Sayfa 470/691 İlkİlk ... 370420460468469470471472480520570 ... SonSon
Arama sonucu : 5528 madde; 3,753 - 3,760 arası.

Konu: KLGYO - Kiler GYO A.Ş.

Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Kimse kusura bakmasın ama bizim gibi kıçı kırıkların yazdığı çizdiği değil adamların kafasındaki plan önemli. Hepi topu 4 kişiyiz, burayı okuduklarını da hiç sanmıyorum...
    Kıçı kırık lafı biraz şey oldu ya neyse, kendimizi o kadar aşağılamayalım sn hissedar.))))))))) Biz hafiye gibiyiz,hepimiz yıllardır borsanın içinde insanlarız,elbet adamların planları olayı belirleyecek de ister 10 bin lotumuz olsun ister 100 bin ister 10 milyon ancak adamların planını çözersek para kazanabiliriz.Fikir cimnastiği yapmazsak nasıl karar vereceğiz ki.Misal ben bu kağıda sizin yazdıklarınızdan çok etkilenerek girdim,sn tahmincinin yazdığı bir entry ile de aydınlanma yaşadım gibi bir şey oldu lotumu çok artırdım(tabi kendi çapımda)kağıtda amacıma ulaşınca tüm rakamları ve klgyo hikayemi de burada uzun bir entry ile özetlerim.Bu mecralarda spek veya adamları aktifmidir derseniz hissenetde çok olmazda diğer mecralarda okumak ne demek epey algı yapan yazan çizen elemanları vardır.

Misal twıtter da ben o eski ben değilim nick i ile klgyo a düzenli olarak yorum yapan biri var.Benim aklıma göre o eleman yüzde milyon algı elemanı,açın bakın klgyo tweetlerine hiç yatırımcı tweetine benziyor mu.E bu adam niye bu kadar çaba gösteriyor,misal benim için ana kriterlerden biri bu adam,bu adam kağıdı övmeye başlarsa demek ki satış zamanı gelmiştir)))))))))))

3. Hisse senedi yatırım fonlarına yatırılan 322.522 milyon Tl bu bilançodaki en ilginç rakam. Bir kısım KLGYO hissesini bu fona aktarıp borsa fiyatını yukarı çekseler sayın patronlar paraya para demez, kimsenin ruhu bile duymaz. Var bu işin içinde bir iş ama dur bakalım.
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

4. Bu işleri genellikle TEFAS'ta işlem görmeyen serbest fonlar üzerinden yapıyorlar. Çünkü bunların portföy bildirim yükümlülükleri yok. Haliyle hangi fonda hangi hisse var kimse bilmiyor. Takas'ta da normal aracı kurum hesabında gözüküyor bu mallar yatırım fonu hesabında değil...
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

5. Sn. Hkm aman arsamız, paramız vs demeyin bizim bir şeyimiz yok hepsi Vahit Kiler ve ailesinin.. bizim yüzde 99 hissemiz dahi olsa hala yönetim onda olur.. Yani vaka ümitsiz.. alabildiğine.. YTD
    Yorumlarım sadece kendim için nottur. Asla yatırım tavsiyesi olarak almayın.

O kısmı doğru sn tahminci de o dediğiniz olay zaten tüm borsa için geçerli.Maalesef saçma sapan bir durum var ortada.

7. Doğrudur hepsi aynı ancak kimisi kurumsallıktan aşırı uzak.. bunlar iyice tehlikeli..
    Gözde.. trade etmeyi sevdiğim bir hisse..
    Bu adamları çözdüm o nedenle bunlardan kazanıyorum..
    Boyacı küpünden çıkmış gibiler asla kazandırmama üzerine yeminliler..
    Beklenti neyse tersini yaparsanız kazanıyorsunuz..
    Kıssadan hisse..
    Bu hisselerde Mantık OUT Cingözlük IN..

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    O kısmı doğru sn tahminci de o dediğiniz olay zaten tüm borsa için geçerli.Maalesef saçma sapan bir durum var ortada.
    Yorumlarım sadece kendim için nottur. Asla yatırım tavsiyesi olarak almayın.

Yok yahu sn tahminci ben sizin kadar iyimser değilim,zamanında tekfen almıştım bilançonun çok iyi geleceğinden emindim.Geldi de ,akşam bilançoyu gördüm muhteşem sabah artık hayaller hayaller.Neyse sabah bir baktım eksi açtı sonra derinleşti eksi üç falan yaptı arkadaşın derinlikli ekranından takip ediyorum malum normalde işim olmaz o güne özel ekran başındayım saat onikiye doğru mucize oldu saniyeler içinde eksi üç civarındaki kağıt artıya geçti dakikalar içinde de artı yüzde üç falan yaptı akşam da yüzde altı artıda kapadı.Yüzmilyonlarca lotun olduğu bir tahtada o an nasıl yaşandı,koskoca tekfen di mi.İşte bizim borsa bu kadar,tüm kağıtlar sahibinin sesi,sahipsiz kağıt yok,ben kurumsallığa falan da öyle çok inanmıyorum.Ha tamamen üçkağıtçı dolandırıcı asla borsada olmaması gereken şirketler konu dışı elbet.

Sayfa 470/691 İlkİlk ... 370420460468469470471472480520570 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •