Sayfa 468/691 İlkİlk ... 368418458466467468469470478518568 ... SonSon
Arama sonucu : 5528 madde; 3,737 - 3,744 arası.

Konu: KLGYO - Kiler GYO A.Ş.

  1. #3737
    Kağıdın temelini yazmaya gerek yok, elbet komik ötesi bir durum var.Bu kağıdın ederi minimum 4 olmalı.

  2. #3738
    Bilanço geliyor tepki yok,arsa alıyor tepki yok,konut kredisi faizleri düşürülüyor tepki yok,bu esnada tüm gyo lar her gün yeni tarihi zirvelerine gidiyor.Aslında anlayana bu durum çok şey anlatıyor.

  3. #3739
    Misal bugün isgyo ve tryo yeşil sadece sngyo yüzde 1.5 ekside o da son 3 yılda 20 katına gitmiş bir kağıt,biz ise son 3 yılda 3 lerden 1.19 a düşmüşüz bugün yüzde 4 aşağıdayız,hem de son beş dakikada 1.21 den 1.19 a basmacasına bir düşüş,anlayana çok manalı işler bunlar.

  4. Hepsi için kağıda kredi açtım yeniden kapattım..
    Fiyat hareketi bir yöne oluşana kadar sadece zaman kaybı.. YTD

     Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Bilanço geliyor tepki yok,arsa alıyor tepki yok,konut kredisi faizleri düşürülüyor tepki yok,bu esnada tüm gyo lar her gün yeni tarihi zirvelerine gidiyor.Aslında anlayana bu durum çok şey anlatıyor.
    Yorumlarım sadece kendim için nottur. Asla yatırım tavsiyesi olarak almayın.

  5. #3741
    Bu kadar baskı aynı ölçüde tersi hareketlere neden olur,elbet bunun da zamanı gelecek ,o günlerde 1.19 dan almayan ky kağıdın ederi min 10 olmalı diye 5 lerden 6 lardan almak için birbirini yer.Olmaz diyenler sngyo grafiğini isgyo grafiğini trgyo grafiğini uzun vadeli olarak açsın baksın.i

  6. 1.20 alti kapanıslar?...Bunlarda bu para hırsı oldukca bizler sadece figuranız.....Bu fiyatlar kepenk kapama asamasındaki firmalarda bile yok.Sonu böyle olmaz insallah.
     Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Bu hafta o hafta mı göreceğiz.

    #KLGYO #matriks http://share.matriksdata.com/shareMa...05161814165469

    1.25 üzeri kapanışlar uzun vadeli AL sinyali oluşturacak...YTD
    CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

  7. #3743
    Elbet haklısınız sn tahminci,sizin tarzınız için bu durumda satmak lazım,benim tarzımda ise toplamak,ağustos 10 benim için önemli.O güne kadar tek lot satmam.Sanırım o tarihte adamların uzun vadeli planlarında hareket başlatmak vardır diye düşünüyorum.Yanıldıysam afrikalılara ayakkabı satışına devam)))))))))

  8. #3744
     Alıntı Originally Posted by Arif Turgay Yazıyı Oku
    1.20 alti kapanıslar?...Bunlarda bu para hırsı oldukca bizler sadece figuranız.....Bu fiyatlar kepenk kapama asamasındaki firmalarda bile yok.Sonu böyle olmaz insallah.

    CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Daha önce de yazdım,misal bilanço öncesi hafta sn tahminci stop noktam 1.13 dedi,grafiklerden anlayan değerli bir yorumcu.O 1.13 diye yqzınca aha dedim kesin bu hafta 1.13 gösterilecek,teknikçilere stop yaptırılacak dedim,neticede de yaptırdIlar.Anlamadığım bir konu olduğu için yorum yapamıyorum ama şimdi de milleti stoplatmak için hangi değer gerekiyorsa onu gösterirler.1.20 altı kapanışlar ky için moral bozucuysa günlerce 1.20 altında tutarlar,ta ki o gün gelene kadar)))))))))) O gün geldiğinde ben kağıtda olmalıyım,o kadar kafa patlattık ev satışlarını takip ettik arsa emsal değerlerini sahininden com dan günlerce araştırdık,yok öyle beş kuruşa beş köfte.Yahu sadece marmaris arsası 30 dönüm ve denize sıfır yahu bunu satmaya kalk bakalım kaçtan gidiyor.Tüm arsaları kendisinin, kkm de 400 milyon dolarımız var kambiyo vergisiz dümdük gelecek döviz karını hesaplıyorum ve bu fiyatları zekama hakaret olarak görüyorum.Zaman sınırı olmadan kağıtdayım .

Sayfa 468/691 İlkİlk ... 368418458466467468469470478518568 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •