şu halde bunun dışında arası bozuk olan eşlerden mal alan yandı demektir. Şerh olmadan bu işlerin olmaması gerekirdi.
Printable View
Arkadaşlar, şurada bir konuda insanları bilgilendirmeye çalıştıkça ; bazıları inatla sulandırmaya çalışıyor. Acaba diyorum bunların dümeni de bu yönde ? Yahu, kendi başına gelmedi diye diğer insanların yaşamadığına nasıl karar veriyorsunuz. Abuk subuk yazacağına , kafanın kenarına koy bu bilgileri en azından zararı olmaz.
Ben çanakkale boğazı diyorum, adam yandı g..ümün ağzı diyor. Yani doğruyu konuşulmaz hale getirmek için olmadık şaklabanlıklar yapılıyor. Ne halin varsa gör der geçerim. Ama temiz yürekli insanların alınteriyle kazandığı paralar dolandırılmasın diye yazıyorum. Sana bu bilginin ne zararı var ?
Aslında Bu tiplere tesadüf etmeli kazıklar. Misal ; Ucuza dubleks daire aldım diye sevinen bir vatandaşın mahkemeye verilerek ; çatı ortak kullanım alanıdır , tüm paydaşların kullanım alanıdır kararı çıkartıldığını da duymamıştır bunlar. Elbette tüm dubleks ler için geçerli değil. Tapuya işlendiğini ve bağımsız bölüm olarak geçirildiğini görerek alana bir şey yapamazlar.
Neyse , bu kadar bilgi yeter. İnsanlar karşılıksız paylaşıma alışık olmadıklarından, kabul edemiyorlar. Avukata para vererek ulaştıklarında bu bilgileri alsalar çok kıymetli olur.
https://www.google.com.tr/amp/s/www....-onadi-6227141
Yargıtay Hukuk Genel Kurulu'nun bu kararı emsal mahiyette bir karar oldu. Artık eşler, diğer eşin rızası olmadan aile konutunu satamayacak, bankaya ipotek olarak veremeyecektir. Borcun ödenmemesi sebebiyle banka icra yolu ile satış yaparsa satış ve tapu tescili iptal edilecektir. Yani eşin açık rızası olmadan aile konutu üzerinde ipotek tesis edilmeyecek, iradi veya icrai satış yapılamayacaktır. Yargıtay Hukuk Genel Kurulu'nun bu kararı bu yönüyle son derece önemli ve emsal mahiyettedir" dedi.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ufakta olsa banka kredisi kullanmak bu tarz sorunlardan korur sanırım? banka konut kredisi açarken bunların hepsini gözden geçirecektir
Alım satımın detayları konusunda detay bilgisi olan kişilerin bu gibi tecrübelerini paylaşması çok iyi ..
Gerçek alıcı ve satıcının tecrubeleri çok çok önemli
Foruma kalsa herkes varoştaki 2 + 1 ini milyona satıyor
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi