Şuan için al sinyali gönderenler, tcell, arclk, eregl, sise, trkcm, soda, tavhl,
Diğerlerin hepsi satta..
Bunlarla ilgili yarın long düşüncem var..
Printable View
Şuan için al sinyali gönderenler, tcell, arclk, eregl, sise, trkcm, soda, tavhl,
Diğerlerin hepsi satta..
Bunlarla ilgili yarın long düşüncem var..
o değilde bu kadar kafa patlatıyoruz analiz yapıyoruz ayşe teyze hiçbişey yapmadan yastık altındaki altınıyla bizi geçti ya. :he:
Dolar için son 2 saat.. 7inin altına sarktı sarktı... sarkmadı, bu ay çok zorlu geçer..
dow 27 bini kırmış
hani demim diyorum ama viopta bear flag var teknik olarak.
bunların sonucu aşağı kırılım olarak devam eder.
bir oyunmu yoksa gerçekmi görürüz.
bilmeyenler için oluşum bu şekilde gelişir.
bizdeki görüntüde altta.
https://i.hizliresim.com/HEa0xm.jpg
https://i.hizliresim.com/HymhxL.jpg
Alper abi oğuzlar cevizini duydun mu
tarlaya ondan dikmeyi düşünüyorum
Ulen bir daha bu kadar içmeyecem. Viop topiği diye ceviz, bağ bahçe topiğine girmişim.
Aldığı hisseler gibi olmasında sonu
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dow coşmuş yine. Yarın vadeliler eksi olur bize çakarlar :drunk:
Kadir kiymet bilmiyor bu muhalefet. Dolar 7 lira diye tutturmuslar. Biz ki Ayasofyayi ibadete actik. Dolar ne olursa olsun viz gelir tiris gider
Sn Bozkurt löp löp düşecek diyen de var Halil reçber gibi yükseliş bekleyen de. Bu günkü pastada pala long artırmıştı yarında devam ederse şortları kapatırım. Abd nin gazıyla Bist 1120i geçerse robotlar şortçuları patlatır.
Ben en çok sütcüyü merak ediyorum, kimmiş bu sütcü :drunk:
Sütçü kim ben mandraki sütçü mü onu çok eskiden beri tanışırız
Banka şube sayılarını TBB her gün yayınlıyor gibi. Internet arşivden eski bir tarih alıp son 4 yılda ne yapmışlar diye bakayım dedim.
Genelde kamu şube artırmış, HSBC ciddi küçülmüş biraz daha küçülürse Türkiye'den çıkmasına gerek kalmayabilir, ufak bankalar 50-60 şube ile randımanlı çalışabiliyor gibi.
https://i.hizliresim.com/2KyzDL.jpg
her iki konu da gündemden düşmüş durumda ...... dolarla iş yapan vatandaş kalmamıştır herhalde ne borçlanır ne alır satar yani öyle bir konumda ki bakarsın düşer 5 tl bakarsın çıkar 10 tl yani kumar oynamaya gerek yok.Dolarla iş yapan şirketler düşünsün , ayasaofya konusu zaten camiydi cami olarak kullanılmaya başlandı yani abartmayada gerek yok.Yeterki namaz kıl tarlada da kılsan hasta yatağında da kılsan hepsi aynı yeter ki namazını kıl.
Bugün TV de kuyumcularda kuyruk oluşmuş millet altına hücum ediyor diye haber geçtiler.
dedim heralde gram altının pazarı oluyor verdim coşkuyu verdim coşkuyu
pala düşünsün artık gerisini berisini
selam söyle sütcüye benden, bostancı otobüsü hiç gelmeyecekmiş
Guzelim dow rallisi yine boşa gidiyor bu kacinci negatif ayrisma dolar 7.08 olur les100 sabah ekşi acar
Bankalarda çok hisse var, gidişatı değiştirebilmek için 100 milyon lot üstü birilerinin alması lazım bence.
Dövizde yukarı bir hareket sonrası döviz bozduracak bir hayırsever alırsa alır yoksa diğer insanlarda pek kurşun yok gibi.
TEB Yatırımda long olan uygun zaman kollayacaktır, spotta satıp long açmıştı.
Ne zaman kuyruk varmış Ben hiç görmedim öyle birşey in cin top oynuyordu genelde .
TV için oyunculuk yapılıyor olmasın sakın orada .
Bir kere dövizi boz kampanyasında soruyorlardı herkese bana da sordular ama makas atıp yayınlamadılar tv ler
Geçen hafta dövizcilerde kuyruk vardı ama bankadan çekip dövizcide bozdurma kuyruğu tekrar bankadan almaya giden kuyruk
Çarşı içinde şube önünde büyük bankalarda her zaman 50 kişilik kuyruk oluyor o kuyrukla karıştırmış olabilir mi acaba
Hepsinde devasa kuyruk var iş garanti ykb insan 2 saat kuyruk mu bekler ama bekliyorlar
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Play store ibb imar sor diye bir program var orada 1940 ve 1976 yılları uydu görüntüleri var istanbul köprüsüz bomboş belli yerlerde yoğunluk falan değişik geldi bana isteyen canı sıkılan merak eden vs. Bakabilir
Orasını bilemem, nolur nolmaz diye
ben yinede bugün gördüğü en yüksek seviyeyi 2.057 işaretledim
Tahminimce birkac hafta icinde ons altinin tepe yapmasiyla birlikte dolar endeksinin de yukselmesiyle kuresel piyasalarda sert satis dalgasi gorecegiz. Sadece biz partiye biraz erken katildik gibi.