Sayfa 464/1006 İlkİlk ... 364414454462463464465466474514564964 ... SonSon
Arama sonucu : 8042 madde; 3,705 - 3,712 arası.

Konu: Viop - XXII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    897
    Kadir kiymet bilmiyor bu muhalefet. Dolar 7 lira diye tutturmuslar. Biz ki Ayasofyayi ibadete actik. Dolar ne olursa olsun viz gelir tiris gider

2. Sn Bozkurt löp löp düşecek diyen de var Halil reçber gibi yükseliş bekleyen de. Bu günkü pastada pala long artırmıştı yarında devam ederse şortları kapatırım. Abd nin gazıyla Bist 1120i geçerse robotlar şortçuları patlatır.

3. Ben en çok sütcüyü merak ediyorum, kimmiş bu sütcü
    Hamdım Piştim Yandım

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ben en çok sütcüyü merak ediyorum, kimmiş bu sütcü
    Sütçü kim ben mandraki sütçü mü onu çok eskiden beri tanışırız

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Banka şube sayılarını TBB her gün yayınlıyor gibi. Internet arşivden eski bir tarih alıp son 4 yılda ne yapmışlar diye bakayım dedim.

Genelde kamu şube artırmış, HSBC ciddi küçülmüş biraz daha küçülürse Türkiye'den çıkmasına gerek kalmayabilir, ufak bankalar 50-60 şube ile randımanlı çalışabiliyor gibi.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

6.  Alıntı Originally Posted by soros74 Yazıyı Oku
    Kadir kiymet bilmiyor bu muhalefet. Dolar 7 lira diye tutturmuslar. Biz ki Ayasofyayi ibadete actik. Dolar ne olursa olsun viz gelir tiris gider

her iki konu da gündemden düşmüş durumda ...... dolarla iş yapan vatandaş kalmamıştır herhalde ne borçlanır ne alır satar yani öyle bir konumda ki bakarsın düşer 5 tl bakarsın çıkar 10 tl yani kumar oynamaya gerek yok.Dolarla iş yapan şirketler düşünsün , ayasaofya konusu zaten camiydi cami olarak kullanılmaya başlandı yani abartmayada gerek yok.Yeterki namaz kıl tarlada da kılsan hasta yatağında da kılsan hepsi aynı yeter ki namazını kıl.
    FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.

7. Cool

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Sonbahar yaklaşıyor, millet grip nezle olunca korona oldum diye hastanelere koşar. 2.dalga gelirse ayva yerine ceviz yesin DİE şeyttiydim, kusura bakma abi hadi birazda viob konuşalım
    yarın löp löp var mı
    Corona sarımsağı sevmiyor , sarımsaklı vücuda girmiyor.sarımsaktan şaşma haftada en az iki defa sarımsak ye.Ne sivrisinek yaklaşır nede Korona
    FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.

8.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Sütçü kim ben mandraki sütçü mü onu çok eskiden beri tanışırız

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bugün TV de kuyumcularda kuyruk oluşmuş millet altına hücum ediyor diye haber geçtiler.
    dedim heralde gram altının pazarı oluyor verdim coşkuyu verdim coşkuyu
    pala düşünsün artık gerisini berisini
    selam söyle sütcüye benden, bostancı otobüsü hiç gelmeyecekmiş
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 464/1006 İlkİlk ... 364414454462463464465466474514564964 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz