fransa da açıkladı....
dün... 1847
bugün.. 1559 yeni hasta....
yeni müracaat 290 kişi azalmış.
ingilterede de...azalma var....
bu 5 ülkede birden azalma var ise ortak bir gelişme olmalı.
Printable View
Bir bakima. Soyle dusun. Elinde sinirsiz test yok. Diyelim 100 bin test var. Butun hepsini bir gunde kullanir misin. Ve belli bir yatak kapasiten var. Hazirligini yapmadan bu kadat test yapabilir misin
Bugun dw de bir haber yayinlandi. Onu okumalisin doktorlar diyor ki belki 100 hasta da semptomlar goruyoruz ama yalnizca yuzde 1 2 sine test uygulayabiliyoruz.
Bu merkel olayını bence fazla büyütmeyin dayı
Ülkeler kalıcı yöneticiler gelip geçiçidir 😊
Büyük para zati haberi önce alır
Haber düştüğünde kepçeyi daldırır toplar dayı
Neyse konumuz o değil
Sambacıların devlet başkanın da pozitif çıktı
Örneği var
Hayde onu geçelim dayı
Şuan bizde kendimizi karantinaya almadık mı aldık 😊😊😊
Ha dostlar alışverişte görsün
Biz verişmek alışmak istiyoruz derseniz bilemem 😀😀
hala bu işin hemen cozulecegını mı zannedıonuz...hersey bıtse bıle 3 ay surunur.....acamı olmayın daha asagısı var....adamların ısı yok o kadar dustu donup alacaklar.....cok acemı var coook....
289 yeni vaka
9 yeni olu
Toplam 1236 vaka 30 olu
@drfahrettinkoca
·
58sn
BUGÜNE KADAR toplam 20.345 test yapıldı, 1.256 tanı kondu, hepsi yaşlı 30 hastamızı kaybettik. Hastalık ülkemizde yokken, “yok†dedik. Şimdi gün gün durumu açıklıyoruz. Şeffaflığımızla sizi tedbire de davet ediyoruz. Tedbirli olalım. Bu ülke, bu tehdide yenik düşmeyecek.
La ilahe illallah demek bazen zor geliyor bana( Subhanallah bana iyi geliyor). Tek bir ilah olmak zorunda, onun dışında bir şey olup olmadığını bilemem varsa da ahmakdır. Öte yandan hayatın akışı Allah'a isyan eden birilerinin varlığına işaret ediyor. Er geç iddialarından vaz geçerler diye tahmin ediyorum.
Holywood bağnaz değil ve kainat nasıl işliyor daha rahat eleştiriyor. İyi - kötü veya hakikat - batıl mücadelesi hep filmlerde var, o arada güzel-çirkin, eski- yeni, heyecanlı - sakin, duygusal- akıllı çekişmeleri de oluyor.
Tanrı demek öncelikle zerafet demek ve vaadinden vaz geçmemesi demek, isyancıları bir darbede indirmemesi ve mühlet vermiş olması nedeni ile işlerin uzamış olması ve ilginç bir hayatın ortaya çıkması da normal.
Dün film linki vermiştim bir kaç kişi izlemiş muhtemelen, iki kere izlenirse ince dialoglar vardı.
Yuvarlak içine aldığım yer sit alanı bildiğin balta girmemiş ormandı. Ormanın girişinde güvenlik vardı içeri asla giremezdin. Yeni havaalanı inşaatıyla birlikte ağaçları kökten kestiler. İstanbul harita yazın önceki yıların görüntüleri var. Aşağısı terkos gölü sol taraftaki plaj. Bu plaja giriş yok. Plaj efsane güzel. Bildiğiniz ağva gibi. Ağaçların kesildiği yer konum olarak uçakların inişini kalkışını görüyor. Geleceğin florya yeşilköyü. Bekliyorum bakalım o ağaçları neden kestiler yakında belli olur. Efsane güzel bi yer. Haa bide kanal istanbul olursa boğaz manzaralı olacak.
https://i.hizliresim.com/QzdL2a.jpg
Dediğim gibi vakalar azalacak ölümler yavaş yavaş artacak bu arada 21. Sıraya yerleştik ne kadar doğru tartışılır
Bakan 289 yeni vaka var diyor.
289 ü dünkü rakama eklersen 1236
Ama toplam sayı 1256 diyor
Hangisi doğru???
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bugun kac test yapılmıs... onun yerıne toplam test verılmıs
G. Kore 300.000 test yapmış biz ise sadece 20.000.
Sadece 30.000 kişi umreden gelmişti, düşünün artık.
takmayın kafaya beyawwww
malın sahibi düşünsün.
canımız isterse (para bulursak) alırız diplerden biyerlerden.
https://i.resimyukle.xyz/Uc8IPV.png
YABANCI TAKAS ORANI/ ENDEX100 / USDTRY
10 yıl önce hisse almış bir yabancı/fon/vs vs
dolar bozdurup borsamıza girdiyse çıkabilir mi?
