Artan

50,40 10 18:10
29,92 10 18:10
492,25 10 18:10
202,50 9.99 18:10
9,48 9.98 18:10
Artan Hisseler

Azalan

157,50 -10 18:10
6,66 -10 18:10
100,20 -9.97 18:10
72,50 -9.94 18:10
3,31 -9.81 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

27.677.638.160,25 18:10
16.948.679.873,75 18:10
14.724.238.047,17 18:10
14.574.875.808,09 18:10
14.419.501.002,50 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 7970 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop XXXIII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Ben anlarım bu işlerden. Dediklerinin çoğu da doğru. Samimi müslümanlar, dindarlar utanç içinde. En azından ben utanıyorum şahsen. Dini, dini duyguları kullanarak çalmak, karıya kıza yürümek moda oldu. Nerede bir hırsız var, ********, ahlak yoksunu var..dilinden din, iman, vatan, millet düşmüyor.

Bu gerici yobaz, tarikatçı tayfa o kadar yüzsüz ki. Yıllarca Atatürk'ü çapkın, vs diye suçladılar, pek çok iftira attılar. Ama çok sevdikleri padişahlar(ben de severim, özellikle Kanuni ve öncesini) harem kurdular, onlara gık çıkarmadılar. Abdülmecit var, hani tanzimatı filan ilan eden. Adam her gün yeni bir kız, yeni bir bakire, öldüm bittim seks yapmaktan diyordu. Bunların ülkeyi kurtarmasını bekledik yüz yıllarca.

O şeyh, tarikat liderleri fırsatı bulunca 15-16 yaşındaki çocukları kirletmekten korkmadılar. Asıl din düşmanları işte bu tayfa, siyasette, bürokraside, tarikatlarda bunlardan bolca var.

Not: Bu arada, inancımda, dinimde zerre şüohe yok, azalma da yok. Sadece Atatürk'e iftira atanların hemen hepsi, şu anki kokuşmuş düzenden faydalanan, dini sömüren, ******** kesimdir.

Bir iyi ahlak, iyi insan endeksi yayınlansa...Ortalama bir müslüman 10 üzerinden 5 alsa..ateistlerde, deistlerde ortalama 10 üzerinden 8 çıkar (kendi bire bir yakın çevremden edindiğim izlenimdir)...ha, bu beni bağlamaz, ben kendi ahlakımdan eminim..ama samimi dibdarlar bu durumdan utanç duyuyor...bu utanç bize yeter...Allah, bu durumda doğrudan katkısı olanların belasını versin, dolaylı katkısı olanların da günahını affetsin.

[emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122]

Gerçek dindar ile din taciri arasındaki fark bundan daha güzel nasıl anlatılır bilemedim. Ben ateistim ama böylesi objektif gerçek dindarların başımın üstünde yeri var
    Ahlaksız ve şeref yoksunu kendini hangi tarafta gösterirse göstersin, ahlak.sızdır, şeref.sizdir.

2.  Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    [emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122]

Gerçek dindar ile din taciri arasındaki fark bundan daha güzel nasıl anlatılır bilemedim. Ben ateistim ama böylesi objektif gerçek dindarların başımın üstünde yeri var

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Gerçek dindar zaten kendini belli etmez..Sizin gördüklerinizin %90 ı din taciri. Hatta kahir ekseriyeti, münafık, şirk içinde, paraya tapıyor farkında değil, ya da farkında da itiraf edemiyor.

Ben de dindar sayılmam, sadece dinimin özünü bir nebze biliyorum, ama bir yerden sonra dayanamıyor insan...elimizden bir şey gelmiyor, sussak, dilsiz şeytan olacağız, Allah muhafaza.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

3. Dücane Cündioğlu...Türkiyede gerçek manada filozof diyebileceğim 1-2 isimden biri...Dinci kesimin içinde bulunduğu vahim durumu anlatıyor. Dücane dini konularda gerçek bir alimdir, 20 den fazla kitabı var, çoğunu da okudum. Müslümanların içinde bulunduğu vahim durumu anlatıyor. Her müslüman, hatta herkes, müslümanlar neden bu halde dinlemeli, okumalı bu muhteremi.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

Dücane Cündioğlu...Türkiyede gerçek manada filozof diyebileceğim 1-2 isimden biri...Dinci kesimin içinde bulunduğu vahim durumu anlatıyor. Dücane dini konularda gerçek bir alimdir, 20 den fazla kitabı var, çoğunu da okudum. Müslümanların içinde bulunduğu vahim durumu anlatıyor. Her müslüman, hatta herkes, müslümanlar neden bu halde dinlemeli, okumalı bu muhteremi.
    Evet,takip ederim.DİNDAR KESİM için, ALLAH varsa her şey mübahtır..(Bahsettiği malum olanlar,islamcılar,tarikatlar)
    YAptığı her türlü rezilliği,ahlaksızlığı ALLAH adına yapar ve bundan zerre kadar utanmaz der...

5.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Evet,takip ederim.DİNDAR KESİM için, ALLAH varsa her şey mübahtır..(Bahsettiği malum olanlar,islamcılar,tarikatlar)
    YAptığı her türlü rezilliği,ahlaksızlığı ALLAH adına yapar ve bundan zerre kadar utanmaz der...
    çok şey diyor...keşke lisede bu adamın felsefesini zorunlu ders olarak okutsalar (düz vatandaşın anlayabileceği düzeyde basit anlatıyor pek çok olguyu).

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •