Originally Posted by
Cautionary
Ben anlarım bu işlerden. Dediklerinin çoğu da doğru. Samimi müslümanlar, dindarlar utanç içinde. En azından ben utanıyorum şahsen. Dini, dini duyguları kullanarak çalmak, karıya kıza yürümek moda oldu. Nerede bir hırsız var, ********, ahlak yoksunu var..dilinden din, iman, vatan, millet düşmüyor.
Bu gerici yobaz, tarikatçı tayfa o kadar yüzsüz ki. Yıllarca Atatürk'ü çapkın, vs diye suçladılar, pek çok iftira attılar. Ama çok sevdikleri padişahlar(ben de severim, özellikle Kanuni ve öncesini) harem kurdular, onlara gık çıkarmadılar. Abdülmecit var, hani tanzimatı filan ilan eden. Adam her gün yeni bir kız, yeni bir bakire, öldüm bittim seks yapmaktan diyordu. Bunların ülkeyi kurtarmasını bekledik yüz yıllarca.
O şeyh, tarikat liderleri fırsatı bulunca 15-16 yaşındaki çocukları kirletmekten korkmadılar. Asıl din düşmanları işte bu tayfa, siyasette, bürokraside, tarikatlarda bunlardan bolca var.
Not: Bu arada, inancımda, dinimde zerre şüohe yok, azalma da yok. Sadece Atatürk'e iftira atanların hemen hepsi, şu anki kokuşmuş düzenden faydalanan, dini sömüren, ******** kesimdir.
Yer İmleri