-- evet -- satar buradan alır dolarını gider. giderken alabileceği dolar var mı ?
-- hayır -- abd de basar ilave parayı gelir ne var ne yok alır fiyatları olması gereken yere getirir.
siz hangi seçeneği seçtiniz.
sorular sorular sorular.
biraz sabır.
Çorumlu cavit19 la tanışmayı bekliyoruz.
ölmez sağ kalırsak bakarız. acelesi yok.
İtalya yapılan test yapısı
18mart 16884
19 mart 17236
20 mart 24109
21 mart 26336
22 mart 25180
Evet düne göre test sayısı azalmış ama abartılacak bir azalma değil
YTD
Doktor sayısı ve kişi başına düşen yatak sayısı olarak İtalya'da bile geri durumdayız, şehir hastaneleri tümüyle sağlıksız büyüklükteki yapılar.
https://tr.euronews.com/2020/03/14/u...ye-de-durum-ne
Batmakta çıkmakta bu piyasada kolay, ama dikkatedilmesi gereken şey son yıllarda ani kırılmalar çok fazla oluyor. Yani tamamen amaç birilerini batırmak. Ben 2-3 kere battıktan donra ekim 2019-subat 2020 iyi kazandim anaparayi çektim kalan paradan baya miktar eridi :) bu sefer batmazsak işler iyiye gidecek demektir :)
Ortalama 20 binde 1200 civarı tani..30 kayıp...yaklaşık 10 gündür virüs var..ölüm ortalaması sanki az gibi...inşaallah artmaz...Bu virüs 1 hafta içinde öldürebiliyor...haftaya bu verilerle 100 altında toplamda ölüm olursa %8 altına inmiş olacağız...Inşaallah daha da azalır ölümler...Allah yardımcımız olsun...
İngiltere'de koronavirüsten 18 yaşında bir genç hayatını kaybetti, toplam can kaybı 281'e, vaka sayısı ise 5 bin 683'e yükseldi https://sptnkne.ws/BMdR
Rusya'da Covid-19 riski nedeniyle nakit para ödemesini azaltmak için kredi kartlarına biyometri ile yüz tanıma sistemi getirilmesi düşünülüyor.
https://twitter.com/rusencenter/stat...11878420140034
Dijital yaşama ilk adım.
Zamanla nakit parayı kaldırırlar.
Site hemen güncelledi
https://i.hizliresim.com/6ykI9a.jpg
Arcelor ve Thyssen inceledim biraz..
Biraz da Amerika’da ki çelikçiler ve diğerleri...
Ereğli çok iyi durdu fiyat olarak...
Arcelor 50 üstü , thyssen 60 üstü ve diğerler 40-50 civarında düşmüş son 1 ayda...
HRC fiyatları baya geri çekildi...
Hisseyi müthiş temettü verimi ve geri alım ayakta tuttu...
İlk 2 çeyrek be olacak çok merak ediyorum...
Seneye bakalım kar ve kardan temettü durumları ne olacak...
Şu hikaye olmasa acımam ama Cuma akşamı da gördük ki heran terste bırakabiliyor bu tip alımlar...
İtalya ilk günlerde az test yaptı. Önlemde gecikince virüs yayıldı ve fazla test yapmak zorunda kaldılar.
Test sayısının çok olması önemli ama semptom olmayanlara da test yapılmıyor bildiğim kadarı ile. Onun için sadece az test yapılmış demek te doğru değil. Test yapma kriteri biraz esnetilebilir belki.
Bu arada sayın BearBull,
Genel kurulların yapılamamasının temettü ve teorik fiyatlar üzerine etkisi hakkında fikriniz nedir acaba?
Mesela Ereğli yapamadı ( bir şekilde Online yapılır büyük ihtimallle ama...) ve temettü bir sonraki döneme kaldı diyelim...
Nisan kontratında ciddi arbitraj var ve bu durumda ne olabilir?
Tecrübeniz nedir bu konuda?
Teşekkürler şimdiden...
ABD ve diğer ülkelerde Covid-19 nedeniyle Çinlilere saldırıların başladığı iddia edildi.
https://twitter.com/rusencenter/stat...54766435287040
Ahhhaaaa
İlk 20 de abd ve Asya ülkelerinin dışında hep Avrupa ülkeleri 10 dan fazla neden acaba pislermi yetersizlermi yoksa umursamazlarmı
Garip bir durum
Yaw sil şunu ben gördüm başķası görmesin.