Originally Posted by boschyatirim Bozkurt ceviz tarlası alacakmış. Şimdiden gelecek ürüne abone olun derim. hükümetteki adamlarından tiyo almış demek ki
bir halt olacağı yok.
Originally Posted by ALPER Bozkurt abey ceviz işine girecekse yaşadık demektir. Adam 3 kamyon altın aldı, altın tarihi rekorlar kırıyor. Bozkurt kamyonun damperini kaldirdi bugün.Ne var ne yok bosaltti. O parayla sanırım tarla alıp ceviz ekecekmiş.
Originally Posted by akcay hani demim diyorum ama viopta bear flag var teknik olarak. bunların sonucu aşağı kırılım olarak devam eder. bir oyunmu yoksa gerçekmi görürüz. bilmeyenler için oluşum bu şekilde gelişir. bizdeki görüntüde altta. O bayrak direğinin boyu kadar giderse bisti asfalttan kazırlar.
Originally Posted by ayhan53 hükümetteki adamlarından tiyo almış demek ki Alemsin baskan,tiyo yerine zopa verirler bize
Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by boschyatirim Bozkurt kamyonun damperini kaldirdi bugün.Ne var ne yok bosaltti. O parayla sanırım tarla alıp ceviz ekecekmiş. Bende var abi ceviz. Zor iş ama çok zevkli. 7 senedir havanın müsait olduğu her haftasonu bahçedeyim. Bağımlılık yapıyor.
Originally Posted by ALPER Bende var abi ceviz. Zor iş ama çok zevkli. 7 senedir havanın müsait olduğu her haftasonu bahçedeyim. Bağımlılık yapıyor. yapmazmı,dibindede uyudysan iyi bagımlıklık yapmıştırhafif çarpar yani.
yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643
Alper abi oğuzlar cevizini duydun mu tarlaya ondan dikmeyi düşünüyorum
Originally Posted by Hermesj Dolar için son 2 saat.. 7inin altına sarktı sarktı... sarkmadı, bu ay çok zorlu geçer.. 7.02 altına kaysın bütün sünnet altınlarım sana..
Forum Rules
Yer İmleri