https://www.youtube.com/watch?v=72WOxBNbbUY
al dinle akbaba.
levent üzümcü seni gibi trolleri nasıl tokatlıyor.. dinle...
Üzümcü'nün AKP'li üyeye tepkisi gündem oldu
Printable View
https://www.youtube.com/watch?v=72WOxBNbbUY
al dinle akbaba.
levent üzümcü seni gibi trolleri nasıl tokatlıyor.. dinle...
Üzümcü'nün AKP'li üyeye tepkisi gündem oldu
bu soruyu sorduğun an kafalarda oluşan ilk soru şu !!!
şimdi soruyorum...kurana uymayan biri,dinsiz biri
1.çalması serbest mi
2.rüşvet serbest mi
3.halkın parasını kendi parası gibi harcar mı
4.kul hakkı yemesinde bir sakınca olmaz mı
5.yolsuzluk yapar mı
6.yalan söyler mi
7.haram yer mi
bu saydıkların onlara serbest mi
troll abka.
cevap ver.
faiz 19.
dolar 8.600
dünyanın en yüksek dördüncü faizini veriyorsun.
CDS in Arjantin kadar.
net rezerv -48 milyar usd.
ÜLKEYİ KİM BATIRDI ?
He katılmıştım, 99 da o müslüman geçinenlerin çoğu gıkını çıkartmazken...boğaziçinde pek çok ateist, sırf demokrat olduğu için destek verdi o yürüyüşlere.
Eziklik bende değil, ama senin ruhuna işlemiş. Şahsen tanımasam da, senin de dinci sahtekar tayfadan olmadığını düşünüyorum. Ama bir grubu savunacağım diye, yırtınıyorsun. Neden?
Eziklik, ama onlar da 50 sene önce şunu yaptılar, 25 sene önce şöyle yaptılar demektir. Artık Türkiye o noktada değil, merak etme. Bir daha üniversitere, ya da memurlara baş örtüsü yasağı gelmez..Şu an bunu cehape:) bile savunmuyor.
Ama mesela, ben samimi bir müslüman olarak tarikatların kapanması yönünde oy kullanırım. İktidara gelecek olanlar, ilk fırsatta tarikatlar kapansın mı diye bir referandum yapsınlar. %60-70 kapansın kararı çıkar. Yani 100 sene önceden Atatürkün gördüğünü, millet olarak yeni yeni gördük maalesef.
dinsiz biri yalan söylerse sıkıntı yok
dinci biri yalan söylerse sıkıntı var. bunu mu anlamalıyız volna
kimseye serbest değil.. Aklı fikri yeterince gelişmiş biri dine ihtiyacı olmadan da bunları yapmaması gerektiğini bilir.
Ancak bu dinciler hep din din din deyip bunları yaptıklarına göre hep din dedikleri kaynağı bile okumuyor uymuyor diye söylüyorum.
Bunları dinsiz ya da dine inan biri de yapmamalı elbet. Net değil mi ?