Sayfa 931/997 İlkİlk ... 431831881921929930931932933941981 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 7,441 - 7,448 arası.

Konu: Viop XXXIII

1. 1,566 altında 1,530 a gider...

2. Bir iyi ahlak, iyi insan endeksi yayınlansa...Ortalama bir müslüman 10 üzerinden 5 alsa..ateistlerde, deistlerde ortalama 10 üzerinden 8 çıkar (kendi bire bir yakın çevremden edindiğim izlenimdir)...ha, bu beni bağlamaz, ben kendi ahlakımdan eminim..ama samimi dibdarlar bu durumdan utanç duyuyor...bu utanç bize yeter...Allah, bu durumda doğrudan katkısı olanların belasını versin, dolaylı katkısı olanların da günahını affetsin.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

3.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    MB sının kayıp dolarları KATAR dan çıkarsa kimse şaşırmasın..
    Bu konuda bazı duyumlar aldım..
    Bu paranın KATAR da olduğu ve ABD nin el koyduğu falan.

Duyumdur ..Olmaz öyle saçmalık falan diyebilirsiniz..
    ben de aynı şeyi duydum. hatta çokemelcinin da bayağı bir parasına el koymuşlar. 50 milyar usd imiş. derler.
    Thoros, beni altıncı kez hayata döndürdü. Yaşamaktan yoruldum.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Açık söylemek gerekirse senin bu ay öngörün biraz bana cesaret verdi teşekkür ederim
    Faydalı oldu ise sevinirim Dostum.

Alıntı Originally Posted by Volna Yazıyı Oku
    bakın şu bile.. şu yazı bile... bizim taraftan yazan herkesin yazısında vicdan , ahlak , hakkaniyet ,, adalet , kokuyor.. elinize sağlık dostum.

diğer taraftan yazanlarda ise sadece takiyye , yalan , kokuşmuşluk.
    Hoşgeldin Volna.

5.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    sen yeni geldin.Bu hız ve kararlıkla blöfün yiyeceğini sandın.Belde teşkilatında YOLDAŞLARINLA yaptığın marjinallikle burada yürürsem tutar sandım..

birader biz oyun teorisi,ters psikoloji,muhakeme ,blof vs...kralını bildiğimiz için vobda kaldık.

neyse zaten alacağın cevaplarla 3-5 gün içinde geldiğin yere dönersin.
    adam sana dinci sapıkları anlatıyor..sen diyorsun ki sizinkiler de yapıyor...başka lafım yok...utanma da kalmamış.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

6.  Alıntı Originally Posted by Volna Yazıyı Oku
    ben de aynı şeyi duydum. hatta çokemelcinin da bayağı bir parasına el koymuşlar. 50 milyar usd imiş. derler.
    100 milyar dolar..
    Katar maliye bakanı tutuklanması ..
    Katar ABD ilişkileri falan..
    Katar mısır ve arabistan ilişkileri falan..
    Bişiler bişiler kulağıma geldi..

Hep katardan gelen swap yerine çin min demesi de ilginç..

Dedim ya saçmalık yaa olmaz öyle şey diyebilirsiniz..

7. bir de bu dincilerde şöyle bir kafa var. Kendilerinden başka herkesi dinsiz görüyorlar. oysa bu zaten şirktir. sen kimsin ki benim dinimi sorguluyorsun.

dininden haberin yoksa al dinle . hepsini dinle.. bunu dinlediğin zaman kendinden utanman lazım. ama utanmazsın. çünkü Allah ile aldatanlar sizsiniz işte.

http://www.seslikuranmeali.com/

şimdi soruyorum... KURANA UYAN BİRİ

1. ÇALABİLİR Mİ ?
    2. RÜŞVET YER Mİ ?
    3. HALKIN PARASINI KENDİ PARASI GİBİ HARCAR MI ?
    4. KUL HAKKKI YER Mİ ?
    5. YOLSUZLUK YAPAR MI ?
    6. YALAN SÖYLER Mİ ?
    7. HARAM YER Mİ ?

NET.
    Thoros, beni altıncı kez hayata döndürdü. Yaşamaktan yoruldum.

Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Ben anlarım bu işlerden. Dediklerinin çoğu da doğru. Samimi müslümanlar, dindarlar utanç içinde. En azından ben utanıyorum şahsen. Dini, dini duyguları kullanarak çalmak, karıya kıza yürümek moda oldu. Nerede bir hırsız var, ********, ahlak yoksunu var..dilinden din, iman, vatan, millet düşmüyor.

Bu gerici yobaz, tarikatçı tayfa o kadar yüzsüz ki. Yıllarca Atatürk'ü çapkın, vs diye suçladılar, pek çok iftira attılar. Ama çok sevdikleri padişahlar(ben de severim, özellikle Kanuni ve öncesini) harem kurdular, onlara gık çıkarmadılar. Abdülmecit var, hani tanzimatı filan ilan eden. Adam her gün yeni bir kız, yeni bir bakire, öldüm bittim seks yapmaktan diyordu. Bunların ülkeyi kurtarmasını bekledik yüz yıllarca.

O şeyh, tarikat liderleri fırsatı bulunca 15-16 yaşındaki çocukları kirletmekten korkmadılar. Asıl din düşmanları işte bu tayfa, siyasette, bürokraside, tarikatlarda bunlardan bolca var.

Not: Bu arada, inancımda, dinimde zerre şüohe yok, azalma da yok. Sadece Atatürk'e iftira atanların hemen hepsi, şu anki kokuşmuş düzenden faydalanan, dini sömüren, ******** kesimdir.

Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Bir iyi ahlak, iyi insan endeksi yayınlansa...Ortalama bir müslüman 10 üzerinden 5 alsa..ateistlerde, deistlerde ortalama 10 üzerinden 8 çıkar (kendi bire bir yakın çevremden edindiğim izlenimdir)...ha, bu beni bağlamaz, ben kendi ahlakımdan eminim..ama samimi dibdarlar bu durumdan utanç duyuyor...bu utanç bize yeter...Allah, bu durumda doğrudan katkısı olanların belasını versin, dolaylı katkısı olanların da günahını affetsin.

[emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122]

Gerçek dindar ile din taciri arasındaki fark bundan daha güzel nasıl anlatılır bilemedim. Ben ateistim ama böylesi objektif gerçek dindarların başımın üstünde yeri var
    Ahlaksız ve şeref yoksunu kendini hangi tarafta gösterirse göstersin, ahlak.sızdır, şeref.sizdir.

Sayfa 931/997 İlkİlk ... 431831881921929930931932933941981 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •