Sayfa 468/1001 İlkİlk ... 368418458466467468469470478518568968 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 3,737 - 3,744 arası.

Konu: Viop - XIV

1. G. Kore 300.000 test yapmış biz ise sadece 20.000.

Sadece 30.000 kişi umreden gelmişti, düşünün artık.

2.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    La ilahe illallah demek bazen zor geliyor bana( Subhanallah bana iyi geliyor). Tek bir ilah olmak zorunda, onun dışında bir şey olup olmadığını bilemem varsa da ahmakdır. Öte yandan hayatın akışı Allah'a isyan eden birilerinin varlığına işaret ediyor. Er geç iddialarından vaz geçerler diye tahmin ediyorum.

Holywood bağnaz değil ve kainat nasıl işliyor daha rahat eleştiriyor. İyi - kötü veya hakikat - batıl mücadelesi hep filmlerde var, o arada güzel-çirkin, eski- yeni, heyecanlı - sakin, duygusal- akıllı çekişmeleri de oluyor.

Tanrı demek öncelikle zerafet demek ve vaadinden vaz geçmemesi demek, isyancıları bir darbede indirmemesi ve mühlet vermiş olması nedeni ile işlerin uzamış olması ve ilginç bir hayatın ortaya çıkması da normal.

Dün film linki vermiştim bir kaç kişi izlemiş muhtemelen, iki kere izlenirse ince dialoglar vardı.
    Enteransan bir filmmiş.Hele sonu çok çok ilginçti.Teşekkürler.Mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler.

3.  Alıntı Originally Posted by jurnal Yazıyı Oku
    Enteransan bir filmmiş.Hele sonu çok çok ilginçti.Teşekkürler.Mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler.
    Film yazılardan sonra da devam ediyordu.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Film yazılardan sonra da devam ediyordu.
    İyi ki param yok; yoksa önce shorttan parayı katlamış, sonra tersten puan alacağım diye - bakiyeye girmiştim.

Eğer bir 10 bin puan daha düşerse kredi çeker longa girer unuturum 6 ay.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,251
    takmayın kafaya beyawwww

malın sahibi düşünsün.

canımız isterse (para bulursak) alırız diplerden biyerlerden.

YABANCI TAKAS ORANI/ ENDEX100 / USDTRY

10 yıl önce hisse almış bir yabancı/fon/vs vs

dolar bozdurup borsamıza girdiyse çıkabilir mi?

-- evet -- satar buradan alır dolarını gider. giderken alabileceği dolar var mı ?

-- hayır -- abd de basar ilave parayı gelir ne var ne yok alır fiyatları olması gereken yere getirir.

siz hangi seçeneği seçtiniz.

sorular sorular sorular.

biraz sabır.

Çorumlu cavit19 la tanışmayı bekliyoruz.

ölmez sağ kalırsak bakarız. acelesi yok.
    Bear_Bull
    @BearBull26

6. İtalya yapılan test yapısı

18mart 16884
    19 mart 17236
    20 mart 24109
    21 mart 26336
    22 mart 25180

Evet düne göre test sayısı azalmış ama abartılacak bir azalma değil

YTD

7. Doktor sayısı ve kişi başına düşen yatak sayısı olarak İtalya'da bile geri durumdayız, şehir hastaneleri tümüyle sağlıksız büyüklükteki yapılar.

https://tr.euronews.com/2020/03/14/u...ye-de-durum-ne
     Alıntı Originally Posted by kotancı Yazıyı Oku
    Bizimkiler sağlık sistemine güveniyor olabilirler. Sonuçta bu virüs toplumun en az yüzde 60 ına bulaşacak. Yatak kapasitesi oranına göre virüsün bir an önce topluma enfekte olup hızlı bir şekilde bağışıklık kazandırılmasını amaçlıyor olabilirler. Yatak kapasitesi biraz daha dolmaya başlayınca o zaman sokağa çıkma yasağı getirebilirler. Şehir hastaneleri bu durumda kapasite açısından elimizi rahatlatıyor bence. Ben bir ara eleştirmiştim o konuyu ama böyle bir durumda gayet mantıklı bir yatırım olduğunu görüyorum şahsım adına. Aklıma bir komplo teorisi geliyor tam bu konuda. Acaba diyorum bizim cumhurbaşkanı böyle bir virüs çıkabileceği konusunda bir kaç yıl önceden bir istihbarat mı aldı yada böyle bir durumu ortaya çıkaranlarla birliktemi. Adamlar vara yoka kara zarara bakmadı şehir hastaneleri projesini hayata geçirdiler.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    bang bang you shot me down..

8.  Alıntı Originally Posted by stradivarius Yazıyı Oku
    Doktor sayısı ve kişi başına düşen yatak sayısı olarak İtalya'da bile geri durumdayız, şehir hastaneleri tümüyle sağlıksız büyüklükteki yapılar.

https://tr.euronews.com/2020/03/14/u...ye-de-durum-ne
    İtalyadan bile derken italya dünyanın en iyi sağlık sistemine sahip ülke olarak adlandırılıyor daha düne kadar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 468/1001 İlkİlk ... 368418458466467468469470478518568968 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •