Ne diyorsunuz killer holdi gin halka arzına?
Bedelli bu planın bir parçası olarakmı yapuldı acaba?
Büyük resmi gören varmı??
Printable View
Ne diyorsunuz killer holdi gin halka arzına?
Bedelli bu planın bir parçası olarakmı yapuldı acaba?
Büyük resmi gören varmı??
Ben kkm deki 500 milyona takıldım.Acaba kaçtan bağladılar,hangi gün bağladılar,kaç aylık bağladılar.Benim hesaba göre şu anda kkm den yüzde 15 kar kesin cepte yani 75 milyon kar sadece kkm den bekliyorum.Hem de kambiyo karı olmasına rağmen vergi falan yok.
Sonra son kapta loca projesine harcanan para yazılmış ama ordan gelen hasılat bilançoda yok.Beşiktaş projesine harcanmış 2.5 milyon var,miktar önemli değil ama o projenin başlamış olması güzel.O projede lansman fiyatlarını bulamıyorum,istanbuldaki en pahalı projelerinden biri olması lazım,o lokalizasyonda o çaplı arsa mücevher gibi bir şey.
KLGYO halka arz sepk basvuruyu yaptı mı ? bunun ıle ılgılı bır kap duyuru yada bır belge varmı ? yoksa sadece arz olunması planlanıyor mu ? bılgısı olan var ıse lınk paylasabılır mı ? tesekkurler
Şaho kardeş halka arz kiler holding e ait ,klgyo ile alakası yok diye biliyorum.
kutahya şeker, turex turızm, kıler gyo, şeker gyo, dogu aras enerjı bu halka acılacak olan kıler holdıngın turex dısındakı tum ortaklıkları cok guzel kar acıklamıs. sade % 53 ve kıler gyo ya - % 28 de kutahya sekere sahıp, bu seker gyo hanı halka acılması gereken seker gyo mu ? evet se onunda % 50 ne sahıp. acaıp kalıtelı ıstıraklerı olan bır holdıng mıs. bu durumu kıler gyo ya olumsuz etkı yapbılır mı, hanı ılgının ona kayması ve burda alacagını almıs olmak gıbı. bıraz bu konuyu konusalım ızahnamesını gordunuz mu ? halka arz tarıhı bellı mı ? tesekkurler
Aslinda inandıgın ve gelecekte beklenti si olan kagitlarda yilmadan bekleyeceksin ...1 ay 2 ay 3 ay sonra bir hareket geliyor ve bekledigine degiyor.Ben takip ettigim kagitlardan bazilari...Doas...25/28 araliginda dondu dolasti 80 lere gitti.Uluun 8 lerde döndu dolasti 12 lere geldi..ki yolu var gibi daha..Bakalim bu zat i sahane ne dusunuyor...Hergun konut krizi ucan emlak fiyatlari bulunmayan kiralik evler haberlerin onemli kısmını olusturuyor..Daha ne olsunki Klgyo icin devamli proje uretiyor.bilanco duzeliyor.Kagit 1.20 lerde..Hani marketlerde ucuz ürünler bolumu olurya.Buda Borsanin ucuz ürünü..Ama alan yok ki bir sorunu var herhalde.
...
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Reklamlar vs holding arzının alt yapısı olabilir.
Piyasa genelde zayıf ama enflasyonist ortamın karşısında direnmek zor, hisselerin çoğu düzeltme yapsa da yönlerini mecburen yukarı çevirecekler. Hiperenflasyon dan bahsediyoruz neticede.. Düzeltmenin tamamlanmasını bekliyorum şahsen..
Güçlü bir dönüş yaparsa yeniden KLGYO ya fiyattan bağımsız girerim. YTD
Şimdi kiler holding halka arz ediliyor,hem de ortak satışı şeklinde.Ben ortaklardan olsam holdingin en önemli iştiraki olan klgyo nun bu günlerde tavan tavan gitmesi için dua ederdim,öyle ya kimseye ulan senin amiral gemisi olan iştirakin ne ki sen ne olacaksın dedirtmezdim.Bilmem anlatabildim mi arkadaşlar.Ben bugünlerde baya hareketlilik bekliyorum
Abileri ÜLKER nasıl yapıyor ona bakmak lazım..
Arka teker ön tekeri takip eder..
En iyisi bir şey beklemeden fiyat hareketlerine odaklanmak..
7.5 milyar Tl piyasa değerine sahip SNGYO'nun 2022/I çeyrek hasılatı 165 milyon Tl, 1.6 milyar T piyasa değerli şirketin hasılatı 420 milyon Tl.
Böyle salak bir piyasa...Saçmalığın zirvesindeyiz resmen...
Bu hafta o hafta mı göreceğiz.
#KLGYO #matriks http://share.matriksdata.com/shareMa...05161814165469
1.25 üzeri kapanışlar uzun vadeli AL sinyali oluşturacak...YTD
Sn hissedar hacim yok bir şey yok.Takaslara bakıyorsunuz bir yanda tek satıcı bofa tabana kadar satmış ertesi gün tek alıcı bofa tavana kadar almış falan.Kağıt tamamen toplu adamlar istedikleri gibi hareket çekiyorlar.Zaten milletin maliyeti yukarda kimsede paçal yapacak heves kalmamış,e satan da yok,satan olmayınca kızıyor yukarı sürmüyor,kağıt kitlendi,sanırım bilançoya kadar böyle gideriz 1.10 ila 1.30 arası doldur boşalt sallan yuvarlan gideriz.Bua arada bugünkü takas nasıl.
Kağıdın temelini yazmaya gerek yok, elbet komik ötesi bir durum var.Bu kağıdın ederi minimum 4 olmalı.
Bilanço geliyor tepki yok,arsa alıyor tepki yok,konut kredisi faizleri düşürülüyor tepki yok,bu esnada tüm gyo lar her gün yeni tarihi zirvelerine gidiyor.Aslında anlayana bu durum çok şey anlatıyor.
Misal bugün isgyo ve tryo yeşil sadece sngyo yüzde 1.5 ekside o da son 3 yılda 20 katına gitmiş bir kağıt,biz ise son 3 yılda 3 lerden 1.19 a düşmüşüz bugün yüzde 4 aşağıdayız,hem de son beş dakikada 1.21 den 1.19 a basmacasına bir düşüş,anlayana çok manalı işler bunlar.
Bu kadar baskı aynı ölçüde tersi hareketlere neden olur,elbet bunun da zamanı gelecek ,o günlerde 1.19 dan almayan ky kağıdın ederi min 10 olmalı diye 5 lerden 6 lardan almak için birbirini yer.Olmaz diyenler sngyo grafiğini isgyo grafiğini trgyo grafiğini uzun vadeli olarak açsın baksın.i
1.20 alti kapanıslar?...Bunlarda bu para hırsı oldukca bizler sadece figuranız.....Bu fiyatlar kepenk kapama asamasındaki firmalarda bile yok.Sonu böyle olmaz insallah.CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Elbet haklısınız sn tahminci,sizin tarzınız için bu durumda satmak lazım,benim tarzımda ise toplamak,ağustos 10 benim için önemli.O güne kadar tek lot satmam.Sanırım o tarihte adamların uzun vadeli planlarında hareket başlatmak vardır diye düşünüyorum.Yanıldıysam afrikalılara ayakkabı satışına devam:))))))))))
Daha önce de yazdım,misal bilanço öncesi hafta sn tahminci stop noktam 1.13 dedi,grafiklerden anlayan değerli bir yorumcu.O 1.13 diye yqzınca aha dedim kesin bu hafta 1.13 gösterilecek,teknikçilere stop yaptırılacak dedim,neticede de yaptırdIlar.Anlamadığım bir konu olduğu için yorum yapamıyorum ama şimdi de milleti stoplatmak için hangi değer gerekiyorsa onu gösterirler.1.20 altı kapanışlar ky için moral bozucuysa günlerce 1.20 altında tutarlar,ta ki o gün gelene kadar:))))))))))) O gün geldiğinde ben kağıtda olmalıyım,o kadar kafa patlattık ev satışlarını takip ettik arsa emsal değerlerini sahininden com dan günlerce araştırdık,yok öyle beş kuruşa beş köfte.Yahu sadece marmaris arsası 30 dönüm ve denize sıfır yahu bunu satmaya kalk bakalım kaçtan gidiyor.Tüm arsaları kendisinin, kkm de 400 milyon dolarımız var kambiyo vergisiz dümdük gelecek döviz karını hesaplıyorum ve bu fiyatları zekama hakaret olarak görüyorum.Zaman sınırı olmadan kağıtdayım .
Misal eyüp arsası 2 arsayı aldık toplam 24 dönüm arsamız oldu eyüpoğlu koleji yanında 2 arsaya 277 ve 341 milyon yani toplam 618 milyon verdik 24 dönüm tek parça imarlı arsamız oldu.V e şirketin değeri 1.6 milyon falan:)))))) Kasadaki 400 milyon dolar artı 300 milyonluk hisse ve sadece eyüp arsası şu andaki fiyatla helalleşiyor,ertelenmiş gelirler ayağına saklanan hasılat ve karı geçtim sadece yazdığım üç parça net rakam olayı bize açıklıyor.Ama bunlar ky yı salak zannettiğinden bu fiyatlar doğal tabi.
Daha geçen hafta 390 milyona küçük çekmeceden arsa aldık ,yani 390 milyonluk arsa alımı dikkatimden kaçabiliyor,öyle zengin bir şirketiz kusura bakmayın arkadaşlar onu yazmayı unuttum,o da maşallah bir yatırım,çok güzel bir arsa alımı.
1.20 de özel bir durum göremiyorum. 1.16 önemli ama; ortalamaların geçtiği yer:
#KLGYO #matriks http://share.matriksdata.com/shareMa...05161908409144
Ahanda tarihi hata:))))))) Sn tahminci adamlar bu topiği genelde okurlar,o rakamı yazdınız ya mümkünatı yok dünya borsaları bu hafta kırmızı giderse 1.16 yı kesin gösterirler.Ben bunu doholde çok denedim orda teknikçi bir arkadaş bu hafta şurası önemli dedi mi hiç sekmez adamlar orayı gösteriyorlardı
#KLGYO #matriks http://share.matriksdata.com/shareMa...05161914272893
Yani temeli böyle bir kağıtda teknikçi arkadaşlar alınmasın ama dolar bazında bu fiyatlardan ben sürekli lotumu artırırım,benim için bu seviyeler sürekli alım fırsatıdır.
Kimse kusura bakmasın ama bizim gibi kıçı kırıkların yazdığı çizdiği değil adamların kafasındaki plan önemli. Hepi topu 4 kişiyiz, :) burayı okuduklarını da hiç sanmıyorum...
İşte tam düşündüğüm takas ,buna bakan biri ne der bank of malı ky ça çakmış diye düşünür değil mi.Yahu bu bank of yabancı ise yabancı gömlekçi değildir ki bir günde kağıda dalmaz çıkmaz,ya düzenli uzun süreli toplar veya uzun süreli satar.Bu bank of ne iştir di mi:))))))) Ben asıl ışıkdan alım yapanı merak ediyorum,o arkadaş okullu mokullu bir şey çıkarsa buralar çok şenlenir.Ha bu adamların kendi alımları ise al gülüm ver gülüm bir şeyse ki mümkündür bilemem tabi.
Kıçı kırık lafı biraz şey oldu ya neyse, kendimizi o kadar aşağılamayalım sn hissedar.:)))))))))) Biz hafiye gibiyiz,hepimiz yıllardır borsanın içinde insanlarız,elbet adamların planları olayı belirleyecek de ister 10 bin lotumuz olsun ister 100 bin ister 10 milyon ancak adamların planını çözersek para kazanabiliriz.Fikir cimnastiği yapmazsak nasıl karar vereceğiz ki.Misal ben bu kağıda sizin yazdıklarınızdan çok etkilenerek girdim,sn tahmincinin yazdığı bir entry ile de aydınlanma yaşadım gibi bir şey oldu lotumu çok artırdım(tabi kendi çapımda)kağıtda amacıma ulaşınca tüm rakamları ve klgyo hikayemi de burada uzun bir entry ile özetlerim.Bu mecralarda spek veya adamları aktifmidir derseniz hissenetde çok olmazda diğer mecralarda okumak ne demek epey algı yapan yazan çizen elemanları vardır.
Misal twıtter da ben o eski ben değilim nick i ile klgyo a düzenli olarak yorum yapan biri var.Benim aklıma göre o eleman yüzde milyon algı elemanı,açın bakın klgyo tweetlerine hiç yatırımcı tweetine benziyor mu.E bu adam niye bu kadar çaba gösteriyor,misal benim için ana kriterlerden biri bu adam,bu adam kağıdı övmeye başlarsa demek ki satış zamanı gelmiştir:))))))))))))
Hisse senedi yatırım fonlarına yatırılan 322.522 milyon Tl bu bilançodaki en ilginç rakam. Bir kısım KLGYO hissesini bu fona aktarıp borsa fiyatını yukarı çekseler sayın patronlar paraya para demez, kimsenin ruhu bile duymaz. Var bu işin içinde bir iş ama dur bakalım.:)
Bu işleri genellikle TEFAS'ta işlem görmeyen serbest fonlar üzerinden yapıyorlar. Çünkü bunların portföy bildirim yükümlülükleri yok. Haliyle hangi fonda hangi hisse var kimse bilmiyor. Takas'ta da normal aracı kurum hesabında gözüküyor bu mallar yatırım fonu hesabında değil...
Sn. Hkm aman arsamız, paramız vs demeyin bizim bir şeyimiz yok hepsi Vahit Kiler ve ailesinin.. bizim yüzde 99 hissemiz dahi olsa hala yönetim onda olur.. Yani vaka ümitsiz.. alabildiğine.. YTD
O kısmı doğru sn tahminci de o dediğiniz olay zaten tüm borsa için geçerli.Maalesef saçma sapan bir durum var ortada.
Doğrudur hepsi aynı ancak kimisi kurumsallıktan aşırı uzak.. bunlar iyice tehlikeli..
Gözde.. trade etmeyi sevdiğim bir hisse..
Bu adamları çözdüm o nedenle bunlardan kazanıyorum..
Boyacı küpünden çıkmış gibiler asla kazandırmama üzerine yeminliler..
Beklenti neyse tersini yaparsanız kazanıyorsunuz..
Kıssadan hisse..
Bu hisselerde Mantık OUT Cingözlük IN.. :) :) :)
Yok yahu sn tahminci ben sizin kadar iyimser değilim,zamanında tekfen almıştım bilançonun çok iyi geleceğinden emindim.Geldi de ,akşam bilançoyu gördüm muhteşem sabah artık hayaller hayaller.Neyse sabah bir baktım eksi açtı sonra derinleşti eksi üç falan yaptı arkadaşın derinlikli ekranından takip ediyorum malum normalde işim olmaz o güne özel ekran başındayım saat onikiye doğru mucize oldu saniyeler içinde eksi üç civarındaki kağıt artıya geçti dakikalar içinde de artı yüzde üç falan yaptı akşam da yüzde altı artıda kapadı.Yüzmilyonlarca lotun olduğu bir tahtada o an nasıl yaşandı,koskoca tekfen di mi.İşte bizim borsa bu kadar,tüm kağıtlar sahibinin sesi,sahipsiz kağıt yok,ben kurumsallığa falan da öyle çok inanmıyorum.Ha tamamen üçkağıtçı dolandırıcı asla borsada olmaması gereken şirketler konu dışı elbet.